Socialt helgmys

HELG
Söndagskväll och njuter av att vi haft en härligt social helg! Första helgen i stan på länge och såå himla mysigt! Några ego-bilder…

IMG_7376.JPG
Peppe och jag åkte till Ingarö på en trevlig lunch hos familjen Pagmar med våra vänner Malcolm och Ulrika. Till rödvinspresenten tyckte blomster-Momir att en kvist rosmarin med en orkidé var en bra kombo.
Fotograf: Cia Östberg Outfit: Dior Provrummet Gucci och Julie and Sophie

IMG_7386.JPG
Efter några timmar på båtbryggan lagade vi en väääldigt lätt supé. Pilgrimsmusslor i skal i vitvin och grönsaker, litet men naggande gott!

IMG_7397.PNG
Härligaste brudparet Charlotte och Anders gifte ju sig på ett slott i Paris i går. Vackra som få och massor av gratulationer och all kärlek skickar vi med glädje.
Bild från Instagram @kändisnyheter
IMG_7401.JPG
Samtidigt såg jag på Instagram att min brorsa Magge från Tierp var på hotellweekend i Stockholm. Och minsann hade inte Magnus och hans dalkulla Ulrika växlat ringar de också. Förlovning dock! Ringde efter min söndags-frukost och bjöd ner de nyförlovade på en båttur på Djurgården. Hade en flaska Champagne hemma som jag la på kylning och svängde i hop en god lunch, sen hängde vi tillsammans i fyra soliga timmar.
IMG_7411.JPG
Gröna Lund från båtsidan.
IMG_7414.JPG

IMG_7415.JPG
Har inte träffat min bror på två år, Ulrika som nyligen flyttat till Tierp för kärlekens skull var det träff-premiär med. Supermysig dag med min lilla familj på ”sjön”. Och sommaren, den rullar på…
Kram Susanne
Instagram: susnordstrom

8 reaktioner på “Socialt helgmys”

 • Rosa skriver:

  Vilken underbar helg ni har haft och tänk att det fortfarande är rena sommarvärmen, helt fantastiskt och så mysigt att tillbringa den tillsammans med familj och vänner. Vilka fina par, ni två som alltid och din bror och fästmö, GRATTIS till de två och så roligt när familjen utökas.
  Så underbart foto på dig och Peppe i förra inlägget, sååå fina ni var redan då. Ja pappa och son är då verkligen lika så roligt för er att titta tillbaks och jämföra tänk sådant älskar jag.
  Ha en mysig kväll gulligaste du.
  Stor varm sommarkram
  Rosa

 • Elisabet skriver:

  Härligt ni haft ! Man får ta till vara på de här soliga dagarna på bästa sätt:)
  Ha en bra vecka Susanne! Kram

 • Linda H skriver:

  Vilken mysig helg :)

 • Ulrika skriver:

  Tack underbara sprudlade Sus och Peppe för att ni bjöd med oss ut på den härliga turen. En vitaminkick för själen. Kram till er och jag lovar att det inte dröjer 2 år tills nästa gång.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram