Repris: före och efter i gästrummet

Hade en stört irriterande dag igår. Hämtade bilen som vi inte använder så ofta, helt igenisad och snätäckt, förstås! När min stora otympliga bil var körklar upptäckte jag var det så gott som inget luft i ena däcket. Snurrade runt i stan i jakten på luft, gick sådär. Inga pumpar eller trasiga pumpar.  Allt tog 1.5 t innan jag kunde bege mig till bygget. På kvällen sprang jag till en upphämtning och tokhalkade. Slog upp knät med stort hål i hyfsat nya byxor, och div. kroppsdelar som känns att de finns idag…
Ont om tid nu och bjuder på en färglad repris från januari 2013. I gästrummet hos familjen Therese som uppskattar rosa. Rosa är alltid vackert även om nyanserna ofta är lite mildare numera.

FÖRE

20130206-231028.jpg
Lite kalt men stort och luftigt. De ateljesydda gardinerna har kortade jag av och hängde i familjens hemmakontor. Kostar ju mycket att renovera ett stort hus så återvinning, like!

EFTER
img_2210.jpg
Byggde en sänggavel (tyg Ohlssons Tyger), köpte mina smarta favoritsänghyllor(SB NORD Karin Mannerstål) kuddar (Ohlssons) Mattorna hade Therese sen tidigare, så fick de bo här. Pläden och överkastet hittade jag i ett annat skrymsle.

img_2207.jpg
Satte inramande gardiner från vägg till vägg för en klassisk ombonad känsla.
Dubbla gardinlängder sammet Ohlssons Tyger skenor Silent Gliss 

FÖRE
20130206-224601.jpg

EFTER

img_2208-1.jpg

Byrån stod i ett av barnrummen, plockade hit den istället och målade om spegeln.

img_2214-2.jpg
Tavlan beställde jag av Susan Gudmundsson . Behövde nåt ”pricken över i” för att lyfta rummet, och ett hjärta för alla i familjen är väl det finaste. Tycker att den är helt underbar.
Familjens 6-åriga dotter  tittade på tavlan med uppspärrade ögon och sa:
– VEM har ritat på tavlan???…om konstnärens signering. Lite härligt, och med två busiga bröder så…

Kram Susanne

 

 

9 reaktioner på “Repris: före och efter i gästrummet”

 • Maria skriver:

  Hej,
  så fint det blev! Hur kommer man ikontakt med dig om man är intresserad av en offert från dig gällande inredningsuppdrag och ombyggnad. Hälsning Maria

 • Maggie skriver:

  Aj aj det där lät ”träligt” med inledningen på din dag och sen vurpan på det. Hoppas det gick hyfsat bra ändå och att du inte slog i huvudet!
  Måste bara älska Susans underbara tavla! Hon är grym helt enkelt. Säger ofta att jag är så glad för min som jag haft i sex år nu. Den hänger över mitt nattygsbord och jag ser på den varje kväll.
  Var rädd om dig nu och ta’t lugnt! 🤗

  Kram
  Maggie

 • ninni skriver:

  Ajajaj! Sicken otur du haft …… Somliga dagar önskar man att man stannat kvar i sängen.
  Det rosa rummet blev helt underbart! ♡♡♡
  Bamsekram för bättring och bra läkning för blemmor och sår 💕💕💕

  • Susanne Nordström skriver:

   Tack söta1
   Ja igår var sannerligen en stanna i sängen dag. Synd bara att ingen förvarnar…
   Kram från egenmiddag med några glas rött

 • Oslojenta Agnethe skriver:

  Broddar/dubbar är ett must för alla över 50 den här vintern. Jag har införskaffat mina första i år och blev så nögd att jag efter ett tag köpte till alla vinterskor. Sitter permanent och behöver sällan tas av. De bästa är köpt i en sportsaffär, och man kan gå på skridskobanan om man vill. Så skönt! Tidigare vintrar tyckte jag att det var lite pensionärtant att använda broddar. Oslo den här vintern är hämsk och farlig med all is på gator och vägar. Töa den ena dagen och frost den nästa.( Jag vet att du använder broddar på dina powerwalks, Susanne!) Nej, safety first hädanefter! Ditt sovrumsinlägg är inspirerande, Susanne! Hade glömt bort ”dina” sänghyllor som verkligen är geniala. Nu kommer jag i håg från tidigare reportage. Gillar dom!

  • Susanne Nordström skriver:

   Så är det ju1 men nu satt jag i bilen och skulle bara stanna till och snabba på mig själv… Och på träningen siter broddarna där de ska. Behövdes i morse kan jag säga…
   Kul att damen gillar 🤗

 • Moster Gerd skriver:

  Tänk så”lite” som behövs för att det ska bli så mycket bättre…..ombonat och mysigt värre i sovrummet!
  Inte så mysigt med att du halkade omkull, men tur i oturen att du inte slog i huvudet……
  Ha en bra onsdag, det har jag haft i tvättstugan hihi!
  Puss & Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram