Tjej-mingel

HELGBLOGGEN
Fredagshavet var helt kavlugn här på ön. Inatt blåste det upp så att så att allt har blåst omkring. 10 m/sekund, havet är sjövilt och det dånar och gnisslar i huset. Men solen mina vänner, den skiner för fullt ☀️
Lovade några fler mingelbilder från Pernilla och Biancas supertrevliga fest i veckan.img_1710.jpg Den yngre generationen var med den här gången. Så härliga och gulliga tjejer. Benjamins Linnea, Johanna och Melina.
img_1701.jpg Charlotte Perrelli, sista check innan festen.
img_1700.jpg
Lisa Lindqvist som var tillsammans med Vito redan när jag lärde känna Pernilla för exakt 30 år sen. Och vackra fina Hanna Hedlund som firade en vecka som nygift med sin Martin 💞img_1699.jpg
Mia, Eja, Jessica, Pia, Chaplin och Marie. Tre ex-svägerskor på samma bild 😊img_1708.jpg
Stjärn-producent My, Emilia och Malena Lazlo, och Chaplin på hörnan.img_1686.jpg
Vi hälsas välkomna av eminenta Ms W 💙 img_2009.jpg
Lilla skruttan Bianca som blivit så stor och duktig! Bianca och jag teamade grymt bra, vi släpade runt alla möbler och slutfixade till festen. Snodde runt ordentligt, och fick till allt väldigt bra till sist.
📷: Emilia Dagsfärsk outfit från Pernilla Wahlgren Collection/Provrummet.se/Mood Gallerian

img_1705.jpgOch den andra familjen. Istället för presentbord gjorde jag en ”presentvilstol” Man tager vad man haver.
img_2014.jpg
Surprice från Bianca 😅
img_2019.jpg
Liiite stressad mama 😁img_1997.jpg  Gårdagens mysiga middag, scampi i vitt vin och curry och pasta från Matric. img_1813.jpgSist en fin bild från Nadja Wedins mäss-monter, lånad från Instagram. Så ombonat.

Kram från en mycket blåsig skärgårdsö!

12 reaktioner på “Tjej-mingel”

1 2
 • Oslojenta Agnethe skriver:

  Vind på natten och lugnt på dagen? Blåst både på dagen och på natten? Hmmm… hösten kommer! Så bra att ni kan ta er till eran ö med kort varsel om ni har tid, vädret är hyfsat och ni känner för lite sol och sjö. Och vi som läser din blogg tycker om bilder från ditt paradis. Här i Oslo är det lite svårt att anpassa sig vädret om dagen. Sommarvärme när solen skiner, men regnet dyker upp tit som tät och ofta utan förvarning alls. I dag är det fuktigt men inget regn än. Jag drabbas alltid av inrädningsbacillen när hösten kommer. Vill göra om på allt här hemma. Hade stora planer för badrummet för ett år sedan, men inget är gjort… Jo, kakeln förstås. Badrum är besvärligt. Så mycket man inte får och kan göra själv. Badrumsinredning är svårt. Badkar? Duschhörn? Vägghängd toa eller inte? Plats för tvättmaskin och torktumlare? Många beslut. Mycket änklare i andra rum. Och billigare? God tur hjem fra øya, Susanne! Håper det ikke blåser for mye!

  • Susanne Nordström skriver:

   Hej Agnethe!
   Trevligt med ett namn på dig och trevligt att ni gillar våra bilder från skärgården.
   Visst är det galet mycket att tänka på med badrum, bäst att samla både idéer och pengar på hög och inte förhasta sig. Det kan verkligen stå en dyrt. Men vägghängd toa är ett måste i nybyggen.
   Tack, gårdagens styva kuling när terrassmöblerna blåste iväg är borta med vinden, nu är det inte en krusning på havet 😎

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram