Småtips till skrivbord och tvätt

Måste tipsa om den fiffiga förvaringsserien för småprylar från Ikeas badrumsavdelning. De har funnits länge, men det är lätt att missa om man inte hänger just på den avdelningen. Jag köpte ett helt gäng till flickorna på Söder. Inte bara till smink och badrum utan till skrivbordslådorna..

20140222-135428.jpg
Den här som står på Tha-Lis skrivbord , den främre delen går att vicka upp.

20140222-135438.jpg

Smålådorna ligger i tre-pack alla olika. Jag har dem i min badrumskommod, där de ligger ovanpå varandra inne i lådsystemet. Här är de perfekta till att sortera småprylarna.
Från Ikea Badrum

20140222-143604.jpg
Mysigt med kreativa barn. Hade slängt sammetstyget som blev över när jag la upp deras draperier, men Tha-Li plockade upp det. Nu blev det ett skounderlägg till hyllorna vi byggt till hennes hörna.

FÖRE 

20140222-135410.jpg
Alltså har ni sett så dystert! Den ena har locket gått sönder, sen har de rostat i badrummet. Andra sidan är de väl avsett för kaffe och torrvaror i köket. Säger bara hemmablind!!

EFTER

20140222-152233.jpg

Hittade dessa rejäla vita med plats för mycket tvättmedel. Fast de är ju bara vita dock…

20140222-135311.jpg
Grävde fram mitt nagellackssamling (som inte är alltför stor) och illustrerade tvättmedlet för färg. Inte så avancerat tips, men det blev himla fräscht.
Burkar från Åhlens

Kikade i på Biancas blogg på Finest och hittade de här gullungarna från förr. Bianca var nostalgisk och visade också upp deras gamla hus, som jag verkligen slitit rätt mycket med. Hade gjort nåt i alla rum och ritat båda badrummen.

20140222-135456.jpg
Sötnosarna på ön. De låg ju i vattnet hela tiden så de fick ha våtdräkter på.

20140222-135509.jpg
Här firas Lukas 5-års dag 14 juli. De ordnade t.o.m. en vigsel med Oliver som präst. Bianca är också nominerad i kategorin Årets toppbloggare, jag röstar förstås för fullt.

Mina killar åker på sportlov till Verbier Schweiz på måndag och iaf en av dem packar…Lukas har ju åkt med kompisar i två säsonger men nu får pappa rå om honom igen. Känns väldigt tryggt!
Och jag får en ego-vecka som jag känner behövs mellan varven! Bara me, myself and I…
Ha en skön lördag!
Kram Susanne

Instagram: susnordstrom

 

 

19 reaktioner på “Småtips till skrivbord och tvätt”

1 2
 • Maggie skriver:

  Hoppas du får en härlig egen vecka nu på hemmaplan. Njut och ha det underbart! Tror att det är nyttigt att dela på sig ibland, få lite egentid och få längta efter varandra. Och den tid tillsammans som Peppe och Lukas nu får, är så värdefull. Som mamma till killar vet jag ju hur mycket de tycker om att vara med sin pappa – trots att de är 24 och 22 år i dag.
  Helt underbara bilder på Lukas och Bianca förrsten. Det märks att de gillar varandra där. Übersöta helt enkelt. Shit vad nostalgisk (och lite vemodig) man blir när man ser på gamla kort på kidsen. Åren rusar fram…
  Njut och ha det gott söta Sus!

  Kram Maggie :-)

  • Susanne skriver:

   Tack Maggie!
   Vi lär nog njuta på varsitt håll, och av olika saker, hehe Nostalgi och längtan efter förr drabbas man ju av då och då, känns ju som igår när man tittar på gamla bilder från förr eller hur? Hoppas att hasen mår bättre!
   kram

 • Oslojenta skriver:

  Småprylar från Ikea är så svåra att hitta blant(bland?) alla saker som finns i butiken (om man inte har genomsökt nätbutiken innan, förstås). Gillar bilder på småprylar, Susanne! (Forsøker å skrive svensk)

  • Susanne skriver:

   Hej Oslojenta!
   Nä, det är lätt att missa de smarta småsakerna. Det finns ju några avdelningar på de stora varuhusen…Funkar bra med ditt mixspråk tycker jag. Ha det gott!

 • Neta skriver:

  Åh vilken lyx med en egovecka en sån och obegränsat med pengar på kontot så man kan äta ute varenda måltid och shoppa järnet, det skulle jag behöva nu.
  Nästa vecka ska jag på lägenhetsvisning i Tierp, egen ingång och egen täppa uppe vid fiskgatorna.

  • Susanne skriver:

   Hej Neta!
   Tierp minsann, bor du inte i Björklinge nu? Min bonusbrorson flyttade in i ett av radhusen i fisknamnsområdet för två veckor sen. Vi bodde ju i villaområdet intill på Sikvägen. Lycka till!

 • Lasueca skriver:

  Njut nu fina Sus av egen tid!
  Fast det är mysigt att längta och vänta på de kära med 😉
  Kram / Lolo

 • Lotta skriver:

  Vilken jättefin lampa du har som står i hörnet på bilden Pernilla lagt upp då ni äter lunch hemma hos dig! Är det en lampa du haft länge eller är det något som fortfarande säljs?
  Ha en fortsatt trevlig helg!

  • Susanne skriver:

   Tyvärr Lotta så tillverkas min fina lampa inte längre! Har haft den tag och försökte köpa till en kund för några år sen, butiken försökte jaga runt men det var kört.

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram