Pernillas gästtoalett

Igår morse styrde jag bilen mot dagens arbete, kombinerat med socialt häng medans vi fixade, med min söta gulliga Nilla på Lidingö.

Jag lagade några lådor, satt upp en ny ringklocka och lite krokar men framför allt rensade vi. Passade också på att fota husets gästtoalett som vi gjorde om förra året.

Originaltoan var iskall, det var knappt någon isolering mot ytterväggen och absolut istappsvarning på vintern.

 

Tvättstället köpte Pernilla egentligen till stora barnens badrum på vinden, men jag gjorde en annan lösning där,och ritade in det här istället, snyggt som det är.

Glasmosaiken och golvplattorna blev över från Pernillas badrum, som jag egentligen hade tänkt fota, men där var det tvättstuga i full bemärkelse, så det får bli en annan gång.

 

Vi har mixat tapet och målade väggar, spegeln är en ram som glasmästaren satt spegelglas i, och det blev så pricken över i, tycker jag.  

 

Toaletten är verkligen pytteliten så kommoden har jag byggt ihop av ett väggskåpfrån köksavdelningen (IKEA) som vi kapat till lämpligt djup så att man kan sitta ner och få plats.

På toppen fick det bli en täcksida (köksavd) och den gjorde vi  lite djupare.

Vände skåpet upp och ner annars hade det inte gått att öppna. Värmeslingor på golvet och nya fina gipsväggar istället för pärlsponten gör det betydligt varmare.

 

Handdukstips…

…från Missoni fotat hos Plan ett.

 

Imorgon är det midsommarafton och jag, mina killar och Lukas kompis Andre’ sitter nu i Kiruna, dit vi flög imorse och väntar på 14.04 tåget som ska ta oss till Riksgränsen och en skidweekend.
Resan bokade vi samma dag som Peppe råkade bryta benet på kvällen, så vi får se hur det går för honom i backarna. Han har pjäxtränat i nån vecka nu…

Önskar er en riktigt trevlig helg. 

Kram Susanne

0 reaktioner på “Pernillas gästtoalett”

 • Susanne Nordström skriver:

  Hej Pia och tack!
  Kranen kommer från Tapwell. /Susanne

 • alice skriver:

  Skidor ??? SNÖÖ ??? vinteeer ??? BORT BORT BORT….. hoppas ni får det skönt i allafall, ni har ju valt det själva antar jag :)

 • Pia skriver:

  Mysigt och vilken snygg kran, vad är det för design?Ha en skön helg och en trevlig skidtrip

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram