Härlig dag på stranden & nytt till hemmet i Marbella

Solen skiner och vi bara njuter! 😎☀️

Precis som alla gör hemma i Sverige , så det är väl inget speciellt med oss…! 😉
img_8523.jpg

 

Vi startade morgonen med frukost nere på favorit-haket  i byn. 

 

img_6100.jpg

 

Gladaste tjejerna i byn!  😉

 

img_6102.jpgimg_8597.jpg

 

Efter frukost packade vi beach-bagen och drog ner till Playan , där vi sedan hängde hela dagen…!

 

img_8558.jpg

 

Grabbarna intog lunchen vid solstolarna .

 

img_8574.jpgimg_8587.jpg

Min fina och supersmarta strand-necessär från Bag_all , som är fodrad med vattentålig insida , så att man kan ha blöta badkläder där när man går hem .  Solskydd är också ett måste såklart!  Viktigt att skydda sig mot solens starka strålar!

 

facetune_02-07-2018-01-40-44.jpg

 

Tillbaka in byn efter en härlig dag på stranden!

 

facetune_02-07-2018-01-42-52.jpgimg_8600.jpg

 

Theo tyckte det var skönt med lite egentid…..

 

img_8530.jpg

 

Det tyckte Fernando också…! 😉

 

img_8610.jpg

 

Jag och Benjamin tog en kvällspromenad innan middagen , och jag visade honom runt i vår vackra lilla by… 

img_8612.jpgimg_8614.jpgimg_8615.jpgimg_8618.jpgimg_8646.jpg img_8647.jpgimg_8626.jpg

 

När vi kom tillbaka hem dukade jag för middag på terassennya fina duken från Chamois – som vi är återförsäljare för på MiNilla! 

 

 

img_8623.jpg img_8624.jpg

 

Inte bara den vackra duken är från MiNilla .  Även de fina gröna ljuslyktorna är från min och Mias butik!  

Praktiskt att ha egen inredningsbutik när man ska inredan ett helt nytt hem i Spanien!

Det är därför mina väskor alltid är fyllda med mer inredning och porslin,  än med kläder när jag åker ner hit, haha.

 

Matchande kudde även den från Chamois. 

img_8627.jpg

 

De vackra glasen som inte är i glas – utan  i tålig akryl – är från Drömhuset – och nersläpade från Sverige av Susanne som fick med sig hela serien;  12 dricksgals, 12 vinglas , 12 champagneglas och 12 skålar,  i en kabinväska! :-)👌

 

img_8630-1.jpg

 

Sista rycket innan läggdags var att Emilia och Nova, Theo och Benjamin hjälpte mig att byta ut den gamla vardagsrums-mattan mot den nya,  som jag släpade med mig ner nu på flyget från Sverige.   Stor som ett as är den och väger bly , men har jag bestämt mig för något så ser jag till att få det gjort! 😅👊

 

img_8629-1.jpg

 

I morgon ska ni få se bilder på hur fint det blev!!   Och vill ni tjuvkika redan nu, så kolla in min Insastory från i natt när vi var klara och nya mattan låg på plats.

Den gamla mattan följde med Emilia och Nova hem , och får ett nytt hem där den nog kommer att trivas jättebra…! 😉

73 reaktioner på “Härlig dag på stranden & nytt till hemmet i Marbella”

1 2
 • Liza skriver:

  Men lägg av…..
  alla ni som skriver att vi som har EGNA åsikter är ”avundsjuka”!
  Det visar bara på er brist på eget tänkande. Ni fjäskar och håller med om ALLT som er älskade idol säger och tycker. Skärp er!

 • Ida skoglund skriver:

  Jag håller med er Nicole och Mia! Tror inte att P känner att hon duger om hon och hennes barn inte syns i media. Hon höjer sig själv på ett väldigt speciellt sätt. Nån av hennes första podd säger hon att folk kanske vill leka med Theo för att han är Pernilla Wahlgrens son när hon är utomlands!!! What? Varför skulle man tänka så? Snacka om att ta sig själv på stort allvar. Nej, mina barn leker med de kompisar de hittar på utomlandsresan, inte för att det är Pernilla Wahlgrens barn!! Så populär är du inte Pernilla! Sorry! Hur kan man ens tänka så om sin familj??? Förklara snälla!!!

  • Charlotte skriver:

   Tror knappt mina ögon när jag går in o ska läsa bloggen. Antingen är ni i nedre tonåren som skriver, eller på riktigt dumma i skallen!! Hoppas verkligen inte pernilla svarar någon av er. Det mest dumma kommentarer jag läst på länge. Det är ju inte ens i närheten av konstruktiv kritik, de är ju rena rappakaljan..

   • TESS skriver:

    CHARLOTTE,
    Håller med dig fullständigt.
    I bland blir man mörkrädd när man läser vissa kommentarer. Vissa här som skriver är verkligen behov av hjälp från psykolog.

   • Anna skriver:

    Pernilla,
    Går det inte att polisanmäla?
    Jag tycker vissa av kommentarerna är på gränsen vad man skall behöva stå ut med.

    Ha en fortsatt trevlig semester!

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   IDA: Vet du, jag tog bort ”Nicole” och ”Mias” kommentarer, eftersom det blir minst sagt TJATIGT när SAMMA person skriver typ SAMMA saker under flera olika namn , när jag SER PÅ DIN IP-ADRESS att ni alla är en och SAMMA person…! :-) Tror jag det att du ”håller med” ”Nicole och Mia” då, hahahaha…. Annars vore du ju skitzofren. 😉 Däremot har jag ett lätt och enkelt svar på din fråga .
   Ja, det händer att föräldrar tycker att det är lite extra kul att deras barn leker med s k ”Kändisbarn”. Sen finns det dom som inte bryr sig ett skvatt. Man behöver inte ta sig själv på speciellt stort allvar för att förstå att det är ett ganska vanligt fenomen som ”kändisbarn” råkar ut för titt som tätt. Det är därför kända personer ofta ställer sig frågan : ”Gillar hen mig för den jag är – eller tycker hen bara att det är lite ”spännande” för att jag råkar vara en känd person.”
   Hoppas att det gav dig svar på din fråga kära Ida Skoglund /alias Nicole/ alias Mia. :-)

 • Anna skriver:

  @ANNA

  Vad lider du ut av storhetsvansinne?

 • Cilla skriver:

  Och HERE we go again……😏Man får INTE ha en avvikande mening utan att kallas ’nättroll’……..😐

  • @cilla skriver:

   Skit i dem. De är bara bittra och avundsjuka. Framför din åsikt och kontrastera lite mot ”oj vilken prickig klänning Hur ooooorkar du göra den så prickig som har fyra barn?!?!?!” 😂😂💪💪 Kör på!

  • Anna skriver:

   Ni är ju extremt töntiga

   • @anna skriver:

    Wow. Blir helt mållös av sådana retoriska kommentarer. Har inte du nån thinktank att jobba för (googla) 😂

  • Lotten skriver:

   Socialkonservativ ?
   Jag tycker snarare det verka luta åt kommunist eller antifascistisk aktion

 • Lotta Lux skriver:

  Vad fint och härligt ni har det i Spanien! JAG är inte avundsjuk, fniss, då jag också har bostad i Spanien och håller på att inreda som mest. Dock saknar jag en Susanne… Och som du är jag väl unt denna lyx. Jag har också jobbat ihop själv till detta. Jag tror att de som klagar (är avundsjuka) är bara bittra. Fast i dåliga förhållanden och kan inte leva sitt liv som de vill. Livet är kort, borde fler inse. Satsa på dig själv och gör det DU vill, är mitt råd till de bittra. Samt: ångra inget du gjort, det är ingen idé, utan se bara framåt.

  Och angående din succé för närvarande: fullsatta hus för din show, en fantastisk pod och stor tittarskara på Wahlgrens Värld talar sitt tydliga språk. Och att du hyllar dina barn är ju helt naturligt. Samt, det skulle vara konstigt om du inte skrev om Benjamins fina artistkarriär inkl. Eurovision, Biancas fina framgångar inkl. sommarprat, Olivers skicklighet i köket och Theos succé på fotbollsplanen. Bianca borde förresten ha vunnit Let’s dance. Jag har nyligen kollat in gamla klipp och hon var ju helt outstanding!

  Ha en superhärlig sommar! Kram

  • @lottalux skriver:

   Det enda ditt inlägg sa var: jag och Pernilla är bättre människor än de som vädrar andra åsikter än att hålla med sin ögonsten här på bloggen. det finns ord för sådana som dig. Jag kritiserar, har eget företag och älskar varje jobb jag gör för jag gör bara det jag vill eftersom min ekonomin och fantastiska familj tillåtet det så ditt skittrötta argument håller inte. Inte på mig iaf. Håller det för er andra som kritiserar här? Gå nu ut och applicera dina översittarfasoner på någon stackars spanjor eftersom du också lyckades få med att DU har ett hus i Spanien. Du får säkert några avundsjuka blickar av läsare här som kan boosta ditt ego några snäpp till.

   • Lotta Lux skriver:

    Vad synd att du tolkar min kommentar så! Nu vill jag absolut inte kritisera någon enskild, men allt kan inte vara så bra i ditt liv om du blir så arg! Försök fokusera på det positiva du tydligen har i ditt liv! Och vad menar du med ”stackars spanjor”? Jag har integrerat mig bra och har mest spanska vänner. Jag började läsa spanska samma månad jag köpte min bostad (obs. lägenhet, inte hus).

    Ha en härlig sommar du också! Och mitt ego behöver inte boostas av någon. Jag boostar mig själv, vilket alla borde göra. Man kan inte leva sitt liv genom någon annan. Man är sin egen lyckas smed!

   • @lotta lux skriver:

    Så klart man är. Eller så föds man in i det. Men faktum kvarstår. Du är
    En fördomsfull människa. Hur kan du veta vem som är avundsjuk eller bitter? Hur kan du ens yttra det? Äckligt. Vad är dina åsikter om arbetslösa, muslimer, invandrare eller sjuka? Jag tar emot dina ord men ditt första inlägg luktar illa. Som Pernillas inlägg som hon gör ibland av samma karaktär. Spanjor-meningen var bara elakt. Du har bemött mig tiölbaka med värdighet så: förlåt.

   • Lotta Lux skriver:

    Jag hade inte tänkt svara, det känns totalt meningslöst, men att bli kallad fördomsfull har jag svårt att acceptera… Först och främst skrev jag att jag TROR de som klagar är avundsjuka/bittra. Varför ens läsa Pernillas blogg om man blir upprörd och arg? För det andra har jag själv varit både arbetslös och sjuk, ja är sjuk fortfarande, har många muslimska vänner och ÄR själv invandrare. Jag har utvandrat från Sverige för mer än 20 år sedan, dock inte till Spanien…

   • @lottalux skriver:

    Att du bara ”tror” gör dig förtfarande fördomsfull. Det rättar liksom inte till det. Men ok. Jag läser aldrig ps inlägg då de är sömnpiller, skryt eller samarbeten. Däremot är det kul då åsiktsmotståndare drar igång. Det brukar bli lite chili i den här lama köttgrytan då och det är alltid kul. Du vet att läsa sånt man inte håller med om och kommentera det är ganska nyttigt. I bästa fall kan man lära sig något och kanske tom få andra att ändra åsikt. Härligt med mångetniciterad bekantskapskrets. Det måste berika ditt liv. Ärligt menat :)

 • Sommar skriver:

  Gud så härligt!!!!
  Pernilla, du har blivit så smal. Hur har du gjort? Sofia har ju pratat i podden om sin viktresa .ed träning och följt program av Ulrika Davidsson. Kan ni inte prata lite om hur du har gjort för att gå ner i vikt också?

  • Vår skriver:

   Hon har väl rört på sig på scenen varje dag? Jag gick mer tio kilo på fyra månader. Gör så här: cykla, ro eller simma minst en timme om dagen. Räkna kalorier och ta reda på ca vad du förbrukar per dag utan att röra på dig. Se sen till att äta mindre kalorier än vad du behöver. Det enda du behöver är en cykel/roddbåt/maskin och stark diciplin. Bra va? Lycka till!

 • maggan skriver:

  Tycker huset och läget ser mysigt ut men börjar inte det på att se ut som en postorderkatalaog invändigt, lite opersonligt, men det är bara min åsikt utan att för den skull vara avundsjuk som det pratas så mycket om, man måste väl ändå få ha en egen åsikt eller?????

  • @Maggan skriver:

   Det ska du inte vara så säker på. Men Du talar om en kvinna som på riktigt älskar annanas-prydnadssaker så det är väl ingen jätteskräll. Hennes hus på Lidingö ser ju invändigt ut som om 10 hormonstinna tonåringar gått bezerk där inne så heminredniredningsproffs kan man ju inte beskylla henne för att vara även om hon ör proffs på både viner och kollektioner med prickar. Men hon har ju kompisar som sköter det åt henne.

  • Ragnhild skriver:

   Tror faktiskt att Pernilla gillar inredningsstilen i sin två hem och det kan vara därför det ser ut som det gör! Men, jag kan ha fel…😬 Jag känner en som gillar att inreda i allmogestil och en annan har mer av en retrostil i sitt hem. Nu när jag tänker efter så funderar jag på om det egentligen är ok, de borde anamma min inredningsstil istället. Jag inser nu att jag måste ta ett snack med dem om hur de borde inreda. Tack för upplysningen!☀️

 • ⭐Conny Stavros skriver:

  Hello!
  Underbara bilder.
  Idag gäller det Pernilla 16.00 svensk tid fotbolls-VM Schweiz & Sverige.
  Njut av semestern…

 • Conny skriver:

  Bilder på människor, bilder på produkter som man kan köpa.

 • Lisa skriver:

  Hej Pernilla!
  Jag har följt din blogg i några år och tycker det är härligt att du delar med dig så mycket. Jag lyssnade på din och Sofias senaste podd där du läste upp en kommentar från en följare om att du var så egenkär. Jag tycker verkligen du gör ett bra jobb och kämpar, men jag måste ändå säga att jag förstår lite grand vad man menar med kommentaren. Och då menar jag det utan att vara någon som du säger; mår dåligt, tycker inte om när det går bra för andra etc. , utan helt ärligt från mitt hjärta; Du höjer din egen familj på ett sätt så att det blir ”för mycket”. Visst, alla tycker om när det går bra för ens barn.., men, snälla, låt barnen ha sina egna ”space”, utan att du ska göra reklam för dem hela tiden. Det blir: too much!! Jag vet ingen annan artist som gör så mycket reklam för sina barn som du! Man läser om det på deras bloggar, instagram osv…och så vet man redan innan att nu kommer det stå om detta på din sida. Malin Berghagen, Kristin Kaspersen, Carola, Lena Ph, Gunde Svan, Agneta Sjödin t.ex skulle ha lika stor anledning att skriva om sina barns framsteg som du har…men de gör det inte!! Vilket gör att deras barn behåller sin integritet och blir intressanta för vilka dem är! Man blir nyfiken på vad de har att berätta för dem själva, t.exMaja Strömstedt som är en fantastisk sångerska..Agneta har i stort sett aldrig lagt ut något om henne, utan man får chansen att ”upptäcka henne” på egen hand. Det känns fint, tycker jag. Du bombarderar oss med grejer så fort dina barn ska vara i media: att missa inte detta, gå in och rösta, glöm inte att se mina barn…Jag förstår att folk stör sig på det. Jag tycker ibland att du snarare ”förstör” för dina barn än att höja dem, för man ser igenom det. Du säger hela tiden att folk som stör sig på oss är de som mår dåligt och är avundsjuka.., men nej, det tror jag inte är hela sanningen. Du blir bara för mycket ibland och för självgod med hela din familj. Släpp taget lite! Kram!

  • Lena skriver:

   Håller med. Benjamin har väl antytt att han inte bara vill bli betraktad som ett ”Vahlgrens-barn” utan en artist som kan stå på egna ben. Du Pernilla borde släppa taget om dina äldsta barn och låta dem få visa sina egna talanger och bli bedömda efter vad de presterar utan att blandas in i din karriär.

  • Lena skriver:

   Just de artisterna du tar upp o dess barn är ju nästan aldrig med på några tävlingar så att säga så der kanske inte är så konstigt att man aldrig hör nåt om deras mammor som pushar tänker jag.

   • Lena 2 skriver:

    Får kalla mig Lena 2. Mitt inlägg efter den första Lena kommentaren. Onödig info men ändå… 😊

  • Eva+Olsson skriver:

   Vad säger man om detta inlägg??!! Ännu en avundsjuk……….

   • Malin skriver:

    Nu är ju inte jag varken Lena eller Lisa, men vad i texten de skriver framgår det nån slags avundsjuka? Läst ett par ggr men kan inte se att de skulle osa avund i inläggen. Berätta gärna då det är lite lustigt hur vi människor tolkar ordet avundsjuk. 😉

   • Hej Eva och Malin skriver:

    För det första tror jag alla som klämmer ur sig bitter och avundsjuk inklusive P själv antingen röstar på SD för de har samma lysande retorik eller bara väldigt stora problem med att resonera. Det är l iofs samma sak.
    För det andra ör P Sveriges artisteris största narcissist genom tiderna. Det är absolut ingen hejd på hennes ego som verkligen sköt i höjden med wv. Som om hon vill ta igen för alla år då hon som bäst prydde Hänt extra och gästade Dobidoo. Och låt det gärna rinna över på barnen. Hon är inte Beyonce. Men jävlar vad hon vill vara. Bara låta det rinna av även om det kan vara svårt att inte kommentera ibland. Wahlgrens värld är verkligen en helt egen värld.

  • Mia skriver:

   Ja, så känner nog många emellanåt

   • Anna skriver:

    Here we go again………
    Är så less på dessa nättroll
    Kan ni inte hitta nåt annat forum och göra era röster hörda

   • @anna skriver:

    Inte en chans. Vi kommer fortsätta tycka!!!! 😃😂😃💪👍

  • Tess skriver:

   Bla Bla Bla Bla Bla

  • TESS skriver:

   Herregud sluta bry dig människa. Skaffa dig ett liv.

   • @tess skriver:

    Sorry men att skriva ”vilken fin luft du har då du andas” är mer ”skaffa dig ett liv”-varning än de som faktiskt har en åsikt och vill ha svar eller kommentera. Även om det emellanåt blir hårt men ni är väl inga barn?

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram