Servetter och oförutsett våld

Efter en intensiv ”förvaringsvecka” hos familjen Kerstin som får ett betydligt mer funktionellt hem än innan, fixade jag en fredagsmiddag för världens bästa snick-Matte och hans Annis. Planen var att åka båt men vädrets makter sa sitt. Jobbade in i det sista för att familjen skulle kunna hänga in i sina fem nya garderober, och det fick bli färdig mat från Östermalmshallen.

20130831-142433.jpg

Dukade upp med lila Ricetallrikar som jag fått av Ms W i present. Måste ju matcha vår lila soffa…Linneservetter och ringar från AsIf 4476 på tallriksunderlägg i croco.

20130831-142443.jpg

Köpte två olika vardagsservetter på Ikea sist. 19:- för 30 st

20130831-142514.jpg

Från Ikea

SIST VILL JAG ”TACKA”…

…de tre killar i 20-25-årsåldern som ”nöjde” sig med att ”bara” misshandla Lukas vid Skärsätra busshållplats på Lidingö i natt. Några knytnävsslag och några hårda asfaltsdunkar mot huvudet när de fått honom på knä! Tack för att ni inte sparkade honom sönder och samman bara för att han vägrade bli rånad.

20130831-142731.jpg

Tack för att vi var hemma och kunde finnas tillhands för vårt enda barn. Tack gode Gud för att det inte blev värre! Tack för att du finns älskade unge!
Mina tankar och all kärlek går alla våldsoffer och anhöriga som inte haft samma tur!

Kram Susanne

Instagram: susnordstrom

 

59 reaktioner på “Servetter och oförutsett våld”

1 2 3 11
 • Irene skriver:

  Hej
  Riktigt hemskt, ni har väl polisanmält händelsen, de där killarna vill man ha bort från gatan, har själv en son som ofta åker från den hållplatsen titt som tätt
  /irene

 • Kristina skriver:

  Fy så hemskt. Varför finns det så elaka människor? Är det dålig uppfostran från föräldrar eller kompisars föräldrar. Är det filmer, spel på nätet som lurar människor och tror att det ska vara så? Det borde finns en självsaneringsnerv som gör att så fort man ens får en ond tanke så försvinner man på något sätt. Fy f-n så förbannad man blir att det finns så hemska, elaka ”sjuka” människor eller så ska man kanske inte kalla dem männikskor. Det förtjänar det ej. Hälsa Lukas att han kryar på sig och tack och lov att ni var hemma.

  Kram Kristina

  • SB skriver:

   Ursäkta, men det här var f-n det dummaste och mest naiva jag läst på länge! Tv-spel, ouppfostrade föräldrar..?! VAKNA människa! Sånt där snack hade man på 80-talet, nu stavas de allra flesta våldsfall mot svenskar, misshandel, våldtäkter m.m….. den skenande och ansvarslösa invandringspolitiken!! Jag kan nästan lova att de var några ”berikare” som slog ner honom, för det är det nästan alltid!! Det äckliga är att de känner sig så trygga och fria att göra sånt här, för de håller varandra om ryggen, de hotar och har sig, folk bliur rädda och de missförstår rädsla för ”respekt” som de så gärna vill ha. Deras föräldrar är också skyldiga, javisst, men vad förväntar ni er? De har kommit till guldgruvan Sverige, där de har fått lära sig att ALLA; politiker och medmänniskor vdrider och vänder på alla regler, lagar, traditioner, ja allt, för att göra dem till lags, för herre min gud – ingen får tro att man är rasist! Det är SJUKT det som händer i vårt en gång så fina land! GÖR något, Vakna allihop! Det här kommer vi se mer av, tro mig.
   Där jag bor rånade, misshandlade tre somalier en ung svenska kille, och sedan satte de eld på honom och lämnade honom hjälplös… En av dem var amerikansk medborgare, han blev utvisad i fem år (varför inte livstid?), men SEDAN belönas han med att få komma tillbaka till Sverige?!

   Jag blev jätteledsen när jag läste detta Susanne, jag är ingen hemsk människa som säkert en del tycker nu, jag försöker inte göra politiska poänger på den här fruktansvärda händelsen. MEN vi får inte blunda. Jag är livrädd för vart vårt land är på väg varje dag! Som det är nu skyddas invandrarna, för media och (de flesta) politikerna har beslutat sig för att de rent generellt inte kan stå till svars för något de gör, för ”har ju haft det så svårt med att komma in i samhället och det är ju alla svenskars fel”! JA, de säger ju så, jag överdriver inte!
   Hoppas de j-arna åker fast!

   Kram Lukas! Jag lider med dig, du är inte ensam!!

  • Kia skriver:

   SB: Jag instämmer i varje ord du skrev!! Och stackars Lukas! Måtte de skyldiga få sina straff!

  • Lisa skriver:

   Svar till SB! Skrev hon att det var invandrare? Bara undra?? De finns många hemska invandrare, men även svenskar.

   Lisa

  • lisa skriver:

   En svenskjävel var en av misshandlarna

 • Finan skriver:

  Vilken mardröm! Fan vilka idioter!! Har söner i samma ålder så jag fattar precis hur du känner. Är alltid orolig när de är ute på kvällen..

 • Cilla Andersson skriver:

  Usch, vilken otrolig tur att det inte blev ännu ”värre”!
  Hoppas att Lukas inte mår alltför dåligt och vilken tur att ni var hemma och kunde ta hand om honom.
  Varma kramar till dig och din familj och en extra till din son från Cilla i Skåne

 • Annette skriver:

  Jag förstår att du inte menar ”tack” bokstavligt, utan med en ironisk ton… men ändå. Ett annat ord hade passat bättre. Men man ska inte svära så jag nöjer mig med begynnelsebokstävena: jäv.. idi….!!!
  Som förälder blir man ju helt skogstokig och förtvivlad när ens barn, vare sig de är stora eller små, råkar ut för andras ondska och elakheter. Man blir helt galen av sånt här oprovocerat våld. Som du skriver – vilken tur att ni var hemma! Kram på dig.

1 2 3 11

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram