Tomte på besök vacker uppgång och ljuvlig PW

HELGBLOGGEN
Bråda dagar med hantverkarna så att familjen Britt-Marie ska komma i ordning med sina 131 flyttkartonger. Och det har gått undan, killarna gjorde färdigt i morse. Lite möbler och belysning som ska kompletteras och mer gardiner.

img_6066.jpg.
Såå vackert i det nybyggda husets trappuppgång.

img_6064.jpgStilsäkra utsmyckningar. Bara att ha en söt adress som Melodislingan vid Musikhögskolan i det nya området i början av Gärdet 👌

img_6040.jpg
Ryska posten flaggade om ett bud i onsdags. Var hemma och passade, satt i telefonen med Ikea som  just svarade när jag öppnade. Både tjejen i telefonen och jag blev rätt snopna när tomten tjoade god jul. Hahaha!

img_6114-1.jpg
Kan säga att det var stekhet dag dessutom. Rusta och Polhem PR bjöd in till jullunch. Inget konstigt alls, eller hur? 😃

facetune_29-08-2019-20-21-42.jpg
Efter jobbet i torsdags var Lukas hemma hos oss och lirade backamman med Peppe. Vi åt en supergod middag på vår kvartersitalienare och toknöt av den varma kvällen.

img_6112.jpg
I morse ryckte alarmet 06.30! Sovit skitdåligt och det var tunnat att släpa sig ut i spåret. Men ett måste för hälsan.

img_6111.jpgPasserade en man hans hundar och bryggfrukost efter morgondoppet. Idylliskt att ha en egen brygga utmed vattnet.

facetune_28-08-2019-09-45-53.jpg
Så här hoppglad var Drömhus-Ann som släpat sig in till stan innan jobbet för ett pass. V i har båda ätit upp oss några trivselkilon i sommar, men det försvinner väl vart det lider.

Ska jobba några timmar, sen är det stor fest för Disas föräldrar som firar 50+50. Grymt taggade är vi hela lilla familjen. 💝💝
Önskar er en fin helg!
Kram Susanne

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram