Semlor och skor

I morse traskade jag in på ett kondis och köpte två smaskiga semlor till snick-Matte och mig. Årets första och kanske lite väl tidigt, men åh, så gott det var!
När jag var gravid för sisådär 16 år sedan, fick jag ett förfärligt sug efter just semlor. Inte den bästa av hang-ups, men jag köpte mig en semla till kaffet var och varannan dag och testade olika kondis-varianter.
De hjälpte nog till att bygga på min slutliga viktökning på 28 kg. 😕 (Som tog mååånga år att få hyfsad bukt på.) Men det var det värt…

.

SKORUMMET ÄR FÄRDIGT

12 hyllor fick jag in, och för att pigga upp det hela tog jag mig friheten att måla taket rött, för att det lysa upp tillvaron lite! Väggarna målade jag i samma gråblå som i barnens rum, hade färg över.
Hyllor (som vi har kapat) och konsoller från Ikea

Om man nu inte vill bygga hyllor, så såg att det här klassiska och byggbara skoskåpet i plast har kommit i gladrött! Härligt att se på och prisvärt att införskaffa.
Från Ikea

.Till sist…

Till sist:

En ”cyberbukett” med rosor…

…skickar jag till mig själv som firar 1 år som bloggare idag. Och till alla er gulliga läsare som troget läser mina ord, och skriver så fina kommentarer. Det värmer sååå! 😆 Det är dom där små glada tillropen som gör att man ”tappert” kämpar på vid datorn, framåt nattkröken och morgontimmarna!
Buketten går också till min fina vän Bottan som är nyopererad, och har en tuff tid framför sig, massor av kärlek till dig vännen.
Till min fina, söta  och tappra faster Ragnvi, mina tankar finns hos dig.
En ”cyberbukett” med en önskan om en God fortsättning, skickar jag också till tjejerna som tar hand min mamma och ser till att hon har det bra på sitt boende.
Och till all annan vårdpersonal som sliter kvällar, nätter och helger, när de flesta andra är lediga,  med ert så ofta tunga arbete.
Utan er stannar Sverige, tack för att ni finns!

Många kramar från Susanne :-)

0 reaktioner på “Semlor och skor”

1 2 3 10
 • 8 barns mamman skriver:

  Grattis till 1 år på bloggen !!!!!

 • Rosaliv skriver:

  Grattis Susanne på blogg-årsdagen! 😀

  Det är så härligt att läsa dina inlägg. Du är verkligen bra på att förmedla och bjuda på lite av varje. Allt från inspiration av idéer, tänkvärda värdsliga o vardagliga tankar, ett härligt familjeliv, romantik o kärlek, glädje o sorg, vänskapsband
  till en-stark-kvinna-kan!!!

  Kramar
  Anna

 • Pia skriver:

  Grattis, vad tiden går fort hoppas verkligen att du orkar fortsätta att inspirera oss. Tror att jag också firar med en semla idag:)

 • Sandra skriver:

  Grattis till 1 år här! hoppas att det blir många fler!

 • Sofia skriver:

  Grattis på bloggdagen!! :)
  Det blev riktigt snyggt med rött tak. Åt min första semla i fredags 😉

1 2 3 10

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram