Nytt till badrummet

Nu ska jag tjata om ett litet förnya-hemma-hos-oss-tips igen. Bytte kranar i badrummet innan sommaren efter att vi köpt nya handdukar, badrumsmattor och tvättkorgar.

FÖRE

20120830-003144.jpg

Kranarna funkade, men…

EFTER

20120830-003202.jpg

…det här kändes lite modernare. Jag införskaffade och Peppe gjorde jobbet. Bra va? För att hänga på kontor på dagarna, är han en himla bra handyman.  😉
Kran från Adora 

DAMRUMS-FLOTT PÅ HOTELL RESTAURANGEN

20120830-003246.jpg

Pernilla, Theo och jag åt lunch i vintras på hotellet som ligger i anslutning till Älvsjömässan, blev helt såld på deras flotta toa. Sen är det så enkelt att piffa med en liten blomma på tvättstället.

ELEGANT GÄSTTOALETT HOS VÄNNER

20120830-003314.jpg

Så här fint är det hos Isa och A på den lilla gästtoalett på deras ö i skärgården. Tänkte att den passar in nu när jag har ett sånt ”grönsugen”.

20120830-003349.jpg

Tvättställ och väggskydd av glas, och sprayflaskan med puts hänger nära till hands. Ville liksom bara sitta kvar och njuta i den smakfullt designade toaletten.

 

20120830-080831.jpg

Hos nätföretaget AsIf 4476  finns några gosiga mattor, älskar Rasta-mattan som är smart att lägga som sängmatta också. ”Stenmattan” är en höstnyhet som vi såg på Formex.

ACCESSOARER

20120830-003434.jpg

Hos John Wall såg jag några färgglada badrumsaccessoarer.

20120830-003410.jpg

Fina tvålpumpar stod också på hyllorna.

Jag brukar kika in på det  gröna nät-magasin Living Green, och måste rekomendera de supersmarta och miljövänliga tipsen för hemmet, bl.a till badrummet. (Av Jenny Brolin) Läs och spar, man vet aldrig när de kommer till användning. (klicka in här)

Igår var jag ute i fina Saltsjöbaden och hade en nästan heldagsdragning hos en familj som flyttat in i sitt nybyggda härliga hus. Idag ska jag lasta vespan full med kuddar och gardiner och cruisa till Lidingö. Vi skulle ha mosaikat om i familjens kök idag, men kakel-Håkan fick knuffa sig till nästa vecka, nåt akut kom först.

Men först ska jag cykla över till Bo Concept där det bjuds på  höstnyheter, trendsnack och pressfrukost, måste ju vara lite social också mitt i allt flängande.  😉

Ha det gott kära bloggvänner!
Kram Susanne

 

0 reaktioner på “Nytt till badrummet”

1 2
 • Susanne Nordström skriver:

  Hej!
  Mattorna är verkligen ”super-osladdriga”, vi har två stycken från AsIif i vårt avlånga badrum som heter bubbla. Ligger så bra. Ska beställa en till att lägga framför tvättmaskinen, de är så gosiga…Kram på er

 • Rosa skriver:

  Jättesnyggt men tänk själv skulle jag aldrig komma på att man ”bara” skulle kunna byta kranarna utan att gå igång med den stora renoveringen och ombyggnaden. Du är helt otrolig Susanne så full av idéer och förslag på allt och vilken händig man du har.
  Vilken snygg gästtoalett och så fräscht med den gröna färgen, härlig färgklick. Så mysigt med tjocka stora badrumsmattor och de härliga färgerna på tillbehören kul att allt inte längre ska vara vitt/svart/grått tycker jag.
  Ha en riktigt härlig dag gulligaste du både på jobbet och på fredagsmyset.
  Stor kram Rosa

 • Sussi skriver:

  Nu är det dags för makeover här också! Har inte ens tänkt på hur tråkiga kranarna är och tur är väl det. Tack för alla små tänka till tips

 • Moster Gerd skriver:

  Kära Susanne!

  Oj oj oj vilken snygg och fräsch gästtoalett!! Skillnad mot vad vi har i torpet…hm.

  De nya kranarna ser både snygga och stilrena ut,bra gjort Peppe!

  Lördag-söndag ska Findus och Minna sova över,då gäller det till att aktivera
  de små! Vi ska gå på Salabacke dagen här i närheten,med fiskdamm och
  hoppborg…………

  Ha en bra torsdag hälsa killarna.

  PUSSAR och KRAMISAR!

 • Sara skriver:

  Vad fint det blev med nya kranar.
  Och vilka härliga mattor. Ser riktigt tjocka ut. Är så trött på
  tunna sladdriga badrumsmattor.

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram