Näst sista dan…

Lite nostalgi är det när den näst sista dagen på åren tickar på de sista timmarna. Räknar ju ner till resan och vi ska bara vara hemma och äta gott, känns sååå skönt!

img_2540.jpegHar ett gäng glamoursmink på lager från Make Up Stores härliga pressvisning som jag tog med min finaste ”svärdotter” Disa till. Där var det sååå glittrigt i modellernas ansikten. Och jag gillar verkligen deras produkter. Har inte testat lösögonfransarna än, men lite sugen är jag  😛

img_2545.jpeg
Har vinkat av sonen som firar Nyår med sin Disa, hennes syrror Hanna och Mathilda, mamma Maria och pappa Stefan.  Gav en liten goodiebag vid ”överlämnandet”. Hoppas att de gillar Voluspa-doftljus, kryddor, fikonmarmelad, Skin Jewellry-tatoos/Backyard Studios, kolor och mörk choklad  i en snofsig fruktskål i guld :-) img_2548.jpegFamiljens jätte-van som hyrts till Sälen. Älskar att familjen på fem tar med vår kille på nyårstrip.

FÖRE
img_7901.jpeg
Ett snabbfix i hallen/köket med öppen planlösning hos familjen Christina.

EFTER

img_2336-1.jpeg
Möblera om vetja! Lite gör mycket för harmonin. samma men en liten knuff på vägen. Bytte ut knopparna till mässing som blev lite mjukare.

img_2549.jpeg
Fick den här bilden av Peppe. Varför inte en dos glamour i rullstolen? Guld och Louis Vuitton  💡  💡
Kram Susanne
Instagram: susnordstrom

31 reaktioner på “Näst sista dan…”

1 2 3
  • Kristina skriver:

    Hej Susanne. Undrar vart ”pallen” som står under Ikeas svarta spegel hos familjen Christina är köpt? God fortsättning Kristina från Uppsala

  • JuliaRo skriver:

    Jag och min son Jonathan fick två biljetter till förklädet nu :)
    Så härligt att se den igen och med min son ❤️
    Kram Julia ❤️❤️❤️

1 2 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram