Belmond Villa San Michele i Florence!

Efter ett ”hårt liv” i Husbil på slingriga vägar i Toscana,  så har vi nu tagit oss till vackra Florence och ett av de vackraste hotell jag har bott på i hela mitt liv! 🙌

Belmond Villa San Michele. 

Det som en saga-  eller som att vara mitt i en romantisk film , att vara här!

I går kom dessutom Oliver och gjorde oss sällskap igen , så nu är vi alla samlade – förutom Theo som vi såklart alla längtar efter jättemycket!!!

 

img_2491.jpg

53e98cae-56b3-4eb9-bf45-3f68fd257afb.jpg

img_2490.jpg

8f803505-5d8e-465a-b9ea-5b7fedda5b51.jpg

belmond villa san michele
5c909baa-4c16-447f-9da6-c6a476bc54ea.jpg
57a6835b-c8d8-4a83-9af8-58999624b13f.jpg
3118d224-5e73-4e0f-b246-8f5691df68ec.jpg
mat florens bianca blogg
img_2478.jpg
img_2480-1.jpgimg_2484.jpg
oliver & benjamin italien
img_2497.jpg
img_2496.jpgimg_2492.jpgimg_2499.jpgimg_2501.jpgimg_2500.jpg
Utsikten här tar nästan andan ur en…..!
1c2206ae-9530-4d1c-9c99-b85337a182cd.jpg
img_2509.jpg

 

Här trivs vi , jag och mitt lilla flickebarn….! 😘

 

Flera av bilderna i detta inlägg har jag lånat från Biancas blogg.

72 reaktioner på “Belmond Villa San Michele i Florence!”

1 2
 • Mamma Mia skriver:

  Men snälla ni alla. Man har alltid ett val. Titta inte på Wahlgrens värld, eller läs deras bloggar om ni bara ska kasta skit. Själv däremot så tycker jag att dom visar en heeelt vanlig familjesida, livet med barn, stora som små är helt enkelt så. Jag tror att om man skulle få kika in i deras värld som bara kastar skit så är det likadant där. All heder till familjen som bjuder in oss. Tack för en bra blogg samt ett fantastiskt bra /roligt program :))

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Tack fina Mamma Mia! Så kul att det är så många som fattar vår humor och som gillar oss just för att vi är dom vi är – och inte fejkar!

 • Katarina skriver:

  Hej!
  Har aldrig kommenterat, men läser din blogg och lyssnar på din och Sofias poddar.
  (WAhlgrens värld ) .Ni sprider så mycket glädje. Var inne i eran butik idag!
  Trevligt och fint bemötande fina saker och kläder.
  Ha det skönt och härligt i Italien , det är ni verkligen värda.

 • Marie skriver:

  Precis kommit hem från Florens i torsdags underbar stad och landsdsbyggd, min kompis och jag steg upp jättetidigt och åkte ut på landsbyggden i Greve in Chianti och fotade soluppgången bland vinrankor och olivträd så vackert. Vart värt kliva upp tidigt för det var magnifikt

 • Annah skriver:

  Jag är ensamstående med tre döttrar. Min äldsta är 11 år och tillsammans brukar vi se Wahlgrens värld eftersom vi har hög igenkänningsfaktor i mångt och mycket och skrattar så vi får magknip. Min elvaåring gillar Bianca skarpt (och anser mig vara lika pinsam som Pernilla haha – jag tar det som en komplimang jag), men jag förfäras över hur och vad vuxna människor skriver här inne. När jag och min elvaåring såg delen där Bianca blir tvärilsk och säger kärring till Pernilla så satt min elvaåring tyst en stund och konstaterade sedan ”oj vad ledsen Bianca måste vara eftersom hon sade så”. Jag är stolt över min elva åriga tjej som är så klok och inkännande och skulle önska att de vuxna som skriver på så låg nivå här inne insåg hur dumma de gör sig själva (eftersom deras kommentarer egentligen handlar om dem själva och varken om Bianca eller Pernilla).

 • Anngelicka skriver:

  Så himla onödigt,Dumt,elakt bara sitta och komma på och skriva så elak kommentar.Maria varför!!! Varma kramar till dig Pernilla och din fina familj❤️

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Tack Angelica! Man kan ha synpunkter på programmet och tycka att Bianca är rolig eller inte. Oförskämd eller inte. Men att skriva kränkande kommentarer om min dotter på min blogg – då går man ju över gränsen för vad som är ok som vuxen att skriva till en annan mamma! Snacka om att kasta sten i glashus!

   • Anngelicka skriver:

    Jag håller med dig Pernilla man skriver verkligen inte så.Så himla vidrigt.I bland finner man inga ord om vad folk kläcker ut sig.Tusen kramar från mig till dig/Familjen💕💕

 • Cissi skriver:

  Wow! Så vackra bilder, grymt att du har kört en stor husbil i Italien 👌😊
  Ha en fortsatt fin semester !!!

 • Kristin skriver:

  Betalar Kanal 5 resan?

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Om man spelar in en TV-produktion betalar alltid kanalen eller produktionsbolaget resan för samtliga inblandade i programmet, vilket TV-program det än gäller. Och är man ledig får man lösa det själv såklart.

 • Sandra,Jkpg skriver:

  Åhhh så härliga bilder. Mysigt ni har det. Njut på och ta hand om er.

  Kram Sandra

 • anne skriver:

  Gud vilka vackra vyer. ♥
  Godsaker för själen.
  Var det nån av er som satte sej å spela på flygen i vackra salongen. ??♥

  Jag skulle ha svårt att hålla fingrar i styr. Ha ha
  Fånga stunden nu Pernilla
  😉

 • Charlotte skriver:

  En väldigt fin bild på dig o din älskade Bianca. Mycket kärlek där….. 💚

 • Veronika skriver:

  Hej
  Njut av er trevliga semester i Italien!!!😊
  Kram

 • Maria skriver:

  Fina dotter!! Den dottern är en vidrig människa! Hon är en vuxen trettonåring! Stackars mamman till denna dotter!.

  • Sofia skriver:

   Men snälla nån, Bianca är som de flesta 23-åringar även om hon lever ett lite annorlunda liv. Speciellt vuxen är man inte förrän någonstans mellan 25 och 30, men man måste nog vara betydligt äldre för att veta att det är så. Rent vetenskapligt är förmågan att förutse konsekvenser inte färdigutvecklad förrän vid 25 års ålder, så tonårshjärnan är kvar även om lagen påstår att man är vuxen.
   Så låt henne göra och lära av sina misstag precis som alla andra. Hon är inte en ”vidrig människa”, bara en helt normal ung tjej.

   • Anna skriver:

    Helt normal ung tjej – en 23-åring som säger jävla kärring till din mamma och som säger hemska saker om både sin mamma och mormor. Det kanske kan vara normalt för en tonåring men absolut inte för en 23-åring.

   • Malin skriver:

    Nej hon är inte precis som vilken 23-åring som helst. Alla bitchar inte så mot sin familj. Och vadå inte vuxen? När jag var 23 hade jag avslutat en treårig utbildning, hade fast jobb, bodde med min pojkvän sedan tre år tillbaka och väntade första barnet. Menar du att jag hade kunnat bete mig hur bitchigt som helst mot min omgivning och skyllt på att jag är så ung och inte vet bättre?

   • Sofia skriver:

    Anna, hon säger inte hemska saker om sin mamma och mormor. Om du uppfattar det på det sättet så missuppfattar du henne.
    Visst var det onödigt att säga ”jävla kärring” men inget unikt, så har många sagt före henne när det runnit över. När hon blir lite äldre kommer hon precis som de flesta bli bättre på att behärska sig.

   • Sofia skriver:

    Malin, och jag är säker på att trots ditt fasta jobb, pojkvännen och det kommande barnet så både gjorde och sa du ogenomtänkta saker för det har vi alla gjort. Oftast mer som unga än som äldre. Det är en del i att växa upp.
    Alla beter sig dumt mot varandra någon gång, varför låtsas att du gått genom hela livet utan att någonsin ha gjort fel? Så skenheligt.
    Visst har Bianca temperament, men också mycket typiskt ungdomlig jargong som av en del förväxlas med elakhet. Hon måste ju kunna få vara den hon är även om hon inte är lika felfri som du och även om du inte förstår hennes humor.

   • Anna skriver:

    Sofia.. jag kan inte hålla med dig att många 23 åringar är som Bianca, både min o väninnornas barn har aldrig gapat och kallat oss det ena o andra. Att försvara ett sådant beteende är inte ok och att sedan skylla på att man har haft det tufft pga ensamstående mamma, många är ensamstående och gör så gott dom kan

  • Eva skriver:

   Känner du henne eller?
   Du har inga egna barn eller?

  • Camilla skriver:

   Jag jobbar i butik och har sett både 40, 50 och 60-åringar bete sig betydligt värre än Bianca! Folk är helt galna!! Jag gillar Bianca!

  • Victoria skriver:

   Alltså ursäkta mig men vad är felet på er? Absolut Bianca kanske inte har perfekt attityd mot Pernilla, men vem fan har perfekt attityd mot sin mamma? Har man perfekt attityd kan man ju börja misstänka att nått står skumt till.

   Jag tycker att det är fantastiskt att se Pernilla & Biancas relation. Dom visar verkligen sina riktiga jag utan något fejk över det hela. Dom visar att en relation inte alltid är perfekt.

   Sluta läs Pernillas blogg om ni ska tycka illa om hennes barn. Patetiskt

   • anne skriver:

    Precis.
    Så enkelt är det!

   • Charlotte skriver:

    Håller verkligen med dig Viktoria! Tycker som dig, men samtidigt kan man ju inte säga att man ska läsa en annans blogg bara för att man inte tycker som ägaren till bloggen.

    Alla har vi rätten att tycka o det är kul!! Går det över gränsen o det blir direkta påhopp om ditten o datten, ja DÅ är det dags att byta kanal.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   MARIA: DU är en vidrig människa som skriver så om MIN DOTTER på MIN blogg. Stackars DINA barn som har dig som mamma som sitter och skriver såna vidriga saker om någon annans dotter. Visst, vi har en turbulent relation men i grunden har vi också mycket kärlek . Och hon sa inte ”Jävla” kärring – utan endast ”Kärring” – om nu rätt ska vara rätt. Inte för att det är något som är ok , men som jag har skrift förut på bloggen – så mådde Bianca väldigt väldigt dåligt i början när vi spelade in säsong 2. Hon var deprimerad och hjärtekrossad och det gick ut över oss alla. Hon var väldigt labil i sitt humör och det var jobbigt just då för oss alla ,men så här i efterhand så kan jag också förstå henne. Ni som har fått hjärtat krossat eller har vuxna barn som har drabbats av det samma vet att livet inte ter sig i rosenrött just då , och varje dag är en kamp för att orka… Då tar det på krafterna att spela in TV varje dag , och i det här fallet orkade inte Bianca fejka att hon var glad , utan det är en tjej med brustet hjärta vi ser i många avsnitt… Kan vara bra att tänka på nästa gång man skriver att någons dotter är Vidrig……

   • Sofia skriver:

    Att du ens ska behöva förklara detta? Men hoppas att de som kommenterat får sig en tankeställare…och inte drar förhastade slutsatser i fortsättningen.

  • Nathalie skriver:

   Hej Maria! Jag tycker det är tråkigt att du har en sån inställning till Bianca och undrar varför du är så arg?

 • Carina skriver:

  Hej !
  Jag bor i Kiruna och följer med glädje din blogg och Wahlgrens värld. Jag upplever er jordnära och underhållande och med alla fina bilder från Italien får mig verkligen att längta dit. Har velat åka dit länge…. Men har inte kommit dit ännu ☺
  Önskar er en fortsatt fin resa

 • Anngelicka skriver:

  Så fina bilder du bjuder på.Ni är så fina allihopa.Det är så kul att följa dig på bloggen läsa om allt du gör och få vara med om. Läser även dina fina dotters blogg. Nu ska jag koppla av lite med att lyssna på din roliga pod.Ha en fortsatt skön dag kram💕

  • Nina skriver:

   Ja, fina bilder och fint hotell! Men det är kanal 5 som bjuder på hela kalaset. Lyckans ostar som blir bjudna på alla möjliga resor och restaurangbesök tack vare programmet. Och inte oavlönat heller. Olika faller ödets lotter!

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    Nina . Jag kommenterar aldrig min ekonomi , men ta gärna reda på fakta innan du uttalar dig. Allt är inte som det ser ut…

   • Nathalie skriver:

    Förstår inte riktigt din kommentar. Ett tv program ska göras, folk har höga förväntningar och det behövs variation. De åkte husbil ( ett stort schabrak) som Pernilla fick köra själv igenom slingriga vägar här i Italien. är Det är väl självklart att tv5 ska betala.

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    Inte alla som förstår sånt , Nathalie…. Inte många som förstår att vi faktiskt JOBBAR också när vi åker på alla dessa resor. Vårt filmteam som också jobbar får jiu såklartäven dom resor och hotellrum betalda -OCH lön…! 😉

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Härligt att höra Angelica! Kärlek till dig!

 • Conny Stavros skriver:

  Ciao.
  Bella fiaba.
  Bella montagna, pieno di amore…

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram