Sista rycket innan vårt äventyr

Vet, jag har varit världens sämsta på att uppdatera den senaste tiden. Men mitt lilla liv har varit ockuperat med beställningar, uppstart, att stänga projekt, rensningar, packa inför resan, städa skåp och lådor och att säga hejdå till vänner. Och få till det där sista som skulle packas in i bilen som åker på lastbilstransport.
Har sovit uselt på slutet med några timmar/natt. Så mycket som snurrat runt i huvudet. Men nu är vi här i Casa Bel Air och det nya livet kan kicka i gång.

En liten resume:

b99f9346-84ec-49e4-8441-c45bf9cf1a8f.jpg Ord äro överflödiga. Fyllde dock på med några fler påsar från Drömhuset innan det var dags. Ty transporten var försenad, förstås!
.

img_8046-2.jpgFick ett personligt överlämnad från Nordsjö-Johan med 20121 års nya kulörer. Blev så himla målarsugen. Årets färg enligt Nordsjö är 2021 är Brave Ground. Färgerna blir mustigare än på länge.
.
img_8044-6.jpg Bästa att Nordsjö-Johan som vet att jag är väldigt förtjust i färgglatt godis, skickade med en stor påse gottis. Som tog slut. Fick också några rollers, penslar och de suveräna tvättdukarna som man tvättar med innan målning. I inflyttningspresent, såå gulligt!
Gillar de smarta små måla-själv-proverna för att hitta rätt. Bara att rolla upp på vägen. Årets färg uppmålad.
.

facetune_09-10-2020-21-34-14.jpg Han med ett återbesök hos bästa Filippa på FAB hos Venue Birger Jarlsgatan @FabSthlm (Insta) som bl.a. är expert på microneedling 3 D-bryn eller tatuering med supertunna drag.
Känner mig så klädd i snygga bryn. Man behöver liksom inget mer i ansiktet.
.

f26d1a1f-358f-4828-8bb3-e714cd5bf799.jpg
I tisdags skulle jag karva ur för en sminkspegels-kabel i en vägghylla hos kund My. Hade ingen såg utan tänkte att en morakniv alltid funkar. Superstressad då jag skulle till tandläkaren bland jag och körde in den onödigt vassa kniven rakt in i pekfingret. Blodet strömmade.
Åkte hem först, Lukas plåstrade om mig och sa att det måste sys. Väl hos tandläkare Robin som tittade på såret och sa samma sak. Jag syr ihop dig, sa tandis. Och sydde sex stygn, på övertid. Sköterskorna Mia och Pia assisterade. Sen att jag inte skulle vara där förens dagen efter är en annan sak…Kan bara säga att det gör fruktansvärt ont att bedöva i fingrar, skrek högt!
.

facetune_13-10-2020-20-42-50.jpg
Åkte nästan direkt till hejdåmingel hos våra vänner konstnär Sussi Gudmundson Upmark och Christopher. Fast jag var dock lite spak efter min lilla skada. Slurpade några extra glas Cava med värdparet, Malcolm och Ullis. Mysig kväll 💕
.

img_8131.jpg  Bonnie, familjen söta och lite blyga nytillskott.
Dagen efter skuttade jag upp 06.20 och körde säsongens sista Djurgårds-powerwalk med mitt dunkande finger och Drömhus-Ann. (efter 3 timmars sömn…😴)
.

img_8149-1.jpg💙💙💙
.

img_8192-3.jpg Sista dagen i stan ringde Pernilla och gav mig den finaste inflyttningspresenten. Ett presentkort på nya handtag och knoppar hos Frontapply.se  Nilla såg min lilla måste-ha-lista när vi sågs förra veckan. Men kände att jag hade för mycket utgifter nu då ett oförutsett tandläkaräventyr krockade…
Blev sååå himla glad och åkte över till Hammarbyhamnen och plockade ut det jag hade valt ut. Och några saker mer. Allt pressades ner i handbagaget, snart ska det upp.
.

img_8167.jpg
Kreativiteten flödade i den urtjusiga butiken. Tobias som har startat upp det hela är Nordsjö-Johans svärson.  Allt är förstås målat med färg från Nordsjö.
.
img_8173.jpg img_8171.jpg Jätteknoppen närmast i bild ska jag ha till mitt nya skjutdörrsprojekt i Casa Bel Air👌
.

img_8188-1.jpg img_8187-2.jpg Självhäftat är en favorit sedan de kom ut på marknaden. Smidigt att beställa på nätet också.

img_8182.jpg Även stenskivor kan man numer beställa hos Tobias med team. Faktiskt från samma leverantör som jag altid använder.
.

img_8174.jpgSåå mycket snyggt att botanisera bland.
Frontapply.se
.

img_8212.jpg Från flygplatsen, matshopping och till vårt lilla paradis i hörnan.
.

facetune_16-10-2020-15-50-11.jpgI går ringde klockan 03.35 efter 1.50 t sömn. Om jag var sliten?? Peppe, jag och mitt finger checkade in efter en smidig resa. Kära vänner, det är underbart att vara här.
Ska uppdatera oftare och kanske göra korta inlägg som inte tar så himla mycket tid. För det finns ingen brist på sysselsättning…
Önskar er en fin helg!

Kram från Susanne i Casa Bel Air Marbella

 

24 reaktioner på “Sista rycket innan vårt äventyr”

1 2 3
 • Sandra skriver:

  Hej fina Susanne
  Ja ibland bli det mycket i livet och man hinner liksom inte med allt som man vill göra.
  Man får liksom priotera saker och tänka på att ta hand om sig.
  Skönt att ni är på plats nu, ta hand om dig.

  Kram Sandra 💗

  • Susanne Nordström skriver:

   Tack Sandra!
   Så sant 💕 Livet går så fort förbi och man vill bara göra nåt vettigt av det innan det är försent.
   Kram

 • PERNILLA WAHLGRENS STÖRSTA FAN MALIN skriver:

  Åh vad snygg du är med tatto ögonbryn och jag har också gjort 2 gånger nu och är super nöjd den jag går är proffsigt och duktig och nästa vecka ska hon lägga fransar för andra ggr och det är tur att jag fick bra pris och det är samma salong för tatuering bryn och frisör då är det lättare för mig gå samma plats först färga hår och klippa hår vid behov och tatuering bryn och fransar :-) Åh vad härligt att ni är i Marbella wow och jag ska få tag i och ordnar alla mina PW samling på plats fast det är fullt men jag har jobbat och fixat bilderna med pärmar och jag har lagt över 3000 st fotografier på Pernilla även med hennes barn också och sen har jag fullt med lådor man blir galen när jag har så mycket men jag älskar sitta och titta på alla fotobilder och urklipp med många pärmar och alla pärmar är uppe ovanpå skåpet och även skåpet i vardagsrummet och 2 lådor med massor fotobilder :-) Tänk att jag har samlat sedan 1985 till idag. Iförrgår fyllde min son 25 år och det har varit fantastiskt dag men tyvärr kan man inte gå ut grund av Corona och samtidigt var min bror och hans sambo hade med sig 2 söner då är det lika bra fira hemma hos mig i lugn och ro tänk vad tiden går fort när din Lukas och min Albin är redan 25 år gammal och jag tittade bakåt när jag födde Albin för 25 år sedan otroligt vad tiden har gått fort och jag önskar dig en fin dag kram finaste Susanne

1 2 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram