Några hänt i veckan

HELGBLOGGEN
Några hänt i veckan från bilen på väg till Tierp. Intensiv stänga-ön-helg och nu dags för 13-års kalas för Lukas kusin och vår Gudson Viktor.
Har inte setts på alldeles för länge och längtar så.

img_4732-1.jpg Från Paradiset Solviks trevliga event i veckan. Makeup artisten Bessan tipsade om naturliga och fiffiga maketips från grunden.
img_4736.jpg Tjusiga Pia blev ännu tjusigare.

img_4741-1.jpg
Min kompis Kerstin fick en ”glowig” facial/mask och strålade som aldrig förr. Älskar den moderna tidens snabba och effektiva behandlingar

img_4852-1.jpg Bessan gillar även hon den här bästa glow-fixen från Skincode när man vill se extra piggelin ut. Den har jag köpt och den funkar superbra.
Paradiset Solvik i Bromma img_4867.jpg Efter vår inspelningsdag i torsdags svängde ju Benjamin ihop en smarrig pasta. Och Pernilla dukade vackert, som alltid.

img_4860.jpgGulliga Benji fixade en skiva och autograf till Disas lillasyster Mathilda. Han har ett stort och omtänksamt hjärta min Gudson.

img_4895.jpg I fredags bjöd min kompis PR-Hans Hjelmqvist på en härligt bubblande champagnelunch  Strandvägen 1. Såå mysigt, och som vi babblade.
img_4898.jpg
Extra kul att Plura spelar där i oktober och soundcheckade för fullt.

img_4904.jpg
Efter vår sena lunch gjorde jag en snabb sorti, mötte upp Peppe hemma och åkte ner till Classes båt. Dags för gemensam ö-stängning. Helt betagen som alltid att komma fram i den grymma solnedgången. Nu 17.30… img_4902.jpg
Det hade stormat friskt och möbler hade blåst runt. Vi saknade en fåtölj, Peppe hittade den långt ut på botten. Han körde en dragg på fiskelina så var den räddad.

img_4910.jpg
Efter en grymt mysig fredagsscampipasta hos, oss fejade vi hela lördan. Killarna stängde av allt vatten i öns sex hus och vi bommade igen vårt lilla hus. Alltid lika sorgligt, men om ett ungefär ett halvår ses vi igen.

img_4909.jpg
Lugnet…

Kram från bilen snart i Tierp

2 reaktioner på “Några hänt i veckan”

 • Fika skriver:

  Förstår att de känns vemodigt att stänga ner Ert paradis, lika vackra vyer på hösten som på sommaren! :-) Lite andra toner bara!

  Ha en fin start på veckan,
  Kram från mej,

  • Susanne Nordström skriver:

   Ja kära du, vemodigt med bär med mig det vemodiga.
   Vet ju hur kylan sveper in snart och krånglet att ta sig ut när båtarna är upptagna.
   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram