Trendinspo från byggvaruhuset

Fick ett trendmail från Polhem PR och byggvaruhuset Hornbach. Inget nytt under solen men kikar in på det idag. Behöver lite färg i dessa världs-deprimerande Corona-tider.

”Göra om hemma kan kännas dyrt och krångligt men det behöver inte kosta skjortan för att få ditt hem att kännas som nytt. Du behöver inte byta ut allt, en ny tapet eller en ny kulör på dina textiler kan räcka för en fräsch och enkel make over. Öka temperaturen med varma och jordnära färger.
Brunt går bra att blanda i olika nyanser och toner. Mixa material för att blanda enkelhet med lyx. Velvet hänger kvar men trendspaningar menar att linne blir ett populärt material både för gardiner, dukar och kuddar denna säsong.” 

img_1732.jpg

Happy Hours108825-hornbach-non-wowen_think_pink-229-sek-1.jpg När värmen närmar sig så är pastellfärger hetare än någonsin, gärna i rosa eller grönt. Våga välja en mönstrad rosa tapet som sticker ut och som sätter känslan i rummet.

img_1722-4.jpg Gröna blad och palmer på kuddar, tavlor, tapeter m.m. är här för att stanna. Take your pick, djungelmönster passar på det mesta.

108823-hornbach-fototapet_cloud_wire_natur-3109-sek.jpg
Tapetcharm.

Take it easyimg_1721-2.jpg Sovrummet är din frizon där du får koppla av och samla energi. Ge rummet harmoni med lugna färger i toner av brunt och beige.

img_1735-1.jpgFör att göra det hela roligare kan du lägga till gula färgklickar i form av gula gardiner och kuddar som tillför värme i rummet.

img_1733-1.jpg
Gyllene naturtapet

 

108831-hornbach-spegel_bern_guld_rund_60cm-449-sek-1.jpg 

Prisvärd spegel 60×60 hittade jag även på Hornbach 449:- Speglar är ett enkelt piffknep i alla väder.

img_1734-2.jpgLikaså är det med klockor, praktiskt att inreda med.
Hornbach-klocka i trä 89:-

Inspo från Hornbach som jag faktiskt aldrig varit hos. Men mycket kul har de.
Tack för lånet av bilder Polhem PR

Kram Susanne

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram