Sorg

Efter tidigt sänggående igår kväll och genensam städning direkt på morgonen tills nu och grovsopslämning till återvinningsbåten på en närliggande ö, har vi alla uppdaterat oss om det fruktansvärda som har hänt i Norge. Ett land i sorg…

Skräcken som alla ungdommar har upplevt, alla föräldrar, syskon och övriga anhöriga till ungdommarna som dog av skottlossningen av en galnings verk! HUR tar man sig igenom?

20110723-025524.jpg

Våra tankar är med er…

20110423-212906.jpg

Kram Susanne

0 reaktioner på “Sorg”

1 2
 • Susanne Nordström skriver:

  Ja kära ni!
  Det är så fruktansvärt alltihopa, tack för era fina ord och för den fina versen, Maggie.
  Jag ser mitt ihopknåpade kors här utanför, och det får mig att tänka lite extra på alla stackars människor som förlorat sina barn,syskon barnbarn o vänner…
  Ha det så bra. Kram

 • mia-maria skriver:

  Kära Susanne och ni andra på bloggen,
  man tappar verkligen andan i sådana här stunder….hur kan det bara ske?
  Livet rusar på och man säger ”hej då, vi ses” för att i nästa sekund vända ryggen till och springa mot nästa mål, nästa möte….man tar det så självklart att man ska ses igen, speciellt när det gäller ungdomar o barn….
  Jag har kramat mina ungdomar extra mycket denna helgen och vi har tänt ljus för att hedra alla som fått sätta livet till i detta vansinnesdåd.
  Mina tankar går till alla anhöriga o vänner till offren och till Norge som tyvärr fått sin dos av mänsklig grymhet. Var rädda om varandra.
  Kram

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram