Platsbyggda garderober i hallen

Min datoriserade vapendragare fick sig en välbehövlig makeover igår kväll/natt, av min ordinära vapendragare Peppe. Allt är dock inte 100 än, istället för att slita mitt hår 😈  får ni se en favorit i repris som jag letat fram på min lilla rosa bärbara.
Den här renoveringen gjorde vi för drygt ett år sen åt en familj med två killar i tonåren. Hallen är ofta så trång i våra hem och mycket ska få plats, det gäller att planera bra.

FÖRE

Före såg den ut som många hallar gör, klassisk hatthylla som inte rymmer så mycket, hjälmar, sportprylar skor mm.

EFTER

Snick-Matte har platsbyggt efter mina ritningar, dörrarna i MDF är snickerigjorda och vitlackade i en blank glans.
Kakel-Håkan har lagt 45×45 klinkerplattorna, och målarna fixat resten. Spegeln är fastsatt direkt på vägg, med glassilicon.

Kapat och lackat av Hellmans snickeri/lackering

FÖRE

 

EFTER

 

HÖGT I TAK

Det är galet högt i tak 3.60 och vi har förstås byggt uppåt och familjen kan utnyttja sina dyra kvadratmetrar ordentligt.

 

Gott om plats numera.

Stång med ankarkrokar för snabb avhängning men ok för galjar. De stora krokarna (Ikea) är superbra för halsdukshäng.

Flätade handsk/vantkorgar från Drömhuset stänger och krokar Lundell & Zetterberg

Jag har kaos-verkstad här nu, fixar gardiner som ska upp på Lenas kontor imorgon, en liten specialare som är lite småtrixig.
Men med en god bok i lurarna och lite tålamod går allt bra. Och såå skönt att jobba hemma!
Ikväll ska jag ta med kund Lena till Fjäderholmarna på premiärmatmingel, himla mysigt att få åka båt och ö-a lite grann 😉

Kram Susanne

0 reaktioner på “Platsbyggda garderober i hallen”

1 2
 • Susanne Nordström skriver:

  Gerd, en ny matta minsann, så trevligt, vad blev det för färg?
  Fina Maria, åh vilka fina rader! Du gjorde mej jätteglad, det är liksom ego-belöningen för allt kämpande på nätter och tidiga mornar, när ni skriver era rader. Tackar och bockar. Nä, har alrig ens tänkt tanken på att göra en bok, tror att jag skulle bli smått tokig på vägen med alla beslut.
  Ang tidningar så är det nog första gången på mååånga år som jag inte prenumererar på någon alls. Kände att jag pausar när det låg 4-5 inplastade och olästa inredningsmagasin som jag inte hunnit läsa på månader. Har haft Sköna Hem som mest, Elle interiör och Recidence. Läser Plaza när jag får den, men annars köper jag inga tidningar alls. Konstigt kanske, men sen jag började blogga, samtidigt som jag jobbar mycket har jag inte mycket tid över, och saknar det inte så värst heller…Kan bli så matt på all reklam!
  Therese, tack och ha det så kul på Lets Dance, sätt på dej nåt färgglatt, det gillar kameran…
  Maggie, böcker ja, har lyssnat på fem st sista veckan, men rekomendera, måste se över så det blir bra, hör av mej på mail…
  Rosa, ja han är bra den där Zeb, hehe
  Kram på er

 • Rosa skriver:

  Så mycket plats familjen fick tack vare dina fantastiska garderoblösningar och tänk så stor hallen blev helt plötslig och snyggt dessutom. Underbart med en egen data support därhemma, han kan då mycket han din Zeb.
  Hoppas ni har haft en mysig kväll på Fjäderholmarna, du och kund Lena och att det inte var alltför kallt.
  Kram Rosa

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram