Några fixtips

Några mixade tips från arkivet. Efter en kaosmorgon utanför min planeringen försvann tiden! Men det slutade upp nyss slutade väldigt roligt och härligt är väl det 😍
Därav några snabbisar innan jag måste iväg.

img_2365-1.jpgGammalt tips med himla trevligt, även som gå bort tips. Överblivna kakelplattor med möbeltassar på. Snyggaste underlägget.

img_2302.jpg
Byt ut alla galjar i garderoberna och få plats med massor av mer kläder. Att ha feta trägaljar till blusar är ett stort slöseri med yta.
Biltema tar 30:-/5-pack det är en hitimg_2369.jpg Klä om gamla möbler är en alltid lika spännande. Dessa stolar till kund Lenas hela matsalsbord blev strålande med  ett Missonityg och en svart måttbeställd matta under.
img_2370.jpg
Med att måla om kan man spara mycket pengar. Ett ek-bord blev som nytt när kund Therese fick i uppdrag att dra på sig målarkläderna. Fråga alltid i färgaffären för att få rätt hur-gå-tillväga-tips.
img_2340.jpg
Att montera LED-belysning under skåp. Detta är ett nya köket på söder. Men smart att kunna göra om man nu inte har täckskiva med snofsig belysning under. Lite pyssel, men smart då dimmern som medföljer är trådlös. Belysningen behöver inte kopplas till en ny installerad dimmerströmbrytare i väggen.
Ikeas nya bänkbelysning img_2354-1.jpg
Monterade en säkerhetskedja hos Lukas och Disa igår. Känns alltid lite säkrare att sova, speciellt när det bara är ett lås. (kedjan hittade jag i verktygslådan)

img_2243-1.jpg
Sist ett nyttigt tips! En man tager vad man haver smothie. Massor av föränderliga kickande vitaminer. Har alltid frysta grönsaker och frukt i frysen när det färska inte räcker till. Här är det grönkål avokado, mango och banan. Lika nyttig som den ser ut 💚 Och några skedar Physilliumfrön som gör susen för ”stillasittande” magar.
I ett champagneglas från Lars Wallin/Fyrklövern vas Falla/Wik & Wallsoe

Och färska blommor för att göra ögonen lyckliga. (idag är de utslagna)

Kram Susanne

6 reaktioner på “Några fixtips”

 • Tess the Mess skriver:

  #säkerhetstänkandemamma BYT ut säkerhetskedjan till något kraftigare! Ett ryck så är den som sitter där idag finito! #skrivetiallvälmening :)

  • Susanne Nordström skriver:

   Fast vitsen är väl mer att det ska bli lite krångligare och att man ser att folk är hemma. Inte lika kul att gå in när det är folk hemma. Och man ska hinna vakna. Vill tjuven in så är det nog bara gallergrind eller säkerhetsdörr…

 • Linda H skriver:

  Härligt med färska blommor att ha hemma :)

 • Rosa skriver:

  Sitter och äter frukost tittar på mitt matbord och så mycket finare det skulle bli om det var vitt som du har visat här 😉 vilken kick jag fick nu ha ha DU inspirerar alltid. Skönt med ett extra lås hos Lukas & Disa. Härligt med de här smoothies som man kan blanda ihop som man vill och vilken kick för kroppen.
  Redan torsdag otroligt jag hänger inte med alls längre. Ha en härlig en i alla fall.
  Stor varm kram
  Rosa

  • Susanne Nordström skriver:

   Usch vad du måste skutta upp tidigt, Rosa!
   Härligt då att du kan få lite inspo i av våra bloggar 😉
   Snart bästa dagen i veckan…
   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram