Mitt veckoslut

HELGBLOGGEN
Efter den sena inspelningen för Wahlgrens Värld i torsdags, sov jag kvar. Pernilla hade jobbat och ramlade in fram på nattkröken. Bjöds på vickning, sippade Pazzione  och la oss alldeles för sent.

snapseed-65.jpgSov-invigde den nya sköna och grymt snygga soffan. en rosa dröm 💓 Fick ett tidigt och vackert uppvaknande…Sen körde Pernilla in mig till stan checkade in 9.00
img_0528.jpg Dukade upp till lördagsfrulle med min fina present från min kära kompis Pernilla. En osedvanligt vacker glad-duk från Chamoi Stories/MiNilla  👈 kan ses här.

img_0531.jpg
Jobbade hela dagen inför uppstart i Tullinge i morgon. Handlade belysningar och avslutade med sen växtshopping hos Momir på Bloomster. Älskar att de stänger 18.00 även på lördagar. Fyra tunga kund-kassar lyckades jag släpa hem.

img_0552.jpg.Orkade inte tänka ut min helgbukett,  överraska mig, sa jag! Blev förstås supervackert med 20 ”spretiga” tulips med några anemoner i.

img_0537.jpg
Peppe var på årsmöte och årliga Ålandtrippen med båtklubben. stannade hemma i år. Sen ensammiddag med smarrig burrata jag fått av Pernilla scampi, gula tomater och lätt stekt paprika. Såå gott!
img_0558.jpg 9.00 kastade jag mig ut på min vanliga powerwalksrunda. Tre ggr i veckan, fy fasiken vad jag är NÖJD över mig själv. Heja mig! Men med fnissiga Wahlgren & Wistam i lurarna går det som en dans.

fullsizerender-64.jpg Den ljuvligaste solen vill jag lova! Hämtade bilen och ska åka till Ikea. Förhandlar de mindre ta-med-själv-sakerna till kunden och rekar lite.

Ha en skön söndag!
Kram Susanne

3 reaktioner på “Mitt veckoslut”

 • Anette skriver:

  Sköna söndag! Härligt att kunna Power gå längs kajen där :)
  Kram från Anette i Örebro

 • Rosa skriver:

  Vilken härlig avslutning på veckan och helg du ser ut att ha haft det är du väl värd efter dina fullbokade veckor. Så klart du ska vara NÖJD med dina PW rundor så bra gjort och tänk så mycket energi man får där, både för kropp och själ och med det fina vädret ger det ju bara ännu mer. Underbar bukett din blomsteraffär ordnade och så vackert de har gjort utanför och i fönstret, verkligen inbjudande.
  Ha en fortsatt mysig kväll.
  Stor varm kram
  Rosa

 • Linda H skriver:

  Vilka otroligt fina bilder du tar. Som en tavla :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram