Behind the scenes-vlogg från min & Biancas plåtning för Wahlgrens Värld

Om ni inte prenumererar på Biancas härliga Youtube-kanal , så har ni antagligen missat den här filmen – där Bianca vloggade under vår plåtning för nya säsongen av Wahlgrens Värld.

Tänkte att det kunde vara kul även för mina bloggläsare att se den! 

Om ni inte orkar/vill se Biancas andra åtaganden under en dag – så kan ni spela fram till 06.00 – där inslaget från vår fotosession börjar. 

Mycket nöje!   Och nu, hörni , så håller vi tummarna för SVERIGE….!!! ⚽️❤️⭐️

 

20 reaktioner på “Behind the scenes-vlogg från min & Biancas plåtning för Wahlgrens Värld”

 • Karin Bucht skriver:

  Jag älskar Biancas videokanal!

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Vad roligt att höra! Ja, hon är duktig på det hon gör flickebarnet! 😉

   • Lisa skriver:

    Irriterar mig på dig då du jämt benämner din bianca att ”flickebarnet” låter lite knäppt faktiskt. Så då ska lilla ”pojkebarnet”….. Du pernilla borde tänka extra på de här med genus i dessa tider. Det finns ju folk som ser dig som en förebild. Då ska du väl ändå se till att uppnå de….

   • Maria skriver:

    Nu blev det väl lite tokigt Lisa? Borde väl vara gossebarnet va? 😉Hoppas du kan slappna av lite nu när allt blev lite ,er jämställt? Hoppas du får en trevlig helg nu och att du kan fokusera på något annat 😃

 • Charlotte skriver:

  Anna B, om jag vore du så skulle jag skippa alla emoys. Skriv en klar o tydlig text om ditt budskap o kanske avsluta med en figur. Hej!

 • Sandra,Jkpg skriver:

  Alltså din dotter, grymt duktig hon är på vlogga 👏🏽🎉💫
  Du är grym du med 💫😃💕
  Ja vi får tacka för ett bra VM!
  Bra jobbat av landslaget 👏🏽⚽️

  Ha en bra lördagskväll
  Och njut i ditt vackra hem i Marbella ☀️
  Kram Sandra

 • ⭐Conny Stavros skriver:

  Hello!
  Dags för en Youtube-kanal Pernilla.
  Fantastisk kanal Bianca Ingrosso.
  Bra fotgraf Magnus Ragnvid.
  Tack Svenska Landslaget för allt – fotbolls-VM 2018.
  Ha en underbar kväll Pernilla…

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Ja, tack Svenska Landslaget! Vilken insats och vad KUL det har varit , detta VM!!!

 • anette.lärjedal skriver:

  Curling morsan nummer ett är du Pernilla. Har du inga hobbies, intresse, bokläsning med mera! Snart går du in mormor / farmor rollen.Gör goa bullar med hemgjord saft då haha 😁

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Om vi säger så här, med tanke på hur många följare Bianca har på sina sociala kanaler, så behöver hon knappast bli curlad av mig…! Det är tvärtom JAG som behöver den curlingen i så fall. 😉
   Däremot skriver jag gärna och tipsar om vad mina barn har för sig, eller boostar dom med kärlek och visar hur STOLT jag är över dom här på bloggen!
   Alla barn mår bra av att ha föräldrar som är stolta över dom, och som stöttar och visar kärlek och uppskattning !
   Och den dagen mina barn får barn (förhoppningsvis) kommer jag blir världens bästa mormor och farmor! :-)
   Tills dess är min stora hobby just nu att få inreda nya huset i Marbella, umgås med mina barn , vänner och familj – och bara njuta av livet!

   • Charlotte skriver:

    Så himla klockrent svar pernilla! Sa ju allt! Det fattar ju visserligen en normalt tänkande människa, men ibland måste man vara extra tydlig till vissa personer för att de ska förstå.

    Nu till en annan sak. Tänkte höra med dig om det här med ”klick” inom bloggvärlden. Hur fungerar de? Har man mer klirr i kassan ju mer folk klickar eller? Jag tänker att du får ju så hemskt mycket skit på din blogg men du väljer att bortse från de då du inte bryr dig. Tänker du att du får mer pengar, eller är det nåt annat? Tacksam för svar, om inte SÅ behöver inte halva Sverige gå igång nu. Frågar för att jag verkligen undrar.

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    Jag har inte så bra koll på det där med ”klick” om jag ska vara ärlig. Om man bloggar för en tidning eller websight så vet jag att man kan få betalt i antal ”klick”. Men jag är ju min egen, så jag tjänar inte pengar på att folk går in på bloggen utan på mina reklamsamarbeten och på annonser. Självklart är det lättare att få roliga samarbeten om man har en välbesökt blogg. Jag tycker att det är kul att kommentarsfältet är levande hellre än att det är tomt, och jag brukar försöka fokusera på det vänliga kommentarerna och tar inte åt mig av nättrollen. Brukar mest skrolla förbi de kommentarer som inte är relevanta i sammanhanget.

   • anette lärjedal skriver:

    Mitt påpekande var inte mot någon speciell av dina barn. Tänkte mest på dig. Självklarheter är självklarheter. Och ingen aning hur stöttningen är från farsorna. Tyvärr tas väl morsan ( mamman) för given, många gånger. Du har varit vuxen länge. Rätt val.

 • Conny skriver:

  Inte Instagramprenumererar.

 • Anna B skriver:

  *älskade pernilla har du läst kommentarerna?? 👩👗*

  • Nicklas skriver:

   Tror nog hon läser alla kommentarer men sunda människor väljer att fokusera på positiva saker och struntar i negativa – precis som alla människor BORDE göra. Litet tips i sommarvärmen från mig! 😀

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    Nicklas : Word!

   • Anna B skriver:

    *med min kommentar som lill jag skrev tidigare var att JAG värnar om pernillas bästa men tydligen så tolkade du min kommentar att jag skulle vara / är dum ned mot pernilla!! 😥😓💔🖤*

   • Anna skriver:

    Fast visst är det väl bra att folk har olika åsikter hur skulle det se ut om alla skrev ”gulligull” hela tiden? Sen får man givetvis tänka på vad/ hur man skriver..

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   ANNA B : Han menade inget illa mot dig heller , utan bara ett sunt råd till ”alla” – att inte fokusera på det negativa – utan på det positiva! Och precis så ser jag det också.. :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram