Gästar Doobidoo i kväll & Premiär på Sunes Jul!

I kväll kl 20.00 medverkar  jag i Lasse Kroners Doobidoo på SVT 1!

 


Jag och underbara Peter Magnusson  tävlar mot grymma Doreen Månsson och Hans Rosenfeldt! 

 

Kolla in om ni hinner!

 

Själv befinner jag mig  just nu i Karlskrona , dit jag flög i morse kl 8.  

PREMIÄR i kväll på familjemusikalen ”Sunes jul” på konserthuset! 

 

img_6011.jpg

 

Wish us luck!!! 😋

33 reaktioner på “Gästar Doobidoo i kväll & Premiär på Sunes Jul!”

 • Rosa skriver:

  Hann inte se Wahlgrens Värld i torsdags (så svårt vilken abstinens ha ha) så det blev igår istället och vilken bonus när jag upptäcker att du är med i ännu ett program samma kväll. Vilken duett ni gjorde du och Peter, jättebra.
  Grattis till de fina recensionerna ni har fått för Sunes Jul, så kul. Ha en fortsatt rolig turnehelg.

 • Lena skriver:

  Tittar inte på Inte på program där Lasse Kroner är med. Beroende på vad som framkommit om honom vad gäller sexuella trakasserier och att han är polisanmäld för detta.

  • Nettan skriver:

   Hej Lena! Är du samma person som skriver att ” måste oxå säga att du var söt i kvällens Doobidoo” ? Det låter så eftersom du skriver ” oxå” som att du ville tillägga det i den ovanstående kommentaren?

   • Lena skriver:

    Hej Nettan!
    Jag brukar varken kommentera eller kommentera andras kommentarer, så det här får bli ett undantag… Jag vet inte vem du är och jag vet inte vem den andra Lena är, men min kommentar refererade till Klaras tidigare kommentar, där hon skrev att hon tyckte att Pernilla var söt i kvällens Dobidoo.
    Så var det med det.

  • Anna skriver:

   Du dömer honom innan utredningen skett!

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   I det här fallet så tror jag på Lasse till 100 %! Det är en enda person som på felaktiga grunder har utnyttjat hela #metoo-kampanjen som en ”hämnd” på Lasse. Bara för att man är polisanmäld så har man inte begått ett brått! Och det är beklagligt att tidningarna går ut med namn och bild innan någon i är dömd. I Lasses fall kommer åtalet att läggas ner , sanna mina ord.

   • Eva skriver:

    Precis vad jag misstänkte. Det kändes som det var nåt konstigt med den anmälan. Lasse känns äkta!
    Hemskt att bli uthängd på felaktiga grunder.

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    Verkligen! Jag tycker oerhört synd om Lasse som är uthängd i media helt oskyldig !

 • Lena skriver:

  Måste också säga att jag tyckte att du var ändå mer söt än vanligt i fredagens Dobidoo. Håret var smashing! 👌🏻

 • Silkan skriver:

  Min höjdpunkt på veckan ligger 25 timmar efter er. Grotesco. Humor på
  En enorm nivå. Kolla. Finns på SVT play.

 • Sandra,Jkpg skriver:

  Alltid lika kul och bra när du är med i Dobidoo. Ni var så bra du och Peter, sjöng jättefint med.

 • Nicklas skriver:

  Finfin recension från gårdagens premiär! :-)

  http://www.blt.se/kultur-o-noje/pruttig-galenskap-med-sune/

 • Anne skriver:

  Ååååå va du o Peter sjöng bra tillsammans 👍

 • Katja Grill skriver:

  Hei, kan man se Wahlgrens værld från Norge?

 • Malin E skriver:

  Ääälskar Wahlgrens Värld, så otroligt bra! Ni bjuder på er själva, är härliga, bråkiga, charmiga och roliga. Underbart!
  Vilken skönhet Bianca är, hon ser ut som en supermodell. Otroligt naturlig och bra framför kameran, hon borde satsa på skådespelerska i LA eller top-modell! Hon ÄR Sveriges vackraste tjej.
  Kram på er

 • vilma skriver:

  Biancas svar på om hur hon påverkas av kanalens framställning av henne som otrevlig och nonchalant:
  ”Jo jag blir absolut påverkad negativt av detta. Däremot så känner jag av humorn i det och hoppas att andra också gör det 🙂 Självklart hade det varit roligt om mina fina stunder inte klipps bort och saker inte vrid och vänds så hårt som det gör nu, men jag kan faktiskt bjuda på det. Till en viss del dock för det börjar tära lite nu på mitt självförtroende med allt hat…!”
  Hur kan du som hennes mamma tycka att det är viktigare med programmets ”dynamik”, än hennes känslor om detta och hur dåligt hon faktiskt mår pga allt hat det ger?! Det är ju dessutom en felaktig bild av henne vi får se, men allt för pengarna eller?

  • Ct68 skriver:

   För min del tänker jag att Bianca är så pass vuxen nu så eventuella framtida psykiska problem är minimala. Antar du menar att B skulle kunna få det av din kommentar? Hade de däremot varit lille Theo som uttalat sig om att han var lite knäckt, ja då hade man ju verkligen ifrågasatt Pernilla som mamma!!

   Att skydda sina barn oavsett ålder gör ju en vettig människa hela livet, men nånstans i detta läget kan man väl knappast ge Pernilla nån skuld för detta?

   Nu svarade jag på din kommentar, men det ska man väl kunna göra utan att bli påhoppad så länge man inte är otrevlig o dryg😉

   • vilma skriver:

    Vad är det du missar i hennes svar undrar jag? Och hur kan det vara ok att framställa henne som en ”bitch” bara för att kompensera hennes morsas ”överkäck bimbo”-attityd? Not!

  • Sofia skriver:

   Vilma, intressant kommentar eftersom du inte en sekund reflekterar över de som faktiskt utsätter Bianca för hatet. Som om det är så självklart att om folk uppfattar någon som ”otrevlig och nonchalant” så är det fritt fram att vräka ur sig vad som helst. En pöbel som under förevändningen att ”de minsann vågar vara lite kritiska” utsätter andra för ren och skär mobbing.
   Där har du problemet.
   Och då tycker du att lösningen är att programmet antingen redigeras annorlunda (så att inte Bianca framstår på ett sätt som retar mobben) eller att Pernilla blåser av hela projektet för annars är hon en dålig mamma som bara tänker på pengar?
   Vad sägs om att vi alla slutar acceptera att folk beter sig som svin och står upp för allas rätt att vara precis som de är!

  • P skriver:

   Vilma vilken märklig kommentar. Som om teamet har klippt i det inspelade så att B framställs som elak hånfull och allmänt bitchig?
   Lägg ner. Hon säger ju det hon säger. Hon har det beteendet hon har.Det är ingen som hittat på det. Det är ingen ”stackars lilla Bianca”
   Kanske ska hon ändra attityd, kanske har hälften av Sveriges befolkning rätt. Kanske är hon allmänt otrevlig.
   Hennes liv blir inte lätt med den attityden det kan jag lova.

   • vilma skriver:

    Öhh, haha, ja det är precis det dom gör, hur kan man inte förstå det?! Om du läser hennes svar ordentligt så kanske du fattar grejen… Bilden av henne är onyanserad, alla ”positiva” kommentarer tas bort…nä, jag orkar inte förklara mer, välj att inte haja då.

 • Cecilia i Malmö skriver:

  Hoppas att premiären av ”Sunes jul” gick bra! Jag kommer och tittar på söndag! :-)
  Kram <3

 • Klara skriver:

  Herregud så söt du är Pernilla i kvällens Doobidoo. Som en liten smällkaramell☺du o Peter hade passat ihop på nåt sätt. Bägge roliga o utseendemässigt fina. Kunde inte låta bli att säga det😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram