Sovrum och arbetsplats med snedtak

Favorit i repris!
2010 fick jag äran att hjälpa My och hennes två barn med den nyköpta etage/vindsvåningen. Ett superhärligt projekt som visades här på bloggen ända in i minsta lilla skrymsle. Det var ju i januari -10 jag började blogga.
Mamma My fick rummet som de tidigare ägarna hade som tv-rum. Öppen planlösning, dotterns sovrum samt badrum på samma plan. My behövde även få ett hemmakontor.

FÖRE20130329-161135.jpg
Snedtak och en trixig murstock.
EFTER
20130329-152754.jpgSovrum på ena sidan och arbetsplats på den andra. Fnulade och ritade en rumsavdelare som jag byggde ihop med hjälp några skåp, skivor och hjul.
Kontorsdelen med plats för arbetspärmar och övrigt material.

HELA SOVDELENimg_7405-2.jpgBenen på sängen fick vi skruva av när den levererades, fick inte plats. Byggde en sänggavel i blå sammet, som jag fick såga av ena hörnan på för att ha rött höjd. En lägre sänggavel ger inte samma lyxkänsla.

Fanns ingen förvaring. Klämde in en 75 cm bred stomme Pax Ikea. Lät snickeriet göra dörrar och spraylacka. (finns inte dörrar till 75 cm stommarna)
I byrån SNÖ/Asplund ryms mycket. Påslakan från Ralph Laurent

img_7404-2.jpg
Att ha snedtak men ändå högt och luftigt.

img_7089.jpgSpånskiva eller MDF (tyngre att jobba med) till sänggaveln.

FÖRE20130329-152745.jpg
Rymlig terrass utanför den blivande arbetsplatsen.

EFTER20130329-152800.jpgTV-sidan med lådor.

Jag byggde modulen av Bestå Ikea med 2 st 120cm x 64 cm hög och 1st 120 cm br x 38 cm hög. Satte en täckskiva bakom mot tv-delen.


Utsikt och även en utgång från duschrummet/toaletten! Blir det till att stänga persiennen när det är gäster på terrassen.

Kram Susanne

 

6 reaktioner på “Sovrum och arbetsplats med snedtak”

 • Rosa skriver:

  Så fantastiskt fint, mysigt och välplanerat, inget är omöjligt när det gäller dig 😀. Men 8 år sedan!!! helt otroligt. Så glad att du fortsätter att skriva och inspirera på så många sätt och att jag ”hittade” dig, du är bäst Susanne. Ha en underbar dag och hoppas den blir lite varmare än den är nu.
  Stor varm sommarkram
  Rosa

 • Maggie skriver:

  Den här kommer jag ihåg – har ju varit med sen första början och det är inte många inlägg jag har missat genom åren. Kan tänka mig att det var en utmaning där med alla vinklar och vrår. Fint blev det och kund My måste ha blivit helnöjd! Man kan ju inte vara annat när du varit framme.

  Kram
  Maggie

  • Susanne Nordstrom skriver:

   Tänk så härligt att läsa när ni trogna har hängt med så länge, tack snälla 💖
   Kram 😘

 • ninni skriver:

  Smart och fin lösning ♡♡♡

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram