Äntligen börjar vårkollektionen av PW-C att landa i butik!

Hej vänner!

Ni var många som skrev och frågade när klänningarna vi plåtade i Marbella från vår & sommar-kollektionen av Pernilla Wahlgren Collection skulle komma ut i butik.  

Och därför är det härligt att kunna säga att NU har flera av modellerna landat i butikerna runt om i Sverige! 

Mycket spets, färgglatt, blommigt,  mönstrat och kvinnligt – precis som en riktig ”Pernilla-klänning” ska vara!  😉

 

img_2502.jpg

 

Bella Lace  blev en sån succé att den sålde slut på en gång på Provrummet i denna puderrosa färg , men den finns kvar att beställa i vitt, ljusblått och knallrosa! 

 

img_2498-1.jpg

 

Du hittar alla klänningarna HÄR!

 

 

img_2538.jpgimg_2587-1.jpg

 

Alcina Lace dress finns i rosa, vitt och blått! 

 

img_2155.jpg

img_2295-1.jpg

 

Joline Flare Knit dress kommer i två olika modeller .   Denna raka rundringande modell….

 

img_2669.jpg

 

Samt denna omlottskurna modell med band i midjan. 

 

 

img_2573.jpg

 

Finns även som snygg top till byxor eller kjol.   Du hittar alla HÄR!

 

facetune_08-04-2018-13-10-12-1.jpg

 

Sista kvällen i Göteborg på hotell Bellora så premiär-använde jag nya Grace printer dress !  

 

facetune_08-04-2018-11-51-27-1.jpg

Så skön att ha på sig i Stretch – och med fickor såklart! 

Mina klänningar känner sig ”hemma”på Hotell Bellora.    😉

Dels plåtade vi förra kollektionen där , och dessutom så bär alla gulliga tjejerna i hotell-personalen klänningar och topar från min  kollektion  i år igen – precis som de gjorde förra året!

 

img_2530.jpg

 

Det gör mig såklart väldigt stolt och glad – då jag älskar Bellora och tycker att mina klänningar gör sig lite extra bra där…! 😉

 

img_5498.jpg

img_5504.jpg

img_5463.jpg

 

Den här klänningen från förra kollektionen kommer snart i en ny härlig blå färg!  

Så håll utkik,  om ni gillade denna!  😉

 

I stolt samarbete med Pernilla Wahlgren Collection 💖

Smink & hår på samtliga bilder : The one and only Jessica Wahlgren 💋

31 reaktioner på “Äntligen börjar vårkollektionen av PW-C att landa i butik!”

 • Sophie Lewenhaupt skriver:

  Jag skulle vilja ha dem allihop!

 • Nettan 1 skriver:

  Sååå fina härliga klänningar,me like 😘 Det blir till att klicka hem en snart. Men ett annat plagg som jag bara ääääälskar är den blommiga pyjamasen som Du köpt på indiska, jag typ ’ bor’ i min så fort jag kommer hem,lite Pernilla design på den faktiskt. Sjukskriven nu för inflammation i armen,för mycket flaggmålande,tyvärr….kortisonspruta å vila har rekommenderats….ja,ja bara att lyda. TACK för att du bjuder så på dej själv å din familj, å Bianca å Alice pod är superbra liksom er pod. Stor kram🎈🎈🍍🍍😘

 • Nadinne Thyrell skriver:

  Din kollektion är sååå himla fin tycker jag! Jag förstår verkligen varför dina jläder är dyra, de är ju jättevackra😂❤️😘Du är en av de mest fantastiska människor som jag ser upp till väldigt mycket❤️Jag är bara 12 år, men jag blir verkligen glad av att se dig i Wahlgrens Värld tex❤️😘Love you

 • Fanny skriver:

  Så fin kollektion!

  Vi är ett nystartat företag som hyr ut designerväskor till enstaka event eller under längre tidsperioder – checka in oss på purseu.se !

 • Marianne Danielsson skriver:

  Väntar på annanas klänningen och den rosa med vida armar. Hoppas de ej är så korta. Visste inte att butiken i Mode gallerian var stängd, men märkte de i Lördags, haha. Ha en fin dag, Marianne

 • Susanna skriver:

  Så fina klänningar, kan tänka mig dom alla. Blir glad av din positiva blogg. Här inne är det inte muntert och inga klänningar. 🙂
  Kram från sjukan
  http://www.jagraktuppochner.se

 • Julia skriver:

  Blir du aldrig trött på dig själv? Såg din Instastory från Arlanda när ni skulle ut resa. Jag vet inte men jag blev heeelt matt! 😊

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Jo, jag blir sååå trött på mig själv när jag tappar bort bilnycklar, plånböcker och pass ….. Jag packar alltid för sent och ändå funkar jag inget bra under stress…

 • M skriver:

  Hej Pernilla
  Vill bara säga att du är en helt fantastisk kvinna och förebild!!! Grym på allt du gör
  Och så fruktansvärt snygg😀🌷
  Den som haffar dig kommer bli den lyckligaste på jorden.
  Ha en bra vecka.
  Kram från Göteborg⭐️⭐️⭐️🌸🌸🌸

 • Mikaela skriver:

  Ville bara säga, att Du Pernilla, vackra människa, klär i alla färger (mycket ovanligt!) . Alla, precis alla klänningar ser fantastiskt bra ut på Dig🤗🌟

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Men vad gullig du är!!! Fördelen när man får designa sin egen kollektion är ju att jag alltid utgår från mig själv och vad jag gillar, så det väger ju också över såklart…! Även om Bianca tycker att jag är snyggast i svart , haha….

 • Lisa skriver:

  Jag gick in på Sofia Wistams Instagram för ville se bilder från Tokyo som hon nämnde på podden.
  Till min icke-förvåning har Sofia postat ett citat om Jesus och påsken, där Jesus uppståndelse från döden hånas och görs narr av.
  Förstår inte humorn i det men man måste vara antikrist och ateist likt er för att tycka att en sådan förnedring av Jesus är humoristisk.
  Påsken är en av våra kristna största högtider. Jesus segrade från döden och återuppstod så att även vi kristna ska återuppstå från döden till det eviga livet.

  Det Sofia postare handlade om att gå ut på fredag, sova hos någon random hon möter på nattklubben, och ge det finaste man ge av sig själv det vill säga sin kropp, likt horeri och bli dumpad på måndag och komma hem. Jag vet att du Sofia har stor erfarenhet av sådan lösläpphet, så mycket som du berättat på podden.

  Ni ateister anser att det är underhållande att håna Jesus. Men så fort ni blir sjuka eller råka ut för olyckor, ja då är det Jesus/Gud ni vänder er till.
  Dubbelmoral.

  Jesus är vägen, sanningen och livet, ingen kommer till fadern utan tron på Jesus.

  Ni ateister anser att det är underhållande att håna Jesus och ni har ingen som helst respekt för den kristna tron.
  Men buddha har ni väldigt stor respekt för och hånar aldrig honom. Sedan ägnar ni er åt buddhistisk bön genom att göra yoga.
  Jag har ju även sett att ni har buddha-statyer i era hem.
  Sedan tycker jag att det är märkligt att en del kallar sig kristna men ändå har buddha-statyer i sina hem. Buddha är ju en gud inom buddhismen.

  I Bibeln står det: ”Du ska inte ha andra gudar vid sidan av mig”.

  Så den som ägnar sig åt buddhism och har buddha-statyer i sina hem kan sluta kalla sig kristna.
  En del av er kallar er kristna men har ingen kunskap om kristendomen.
  En del av er kallar er kristna men tror på Gud men inte Jesus.
  Det där är ju så felaktigt för att kristendomen bygger ju på tron om Jesus. Sedan är ju Jesus, Gud.
  Ni har väl hört om treenigheten: Fadern, sonen och den heliga anden?

  Det blir inga fler podlyssningar för min del. Att lyssna på en antikrist som hånar Jesus och våra kristna högtider är inget för mig.

  • Cecilia skriver:

   Predika din saga nån annanstans tack!

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Jag kan faktiskt inte hitta det inlägget?! Jag själv tror på Gud, men tycker även att man kan skoja om religion. Men det är ju min åsikt. Alla är vi olika.

   • Nettan2 skriver:

    Oj, ny blev jag överraskad! Att du tror på gud har jag inte hört nåt om men så delar du klart inte allt ditt innersta heller. Tror du som ovan skriver om en helig ande oxå? En kvinna som blev gravid utan en man? Blir uppriktigt sagt förvånad idag 2018 där vetenskapen o upplysningen visar att det inte är möjligt. Konstigt oxå att det inte har hänt att fler har fötts via en helig ande efter de att Jesus föddes. För mig är det helsnurrigt allt.

    Däremot så fanns de nog en människa som hette Jesus och gjorde stora avtryck. Alla får tro vad man vill men någon måste väl ändå hålla med om hur det är möjligt att många än idag tror på allt detta? Jag tycker de är bra att folk i länder som måste fly från elände kan ha sitt hopp till gud för de ger säkert en inre trygghet o ett hopp men denne gud visar sig ju aldrig o gör nåt för alla dessa människor som ber o ber o ber…

  • Anna skriver:

   Nettan 2….. låt folk ha sin tro utan att du ska lägga dina värderingar!

   • Gun skriver:

    Nettan, man kan ju tycka att man som människa i en ”upplyst” tid inte borde kunna tro på Gud o Jesus! Samtidigt inser forskarna allt mer att världsrymden är än mer komplex än man trodde förr! Var börjar och slutar universum? Varför existerar universum med alla planeter och jorden över huvud taget! Inför frågan blir man ödmjuk och måste ändå förhålla sig till om det finns något ”därute” som styr! Ju mer kunskap vetenskapsmännen får desto svårare blir det faktiskt att säga att Gud inte existerar! Frågan engagerar och kan skapa många intressanta debatter och möten! Förr var jag tvärsäker på att Gud inte existerade nu är jag mer ödmjuk och inte så säker längre! Dessutom bör vi i en demokrati vekligen bejaka andras rätt att tro på vad dem vill och respektera det!

   • Nettan2 skriver:

    Bra skrivit Gun, men tycker ändå inte att det går att jämföra de du skriver om. Jag tänker att julen te.x, den har ju mist sin innebörd för väldigt väldigt många. Folk pustar o stenar o vi lägger otroliga pengar på materialism. Vem tänker på Jesus? Allt börjar kännas fel i mångt o mycket.

    Vi utvecklas hela tiden o människor idag börjar ifrågasätta saker. Kanske de är nåt annat vi borde tillbe o få känna frid inför för jag tror att många behöver det. Vi är vilsna själar idag på många olika plan.

    Till sist så ber jag om ursäkt om jag upplevts som att jag inte respekterat varje individs tro. Jag är bara en tänkande människa som hängde på någon som skrev om att hen tagit illa vid sig om nåt Sofia Wistam skojat om. Gillar filosofera men ska ej skriva mer nu. Hej!

 • Mariann Erlandsson skriver:

  Fick hem den gröna igår! Älskar den!

 • åsa skriver:

  Fint med längre hår!

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Tack. men inte längre än så här. Mogna kvinnor med låååååånga extensions på kort eget hår är såååååå fult!!!!

   • Lotta skriver:

    Jasså, är det det…jag tycker då det är fint på mig…

   • Anna skriver:

    Håller med. För långt löshår är inte snyggt. Jag tycker du är snygg i något kortare hår än det du har idag.

 • Pia Widlund skriver:

  Den gröna med blommor på var jättesöt. Nu är våren äntligen på G!

 • Anna skriver:

  Hade gärna velat se fler klänningar som går under knäna:-)

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Det kommer en småblommig modell där kjollängden är längre samt en blåblommig långklänning som är fantastisk snart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram