Peters kök på vinden

Det är köksveckor hos många köksleverantörer nu, både Electrolux Home och Ikea har ”Ni får 1000:- för varje 10.000:- ni-köper-kök-för”, vilket är en mycket trevlig rabatt för vem som helst!

Nu passade på att bläddra bland ”mina” kök, och halkade in på en av mina projekt som i och för sig har några år på nacken, men får hänga med på en liten bloggrepris.
Peters charmiga vindsvåning på söder i Stockholm, byggdes sent 80-tal med standardutrustning och linoliumgolv. Vindar är otroligt sköna, men de är inte alltid helt lätta att möblera.
.

FÖRE

På snedtakssidan ritade jag in väggskåp, istället för bänkskåp som är 25 cm djupare. Peter fick betydligt mer förvaring, vilket var ett stort problem innan.

.

Jag valde att lägga in ett notat ekgolv sk. skeppsgolv, och blingade med en härligt röd glasmosaik, som jag lät sätta från golv till tak. Väggarna målade vi ”kritvita” Jag köpte ett nytt bord, matchande röda klädda stolar och en ”luftig” lampa.

.

FÖRE


EFTER

 Den svarta bänkskivan är i lättskött laminat. Jag ritade in små två hyllor vid fläkten för olja mm.

.

Som avslut gjorde jag en öppen helkaklad hylla m belysning, jag gillar att leka med kaklet/mosaiken och få det där lilla extra.

Kram Susanne

Taggar: kök

0 reaktioner på “Peters kök på vinden”

1 2 3 4 1 2 3 4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram