Weekend

Fredagsmyset blev till  en spontanmiddag där Peppe shoppade en 70 cm lång och ca 1.5 kg tung bläckfisk, som vi bjöd våra lätt chockade gäster på.

.

Fredagsmys med vänner

Bra partysnackis vill jag lova! Men såå gott, smakar hummer.

.

Recykling och köp och sälj sajten Loppi.se, med de drivna ägarna Charlotta Wågert och Katharina Bergegård i spetsen, fyllde 1 år och firade det med barnkalas med 300 barn och tillhörande vuxna på anrika  Cafe’ Opera. Hjälp vilket drag det var!! 

Lördagskalas på Cafe’ Opera

Partytips 1: Vira tunt organza, eller liknande blankt syntettyg kring lamporna på festen, garanterat glammigt och dessutom återanvändningsbart. (Pernilla på scenen  i bakgrunden)

Partytips 2: Häng upp glittertyg på väggen som effektfull bakgrund, piggar upp vilken middag och fest som helst. Här ett piffigt ”folie”-glammis-guld-remsa.

Partytips 3: Drapera borden med tyg eller lakan på festen, även ett vanligt 4-bens bord går att piffa till fint. Perfekt på party modell större med t.ex. ”inhyrda” ståbord.

.

Sötisen Theo softar i glittret med sin ballong, medans mamma testar ljudet inför sitt ”kalasbra” uppträdande. Lillen fick också en cool ansiktsmålning i form av en hund som blev väldans uppskattad.

.

”Jag vill om du vågar”…

 

En väl tilltagen goodiebag fick vi i handen när vi gick därifrån, alltid lika kul att spana in, inget passar förstås mitt  ”lilla” barn här hemma, men fina ge-bort-saker är det.

.

Utsikt från sängen…

…under söndagens lååångfrukost! Renovering i vardagsrum och hall pågår och ”övermöbleringen” fortsätter, ser mysigt ut va?…

Ha en skön söndag!

Kram Susanne

.

0 reaktioner på “Weekend”

1 2
 • anna johansson skriver:

  Hej Hej Susanne!

  Jag följer såklart still dina inlägg, jag har bara inte kommenterat på ett tag.. :)

  Jag ser fraaaam emot ditt färdiga resultat hemma hos dig själv! 😉

  Kram Kram
  Anna

 • SUSANNE NORDSTRÖM skriver:

  Hej Maggie!

  Ja, det är lite kluvet måste jag säga! Jag fixar nog mest för att jag känner till slut att jag måste!

  Ofta är jag rätt mätt när jag väl är hemma, men får oftast mina RYCK efter semestern, när jag kommer hem efter lång tid och känner:

  -Men åhh, hur ser det UT här, hur har vi kunnat haa det såhär så länge!!!!

  Så drar jag igång, fast det kan ta lite tid, innan t.ex. ett ommålat rum blir klart, typ måla en vägg idag och nästa när andan faller på. Så kan man ju inte riktigt göra hos kunder, haha

  Nästa projekt efter att all renoveringsmålning är färdig, är att fixa om i Lukas rum, han vill flytta ner på marken, efter att ha sovit i loftsäng sen han var 3 år (15 år nu) , fast han är inne på sin 3dje loftvariant.

  Så Maggie, det snurrar nog alltid i min inredningshjärna, det är bara att få de här 24 timmarna att räcka till.

  Kram Susanne

 • Maggie skriver:

  Hej Susanne!

  Kanske har du skrivit om det tidigare, men jag frågar ändå…

  Är det lika kul att fixa om i sitt eget hem? Har du samma inspirationslust, som du får när du jobbar åt andra?

  Är det så att när du väl är hemma så är det så skönt att ”bara vara”, istället för att renovera, måla och fixa, eller tänker du alltid på vad som är ditt/ert nästa projekt där hemma?

  Kram Maggie

 • Få gratis prylar som andra skänker bort! skriver:

  Hej ett litet grönt inredningstips till dig;)

  iLoveGratis är en sajt där man kan skänka bort prylar och möbler man inte behöver istället för att slänga de, på så sätt sparar man pengar men samt hjälper mijön genom att du låter prylen återanvändas!

  Är du en student eller någon annan som behöver möbler och prylar till inredningen av hemmet? hitta det mesta gratis på sajten…

  Just nu finns det 1000-tals prylar som skänks bort allt ifrån gardiner till soffor, bokhyllor och bilar.

  Tipsa gärna dina läsare om sajen:)

  http://iLoveGratis.se

 • Kristina skriver:

  Hmm har ätit bläckfisk en gång för länge sedan, men jag kommer ej ihåg hur det smakade.. ser lite läskigt ut på bilden :-) men det kan nog vara gott.
  Mysígt med renovering och övermöblering :-)

  Kram Kristina

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram