Tahiländska ”trädgårdstomtar”…

 

Igår tog Peppe och jag den sargade moppen på en reparationsrunda i jakten på reservdelar, och passade på att ta en härlig rundtur med några trevliga stopp på vägen!

Såg en massa gulliga trädgårdsstatyer i olika varianter, himla söta och inspirerande glada och jag kom på mig själv att le fånigt och gulla med de små ”stenbitarna”!

Det måste väl ändå betyda att man börjar komma in i någon slags relaxande semesterkoma. 😛  

.

Hur skön är inte den här rejäla  matronan och verkstadsägarinnan, som vankade runt och reparerade sina kunders moppar när det körde ihop sig.

Hon matchade så fint så att jag var tvungen att föreviga. Och med tanke på att ALLA kör moped här så har ”gröna” damen valt en bra business, för det var fullt ”skadehus”!

.

Sååå gulliga!

Ingången till den här restaurangen, står de här bedårande och verklighetstrogna elefanterna.

Gissa vem som gick fram och klappade?? Hm, semesterstörd… 😕

Sedan på hemvägen mötte vi en radda med riktiga elefanter, liite större var dom!

Några kommentarskommentarer…

Tack Jennie från England för tipset om din favorittidning, ’25 Beautiful Homes’ magazine! Jag ska verkligen försöka hitta den i Sverige.

Så den läser jag inte på stranden, men jag blev läsinspirerad av dej, och plockade fram senaste Elle interiör och Sköna hem ur resväskan, och dom jag har gottat mig åt idag.

Jenny W, hoppas din 30-års dag var fin och ha en underbar resa, du duktiga bloggande matkvinna, njut av värmen och Gott Nytt år.

Söta  Maggie, vi hade kul åt din sons moppestory, haha bra självförtroende har de små liven Och tack för alla positiva tankar som du och ni andra fina cybervännersätter på pränt 😀

Moster Gerd puss puss du är så söt!

Varma kramar från Susanne

0 reaktioner på “Tahiländska ”trädgårdstomtar”…”

 • Nettan skriver:

  Tack för kul thailandsreportage, inte utan att det rycker i resenerverna. Önskar dej och din familj ett gott nytt år!

 • Maggie skriver:

  Goa Susanne,
  Det är så himla kul att du visar alla fina (nåja, inte alla kanske…) saker man kan köpa om man händelsevis skulle vara sugen!! 😉

  Inser nu att en trädgårdstomte inte nödvändigtvis måste se ut på ett visst sätt, utan här är det endast fantasin som sätter gränser!

  Många härliga och varma bilder för oss frusna nordbor att glädja oss åt.

  Kram & tack
  Maggie :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram