Förena nöje med nytta!

Det absolut bästa med att ha eget företag är att man kan försöka styra allting så att man får det exakt som man själv vill ha det. När jag började tänka på att starta eget var det viktigaste kriteriet att jag skulle kunna jobba varsomhelst ifrån. I början när jag startade Bag-all var det inte möjligt. Jag behövde verkligen vara i New York för att få igång det hela, inte minst butiken på Mott Street. Men NU har jag faktiskt kommit till den punkten att jag kan vara var som helst (där det finns wifi).  Därav flytten till Bali till exempel.

Nu när vi då är här har jag också lyxen att kunna välja fina miljöer att vara i. 

För ett par veckor sedan kom Julia hit till Bali för att vi skulle ha en slutet-av-året-konferens. Julia har jobbat med mig på Bag-all från vår allra första mässan. Vi har rest runt massor tillsammans och funkar hur bra som helst ihop. Både Julia och jag är riktiga doers som gillar att få saker gjorda. Så när vi sätter igång, då jäklar händer det grejer.

Vi jobbar så det ryker från runt 7 på morgonen, jo man går upp tidigt här, sen går vi och käkar sen lunch och går ner på stranden. Själv sitter jag i skuggan och jobbar på telefonen (pris ske Gud för smartphonen!) och Julia badar eller surfar. Sen jobbar vi ett pass till på kvällen. Ingen av oss kan riktigt förstå hur det hela tiden kan vara så mycket saker att göra. Hur mycket vi än jobbar finns det fler och nya saker att göra. Både hon och jag jobbar oavsett dag, dvs lördag och söndag också.

I förra veckan kom Micke tillbaks från Sverige så han och tjejerna var uppe i Ubud medans jag och Julia hyrde vi det underbaraste huset man kan tänka sig i Canggu.

Produkterna var så klart på plats. Jag passar alltid på att fotografera produkterna när jag är i fina miljöer.

Närmare 40 ”mood images” hann vi fotografera under veckan. För er som inte vet är mood images bilder där ens varor är i någon slags miljö. Meningen är att den som tittar ska få en känsla för brandet och en känsla för hur varorna kan användas.

Det här är mina nya växt-goals: krukväxter överallt! Kolla vad fint krukan är målad för övrigt. Någonting man superlätt kan göra själv!

På helgen kom Micke och tjejerna och hälsade på.

Jag passade på att fotografera dem (och mig lite) extra mycket eftersom Louise Rizell, min gamla mode assistent när jag jobbade på mama, bett mig fotografera familjen till ett reportage till hennes (och Karolina Borgs) superfina webb-magasin. Läs reportaget här: Thewayweplay.

 

Cappi rotar i Bag-alls nya fina väska! Det här är en nylonväska som man kan fälla ihop jättelitet och ta med sig till affären och handla mat i. Man kan också monogramma den med sina initialer. Den har inte kommit in ännu, men kommer finnas i butik i början av nästa år. Visst är den fin?!! Jag älskar den och har använt den varje dag på stranden sedan jag fick den!

 

Celeste och Julia hjälper till att hålla ljuset borta när vi plåtar mood bilder!

Spegel spegel på väggen där!

I badrummet växte det en palm rakt upp genom taket, vilket var väldigt coolt, men kanske inte jättebra när det spöregnade vilket det gör titt som tätt här.

Nu är vi tillbaks i Ubud. Skolan slutar på torsdag och på lördag ger vi oss iväg till Nya Zealand där vi ska åka husbil i 11 dagar! Har ingen aning om hur detta kommer gå eftersom jag aldrig vare sig åkt husbil eller campat. Men jag är helt säker på att omgivningarna kommer vara så vackra att själva boendet kanske spelar mindre roll.

Jag kommer så klart blogga om det hela!

Om ett par dagar kommer ett inlägg till mer era frågor!

xx

Följ mig gärna på instagram @jenniferjansch eller @bag_all eller @bagallsweden Vill du veta hur jag byggt upp mitt företag så kan du köpa min bok Drömfångaren. Just nu har vi specialerbjudande på den på Bag-all.se

 

 

14 reaktioner på “Förena nöje med nytta!”

 • Lisa skriver:

  Hej,

  Vilket härligt liv du lever, förstår att du njuter! Jättemysigt att gå in på din blogg, alltid så fina och inspirerande bilder. Det får en att stanna upp o fundera över livet, stort Grattis att du lyckats så bra och ”vågade” ta steget till det liv du och din fina familj lever nu.

  Önskar er en trevlig jul!
  /Lisa

  • Jennifer Jansch skriver:

   Vad gulligt av dig Lisa! Tack!!! Jag blir så glad när jag kan inspirera någon!
   Ha en underbar jul du med!!
   xx

 • pecawe skriver:

  Åh, Nya Zeeland! Vi var där i september! Ett av de vackraste länder jag har besökt. Vi bilade runt både Nord- och Sydön, väl värt alla mil. Tänk på att det tar tid på de slingrande vägarna, no stress 🙂 Ha en fantastisk resa!!

  • Jennifer Jansch skriver:

   Men vad spännande! Har du några tips på vad vi inte får missa? Vi har tänkt att åka runt södra ön i huvudsak.

   xx

   • pecawe skriver:

    Mount Cook och The Tasman Glacier, helt fantastiskt! Bungy Jump på AJ Hacketts i Queenstown. Vägen upp till Glenorchy, så vacker och extra kul om ni sett ”Top of The Lake” season 1. Ha en superhärlig resa!

    • Jennifer Jansch skriver:

     Bungy jump 🙀!! Nej det vågar jag inte! Vi ska upp Franz Joseph glaciären. Och så funderar vi på att göra zip lining i Queenstown. Tack för alla dina tips. Ska kolla in dem!
     xx

 • Ebba skriver:

  Nä men på riktigt, vilket as coolt och vackert hus. I en sån härlig miljö är det lätt att bli kreativ och säkert få massa bra idéer. Du är en sann inspiration, som tål att upprepas flera gånger, älskar din blogg.
  Ha en riktigt god jul och njut av er semester!
  Varm kram Ebba 💕🙏🏼

 • Anneli skriver:

  Vilken fantastisk blogg du har! Det är så spännande att läsa om era äventyr. Nya Zeeland är oerhört vacket och ni kommer säker att få en underbar resa.

 • Iréne skriver:

  Hej!

  Alltså vilka hus de har på Bali och så få inrednnig var ni än varit!
  Jag beundrar m’nniskor som dej som vågat ta steget och så genomteänkt med skolor, jobb och boende. dessurom åka till Nya Zeeland.
  En rikgtigt God Jull till er all.

  Kram Iréne

  • Jennifer Jansch skriver:

   Tack Iréne!
   Jag har letat ganska mycket på Airbnb för att hitta fina boenden. Alla hus på Airbnb är verkligen inte fina dessvärre.
   Ska bli så spännande med Nya Zeeland!!
   En riktigt underbar jul till dig också!!
   xx

 • Maria skriver:

  Åh det där huset ser helt perfekt ut för oss. Har letat på Airbnb efter en större villa att höra i en månad nästa höst men den där pärlan har inte dykt upp. Finns det möjlighet att få en länk till den?

  Ps. fantastiskt inspirerande blogg för en liten familj som vill tillbaka till Bali ännu mer efter att läsa dina inlägg!

  • Jennifer Jansch skriver:

   Hej Maria,
   Jag svarar från min mobil så jag ser inte vilket hus du menar. Men om det inte dyker upp betyder det att det är bokat. Man kan bara bo 4 pers i det huset jag hyrde sist. Det kan vara därför det inte dyker upp.
   xx

   • Maria skriver:

    Aha stort tack! Insåg att jag inte hade så bra koll på Airbnbs funktioner trots alls. Tack ändå för svar och en fortsatt god jul!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram