Söndag

En lugn och skön Mors dag är det idag! Jag styrde upp min egen present på ett väldigt fiffigt sätt, mina killar kan vara rätt slöa på sånt annars.

Jag lyckades ju crasha min 2 månader nya kamera nyligen, och använder Peppes tills vidare. Fick ett medlems utskick från Amex förra veckan med en helt ok kamera som erbjudande. Jag snokade rätt på Peppes innestående poäng och han hade så det räckte för min lilla kupp.

Sen var det bara att ringa ett samtal till P som fick order om att att beställa Mors dagspresenten som blev GRATIS för honom, och han får sin kamera tillbaka!  😀 Den har inte landat än men när som helst så…

20110529-143804.jpg

Kul kudde med bollfrans runt om och korsstygn på ”låtsas”.

Sett hos Lagerhause 

.

EN STOLT MAMMA

20110529-143814.jpg

Foto: Christer Flodquist, maj 2000

Efter 2,5 års kämpande hade vi den stora lyckan att bli gravida, och den stora passionen i form av den här lilla skruttungen landade, och härligt nog tog över våra liv! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

På det här jobbet med höstkläder ville moderedaktören Ms Barlach att Lukas skulle vara med och modella, och tyckte att det var vansinnigt kul. Fast det är förstås lääänge sedan nu, exakt 11 år sen. 😛

Nu slutar lillen (1.87cm i strumplästen) snart grundskolan och gymnasiet väntar… 

Ha en fin söndag!

Kram från mamma Susanne

0 reaktioner på “Söndag”

1 2 3
 • Susanne Nordström skriver:

  Tack ska du ha söta Malin!

  Ja, man får väl hitta på sin alldeles egen lilla dag och fira sina barn, på namnddagen kanske?

  Min son är förstås inte så där jätteroad att visa sej på stan med oss direkt…

  Har inte glömt tånårsrumskavalkaden, skulle fota ett rum förra veckan men det var såå stökigt och jag hade inte tid att snygga till det! Men bra att du påminner!

  Ha det så bra Malin!
  Kram Susanne

 • Fiffiga Systrar skriver:

  Superhärlig bild på dig och sonen!! Det strålar om er!

  Måste ju också tillägga att vi ÄLSKAR kudden! Den var en höjdare!

  Ha en fin dag!
  Elin + Emelie = Fiffiga Systrar
  http://www.fiffigasystrar.blogspot.com

 • Malin Mesbahi skriver:

  Ohhh fina bild på dig och din fina son 😀
  Hoppas att du har haft en bra mors dag det hade vi och jag firade ordentligt min mor 😀 ibland har jag undrat när ska man införa dotter och sons dagen i almanackan hahahaha det är bara mor och far i almanackan men var är dotter och son?? du har väl inte glömt att visa hur tonårings rum ska se ut 😀

  Stor kram till dig fina susanne 😀

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  GUUUUULLIG BILD!
  Er var det minsann ”ruter” i! 😉

 • Susanne Nordström skriver:

  Tack för det söta Cecilia mkt snällt skrivet!
  Hm, ang bra restauranger så är Teatergrillen en absolut favorit, det är så himla mysigt där förutom supergod mat, inte helt lätt att få spontanfå bord dock, krävs lite planering.
  Sen är jag väldigt förtjust i italienskt, och där gillar jag Resturang Italianos mysiga ”bakficka” Papas på Riddargatan. Otroligt gott, trevlig personal, centralt och bra!
  Det är mina spontana val just nu men det finns ju såå många ställen. Ett av mina antiställen är i alla fall Story hotel, världens minsta rätter, blir svindyrt att äta sej mätt, blev ursur när jag hamnade där i vintras hu!

  Smaklig måltid/ Susanne

1 2 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram