Några snabba nattliga rader

SOMMARBLOGGEN ♥

Soliga dagar utejobb och dåliga dagar innearbete! Ja, ”normala” människor kanske, man nu är jag så knasigt ur fas så jag har nött på med målandet inne! (och det ”roliga” förarbetet) Kärleken påpekade förstås det störda i mitt val, men det gick liksom inte att sluta när jag väl kommit igång.
Fast lunchen  på bryggan några kalla dopp kom i alla fall väl till pass denna  heta dag.

ÖNS TRÄDKOJA IS NO MORE

20120728-004625.jpg

Peppe började med att riva öns trädkoja som funnits forever, men den har så sakterliga börjat svaja. Lika bra att elda upp plankbitarna på en gång.

Sen var det dags för våra ö-vänner Annika och kidsen att premiär-ramla in till sitt hus på ön, efter en försenad två månaders bilburen honeymoon i Italien med lilla familjen. Maken var dock på nån bikerträff.
Vi bjöd tjejerna och Sara på middag hos oss. Så swischade den här härliga dagen iväg blixtsnabbt den också.

20110821-044838.jpg

Så här fina var familjen Annika och Andreas när de precis sagt ja till varandra, för snart ett år sen.

 

20120728-004641.jpg

Är man 3 år och alltid trär upp smultron på ett strå när man kommer hit, så funkar väl popcorn på en vasstrå lika bra? 😆
Kvällens efterlängtade sötisar,  Boella och Bodil. Har man ingen dotter eller nåt barn här över huvud taget, så får man väl tanka så mycket det går! Och det gör vi.

20120728-001747.jpg

Sara skulle facebooka, och körde en kan själv-tagning…
Lovar att jag ska åstadkomma nåt mer i inredningsväg inom väldigt snar framtid
Ha en underbar helg alla mina fina!
Kram Susanne

Ps. Moster Gerd,  Lukas mår bra, Spanien och franska rivieran har rullat på i veckorna dryga tre och imorgon kväll landar han i Sverige igen. Skönt kan jag tycka. 😉

0 reaktioner på “Några snabba nattliga rader”

 • Rosa skriver:

  Solsken, kaffe och genomgång av bästa bloggen, vilken härlig start på söndagen. Dårlig täckning och svårt att ladda mobilen, det kändes ovant måste jag säga.
  Blir jättefint med den vita färgen tycker jag (bra du fick igenom din önskan till sist haha) men oj vilket jobb.
  Så mysigt med alla vänner och lunchträffar ni har, perfekt avkoppling i ditt målande också.
  Ha en riktigt härlig sommar söndag gulligaste du och jag förstår verkligen att du tycker det är en skönt att Lukas är hemma igen efter sitt äventyr.
  Stor kram Rosa

 • Susanne Nordström skriver:

  Hej Erika!
  Oj, ja det är ju allvarligt med eld. Nu stod Peppe brandvakt med gardena-apparaten med slangen från havet i högsta hugg hela tiden. Kojhögen som låg några meter från vattnet brann ner supersnabbt.
  Håller så med dej, skärgården är fantastisk. Ha en fortsatt trevlig sommar.
  Men söta Maggie! Du får se till att ha mer utomhusvigslar och sno åt dej en dos sol här och där. Eller lite solkysst puderrouge till den lilla svarta kanske…Fast du är så vacker som du är min fina präst-vän.
  Du frågade tidigare vad jag lyssnar på nu, betar av sommarpratarna och P3:s suveräna dokumentärer. Började med dessa i våras och tar några mellan mina böcker. De är såå välgjorda. Mycket tradgedi, men så intressant, bara att ladda ner på nätet.
  Ha det fint!
  Kram kram

 • Maggie skriver:

  En underbar bild på dig, du vackra kvinna och sommarfräsch som få! Själv påminner jag mer om en geisha, med tanke på att jag mest jobbar. Tillsammans med den ”lilla svarta”, som jag bär vissa dagar, blir jag ännu blekare. Ja ja, hoppas på sol och värme när det blir min tur att vara lite ledig.
  Under tiden får jag njuta av din härliga sommarblogg!

  Njut vidare söta Sus!

  Kram Maggie :-)

 • Erika skriver:

  Hejsan, ett litet tips, ta bort bilden med elden. Man får inte elda på sommaren. Även jag bor på en fantastisk ö i skärgården och ”behövde” elda vid ett tillfälle. Ville vara en god medborgare och ringde brandkåren för det ska man tydligen göra. Släck elden sa den snälla brandmannen till mig, annars måste vi rycka ut och jag kunde bli anmäld. Tack för en trevlig blogg och skärgården är fantastisk på sommaren.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram