Ordonannsen 5

Avslutade veckan med en inspirerande pressvisning med två hus som inte finns än. Men som projekteras i många år. Spännande att höra och se vad som komma skall.
Husen med sina 130 lägenheter, ligger i kvarteret där vi alltid tankat våra bilar och moppar. Dock nedlagt sedan några år.
Aros Bostad tillsammans med arkitekterna Semrén & Månsson ska bygga ett modernt boende mitt bland Gärdets funktionalism. Inflytt sommaren 2020.

img_0730.jpgProjektpresentation, här av chefen för projektutvecklingen Elisabeth Forsell, Aros Bostad och Jakob Örthendahl, studiochef och arkitekt på Semrén & Månsson Arkitekter.

img_0758-2.jpg Ordonnansen 5 –ett modernt boende Furusundsgatan/Värtavägen på Gärdet. För den rätta känslan och rätt vyer runt om, riggades en byggkran upp på 57 m med fotografen i. img_0743-2.jpg Husen består av 1:or till 5-rummare, pris ca 95.000:-/kvadratmeter . Normala Stockholmspriser…

img_1037-2.jpg  img_1040-1.jpg img_1039.jpg
Här utsikt över Kaknästornet och underbara grönområdet Gärdet. Havsutsikt åt ena hållet.img_0740.jpg Aros Bostads showroom på Furusundsgatan 21 är öppet dagtid. Där kan de planerade lägenheterna, materialvalen och ritningar kan spanas in.
img_0739-2.jpg
Gand Relations bjöd in till pressfrukosten. Vackert stylat av Anna-Leena  Leino

Spännande och luftig arkitektur med mycket grönt inplanerat.

img_1041.jpg
När jag träffade mannen i mitt liv var det här man svängde in till hans lägenhet på Gärdet. Så det kändes lite hemma i kvarteret. Mysigt med den planerade restaurangen på entréplanet.

img_0760.jpg
Lyxig choklad tillsammans med ritningar i goodibagen. Sa slurp efter helgens kalasande 😋

Önskar er en fin start på veckan!
Kram Susanne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram