Några hänt i veckan pics

HELG

facetune_28-04-2018-12-21-52.jpg När gardiner är på plats, sista mattorna ska mätas och gulliga jycken Jerry The Shetland sheepdog bara vill pussas och busa 😊 Och husse Mr T är framme med ”kameran”.
img_7643-1.jpg I fredags beställde jag mattor. Spanade och spånade växter hos Bloomster-Momir mitt över mattbutiken.
img_7640-1.jpg Spekulant på denna till Jerrys hall. Ist för kaktus som kanske inte är så bra för Jerrys nyfikna nos…
img_7639-1.jpg Besökte Bea och testade att måla mina ögonbryn inför resan. Brukar fylla i med mina smarta ögonbrynsmall. Men vi ska ju träna och simma en del, så lite hjälp på traven blir nog bra.

img_7670.jpg
Var bjuden på invigning till härliga, begåvade och driftiga pinglan Caroline Svedbom. Caroline öppnade i dag  butik Concept Store i Sturegallerian.
Tips: fina erbjudanden även i morgon, söndag.

img_7665-4.jpgVi bjöds på smyckesspaning, äkta bubblor och annat gott i den mysiga lilla eleganta butiken.

img_7671.jpg  img_6808-1.jpg img_9596-2.jpg
Jag är väldigt förtjust i Carolines smycken med Swarowski-stenar och är flitig användare av mina ringar, örhängen och armband.

img_7730.jpg Min lilla Svedbomska samling. De silvriga är nya för säsongen. De stora utanför är smarta clips.

img_7693.jpgLite kort kännar jag mig intill den ståtliga smyckesdesignern och affärskvinnan Caroline. Önskar massor av lycka till 💖 🎉💖
Bilden tog Angelica Engström/Starstudio och Caroline Svedboms PR-kvinna

img_7681-1.jpg
När jag kom hem hade Peppe som varit borta på jobb i veckan, dukat upp med godsaker från Östermalmshallen och champagne. Kamcatcha-krabba är grymt gott. Jag tycker att den nästan är i klass med hummer. Ostron och kanapéer med skagenröra slinker alltid ner.

img_7718-3.jpgIdag har jag fixat med papper och jobbat undan inför resan. Nyss slank jag in till Maria på Storklipparna och fick håret tvättat och blåst. Och ett glass bubbel som sällis, (fredag-lördagslyx) och mysigt prat 💙
I min nya fina blus från Provrummet, design Suzanne Nilsson

Nästa gång vi hörs är det ”Resebloggen” i en vecka. Ska bli väldigt skönt med lite genuin värme. Taxin hämtar 05.30 i morgonbitti…
Kram Susanne

4 reaktioner på “Några hänt i veckan pics”

 • Laila skriver:

  Uh, 5:30 är grymt tidigt. Men önskar er en underbar vecka med värme och många skratt. Gillar också Svedboms smycken, de är så fina! Men så mysigt Peppe gjort, ser mumsigt ut allting. Skönt att ha en stund på tu man hand innan du far iväg en vecka. Ser fram emot resebloggen! //Laila

 • Fika skriver:

  Åh så mycket fint, har nu läst ikapp! Har varit på tjejresa och önskar nu dej en härlig vecka på Rhodos!
  Må gott o njut!
  Kram från mej,

 • Rosa skriver:

  Dina veckor är så innehållsrika och varierade och i underbara färger :) så vackra bilder du har tagit. Så mysigt att sen avsluta de som du och Peppe gör, skaldjur, champagne och prat så härligt. Så fina färger på din nya blus, jättesnygg.
  Ha en jättemysig och rolig tjejvecka på Rhodos, låter helt underbart.
  Stor varm vårkram
  Rosa

 • ninni skriver:

  Önskar dej en skön resa ♡♡♡

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram