Mors dagstips

Hade en hysteriskt lång dag i går. Vaknade 4 och jobbade till 21. Men fick å andra sidan mycket gjort. Teamade med snick.Matte som borrade i betongen så det stod härliga till. Ett veritabelt kaos hos familjen Fia där brorsorna delat på sig. Leon har fått mamma och pappas sovrum som flyttat in i gamla ”matsalen” och matbordet har åkt ut i v-rummet. Och storasyster Lisa har fått ett helt nyfixat rum. Började i tisdags så det har gått fort, är förstås inte färdig, men en god bit på väg.
Mors Dag på söndag. Min älskade mamma sitter ju på nåt moln i himlen sedan  januari förra året, men lite extra piff på graven får vi fixa. Och tänka lite extra på allt fint som varit.
Några tips inför Mors dag:

20130523-102402.jpg

Flingsaltsvänliga miniskålar som kommer i ett kit  med ”guld” på insidan. hur söta som helst. (500:- för tre st) Bra presenttips.
Sett hos Asplund Sibyllegatan /finns i fler färger)

20130523-102105.jpg

Presentkort på nya sommarnaglar eller en manikyr/pedikyr är väl alltid poppis.

20130523-102005.jpg

En ny kudde piggar alltid upp.
Designers Guilds nya coola sett hos Bohem

20130523-102200.jpg

Något till köket. Såg det här flotta durkslaget och skålen på Alessis pressvisning i våras. Gillar när man kan använda till flera saker. Prototyp dock och vet inte när det kommer i butik.

20130523-102501.jpg

Vilken morsa gillar inte att få bilder på sina barnfamilj? Smart och lättuppsatt ram där allt sitter ihop.
Från Lagerhause

20130523-102526.jpg

En fin sommarväska eller mobiltelefonväska skulle jag bli väldigt glad för.
Från Thyme for Ginger

20130523-102722.jpg.

Fina frukostmuggen eller yogurtskålen.
Från Agneta Livijn

20130523-102824.jpg

En mugg till ta-med-kaffet är alltid tacksamt att få. Nu kanske det här nog vanliga muggar men fina är de i alla fall.
Sett på Formex

20130523-103310.jpg

Går alltid åt och det är vad jag alltid önskar mig och alltid får i present här hemma. Min fnösktorra hud älskar Body Butter.

Ha det gott kära ni! Efter ha jobbat sent hela veckan ska jag roa mig med två härliga events ikväll, lovely! Men först ska jag bl.a. bygga en sänggavel åt Lisa…
Kram Susanne

Instagram: susnordstrom

6 reaktioner på “Mors dagstips”

 • Rosa skriver:

  Kära du, vilken lång dag, hoppas att sover liiite längre imorgon bitti och kanske t.o.m slutar jobba lite tidigare, ja hoppas kan jag ju alltid haha.
  Så mycket fina presentförslag till alla gulliga mammor, åh vad turkost är vackert tack för att du fick mig att få upp ögonen för den färgen. Älskar också Body Butter finns ju så många härliga dofter, härhemma är det Mango just nu.
  Ha en skön kväll och sov riktigt gott och länge…
  Kram Rosa

 • Sofia Löfdahl skriver:

  Paul Frank muggarna var ju bara för läckra… Finns de månne i butik… :)

 • Linda H skriver:

  Jag håller med dig att the body shop produkterna är underbara:)

 • Ellali skriver:

  Hej Susanne! Så fiina saker du visade…. Men, har du något tips på hur man kan uppvakta när man har typ noll öre att spendera… Uppfinninsrika du kanske har ett litet tips…
  Har f.ö. rekommenderat dig åt en gammal vän, en han, med 5 barn på halvtid… som snart byter hus (rätt så stort) i Saltsjöbaden o där det finns mycket märkliga men mysiga vinklar o vrår som är lite svårmöblerade… Hoppas det var ok… Tror ju dock inte han kommer att göra det, vill nog fixa själv… Men ifall att…. (Han har pengar…)
  Kram!!!

  • Susanne skriver:

   Hej Ellali!
   Så gulligt av dig, det tackar jag för! Ang presenter utan pengar så är ett presentkort på tid det bästa tipset jag kan ge dig! Eller till den som har allt, jag brukar ge det till Ms W och hon går i taket av lycka. T.ex. en rensningsdag, trädgårdsfix, måla om ett rum, renovera en möbel. Eller presentkort att serva mamsen nästa gång hon ska ha en middag för vännerna, då erbjuder du dig att handla, duka fint, laga maten och servera, sen ta hand om disken. Kan väl inte bli lyxigare present, gratis också…
   Ha en fin Mors Dag själv Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram