Näst sista dan…

Lite nostalgi är det när den näst sista dagen på åren tickar på de sista timmarna. Räknar ju ner till resan och vi ska bara vara hemma och äta gott, känns sååå skönt!

img_2540.jpegHar ett gäng glamoursmink på lager från Make Up Stores härliga pressvisning som jag tog med min finaste ”svärdotter” Disa till. Där var det sååå glittrigt i modellernas ansikten. Och jag gillar verkligen deras produkter. Har inte testat lösögonfransarna än, men lite sugen är jag  😛

img_2545.jpeg
Har vinkat av sonen som firar Nyår med sin Disa, hennes syrror Hanna och Mathilda, mamma Maria och pappa Stefan.  Gav en liten goodiebag vid ”överlämnandet”. Hoppas att de gillar Voluspa-doftljus, kryddor, fikonmarmelad, Skin Jewellry-tatoos/Backyard Studios, kolor och mörk choklad  i en snofsig fruktskål i guld :-) img_2548.jpegFamiljens jätte-van som hyrts till Sälen. Älskar att familjen på fem tar med vår kille på nyårstrip.

FÖRE
img_7901.jpeg
Ett snabbfix i hallen/köket med öppen planlösning hos familjen Christina.

EFTER

img_2336-1.jpeg
Möblera om vetja! Lite gör mycket för harmonin. samma men en liten knuff på vägen. Bytte ut knopparna till mässing som blev lite mjukare.

img_2549.jpeg
Fick den här bilden av Peppe. Varför inte en dos glamour i rullstolen? Guld och Louis Vuitton  💡  💡
Kram Susanne
Instagram: susnordstrom

31 reaktioner på “Näst sista dan…”

1 2 3
 • Siw H skriver:

  Tack för det här bloggåret Susanne! Stort och smått, allvar och skoj. Jag tror att du fått med allt. Ser fram emot att följa dig även nästa år.
  Önskar dig och alla läsare ett riktigt Gott Nytt År!
  Kram

 • Elisabeth skriver:

  Du har verkligen en blogg med stil Susanne. Det är ett nöje att läsa den. Önskar dig och din familj ett Gott Nytt År. Hälsningar Elisabeth

 • Maggie skriver:

  Vilken härlig ”liten” godiebag Disas familj fick med sig till fjällen. Så mycket fint det fanns med i den. Omtänksam och generös som vanligt är du, fina Sus!
  Så kul att se när du möblerar om hos folk. Ibland behövs inte så mycket men det blir så stor skillnad ändå. Förstår inte riktigt hur det går till?
  Njut nu av en härlig avslutning på året med god mat och dryck i kväll. Vi själva följer samma tradition och firar hos fina vänner. Att bara komma och sätta sig vid dukat bord är underbart!
  Gott

  • Maggie skriver:

   Gott Nytt År till dig och Peppe och alla andra, skulle det stå också innan jag fumlade i väg min kommentar!

   Kram Maggie :-)

  • Susanne Nordström skriver:

   Tack söta Maggie!
   Här blir det lugna gatan, längtar inte efter någon stor fest, börjar bli lite halsontig oxå!
   Och magkänslan du vet, när det kryper i kroppen av vissa möbleringar är det bara stuva om…
   En gott nytt kram

 • Oslojenta skriver:

  Ônskar Susanne och er alla ett gott nytt år 2016! Jeg gleder meg til neste år med Susannes blogg! (Har satt i gång mannen i köket, hihi. Nytt kakel minsann. Efter inspo från denna blogg, så klart…)

 • Linda H skriver:

  Vart är den vita hall byrån köpt? Fin. Häftig rullstol :) Vi ska oxå bara vara hemma ikväll o äta gott. Kanske ska köpa kräftor. Vi är lediga idag så tänkte passa på att åka o titta o prov köra barnvagn :) Gott nytt år till dig o dina pojkar! Ha en jätte mysig dag o kväll! Kram!

1 2 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram