Benjamin är hemma igen!!

I går överraskade Benjamin oss alla med att komma hem från LA några dagar tidigare än beräknat!

Han fick sån hemlängtan till vänner & familj att han bokade ett tidigare flyg hem – och ingen blev gladare än jag! ( Kanske Linnea då. 😉 )

Denna gång i LA kändes mycket längre än 3 veckor…!!Kanske för att han även var bortrest 3 veckor innan dess till Portugal..!

Men NU är han här – och det firades med PASTA och massa Antipasto såklart! 😉 😅

Benjamins flickvän, vänner & bröder kom över hit, och det blev härlig kväll fylld av god mat , musik , skratt och roliga lekar ! :-)

Sååå mysig kväll!!! ❤️❤️❤️

26 reaktioner på “Benjamin är hemma igen!!”

 • Sandra,Jkpg skriver:

  Åh vilken kul överraskning för er att Benjamin kom hem tidigare.
  Förstår att ni alla blev glada😊

 • Kicki skriver:

  Den där Conny Stavros, ursäkta att jag frågar men, han verkar så knepig. Skriver så konstiga kommentarer. Är det bara jag som tycker så? Stalker, eller? Inget sammanhang eller mening i hans inlägg. Eller har jag inte fattat poängen med honom?

  • Conny Stavros skriver:

   Hello!
   Dags att börja tänka Kicki.
   Oavsett vilken typ av text du skriver så är det alltid viktigt att ha en röd tråd…

  • Anna skriver:

   Jag fatta inte heller alltid😂

   • Conny Stavros skriver:

    Hello!
    Varför förstår ni inte? Ett enkelt svar Anna & Kicki.
    🤣Jag skriver inte till er, jag skriver till Pernilla.
    Trevlig kväll…

  • ml skriver:

   Kicki, Anna – Detta kallas mobbning, så sluta upp med kränkande kommentarer. Behandla andra som du själv vill bli behandlad

   • Sussie skriver:

    Men det är inte ett normalt beteende att kommentera varje inlägg ca 4-5 gånger…. och bara massa svammel som ingen fattar. Det är ingen mobbing utan bara tröttsamt. De flesta av oss kan nog läsa lite mellan raderna när det kommer till Conny Stavros inlägg. Mer behöver jag nog inte säga om det men det är synd om killen!

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    Så länge man skriver snälla saker får man väl utrycka sig som man vill! Det är nättrollen som är tröttsamma och som det är synd om!!

 • conny skriver:

  Samma glada leende idag. Men nu var jag ju inne lite väl tidigt så vad förväntar jag mig?

 • Sofia skriver:

  Vattenbringaren/karaffen/flaskan på bordet, var har du köpt den? :)

 • CeciliaAGalli skriver:

  Hej.
  Förstår dig till 100%. Idag kommer min lille halvitalienare hem ( till Italien) från Gbg :-) Vi har inte setts sen i påskas! Men här är det jag som får laga maten…..han äter bara!
  Ciao C

 • Annica skriver:

  Mysigt! Åh vad skönt med lite sommarvärme igen. Ha en fin vecka!

 • Niklas skriver:

  Får jag ställa två frågor utan att det blir katastrof?
  1. Varför har du börjat träna din röst inför din show och struntat i att träna den inför andra scenuppdrag? Du gurglar dig i många scener i wv inför showen men i tidigare avsnitt har du helt struntat i det. Och varför lär du dig inte manus som du nämnde i ett annat avsnitt? Är inte det respektlöst mot publik och arbetsgivare? Okej att inte vilja bli stor men ansvar har väl varje vuxen person? Eller vad tycker du?
  2. Du har blivit ett enormt varumärke. Att folk reagerar på att du inte gör något av det är faktiskt inte konstigt. Om vi tar grönan: du KUNDE utnyttjat tillfället att bjuda in barn samtidigt. Barn från utsatta områden kanske? Eller vad som passar. Fatta glada de blivit ich hur grymt det hade varit av dig. Det finns MÄNGDER med organisationer som skulle ha stor nytta av dig. Att skänka till Unicef som du gör är en droppe i havet mot vad du skulle kunna göra. Andra artister gör det. Carola var tom nere o jobbade i Grekland 2015 och tog hem flyktingar till sitt hus. Det behöver man självfallet inte göra men finns det någon anledning att du inte bara hugger i? Är det tråkigt? Icke inkomstbringande (du måste ju vara ekonomiskt oberoende nu iofs ) eller kanske har du saker på gång? Jag fattar att alla artister inte vill använda sitt varumärke så men jag fattar inte varför (mammagalan räknas inte – det var ett programledarjobb från din kanal). Jag vet inte men nåt sägr mig att Bianca kommer lessna på Influencer världen innan 30 och engagera sig i hjärtefrågor. Det ser jag inte i dig eller Benjamin. Synd. Jag tror du kan uträtta storverk. Allt gott!

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Mitt rör som jag har blåst i , har antagligen hjälpt mig inför showen vilket jag är tacksam för. Jag har inte behövt blåsa i det innan eftersom jag inte har gjort något scenfamträdande som har varit så krävande som en egen show. Därav har heller ingen annan blivit besviken eller arg (som du verkar tro) för att jag inte har blåst i röret tidigare….?!

   Jag använder mitt varumärke ofta till välgörenhet eller att samla ihop pengar till olika privat personer eller andra ändamål . I just Grönan-inslaget så var det inte fokus på välgörenhet denna gång , utan det kommer att bli ett inslag i Wahlgrens Värld med anknytning till min och Sofias pod. Jag tycker att man kan göra både ock. Så länge man vet med gott samvete att man är med och gör det man kan så ofta man kan!

   • Niklas skriver:

    Fast du har gått till röstcoach i flera år för att få hjälp fast du inte behövt? Trodde tex Sune och båtgig också krävde att du ordnade rösten då du klagat på att du varit hes. Och der förklarar heller inte manusfrågan.
    Jag tror inte nån blir arg Pernilla. Jag tycker en vuxen människa bör visa respekt mot uppdragsgivaren som du hävdar är helt fine med allt. Ok. Så skulle ju inte jag agera men vi är olika.
    Du visar upp hela ditt liv i media nu och jag har svårt att se att du ägnar dig mycket åt välgörenhet. Sorry. Och självfallet hade du kunnat göra Grönan grejen till välgörenhet men det var inte din tanke. Det var en kul Wahlgrenare. Som du uppfattas. Det är självklart 100% upp till dig vad du gör
    Med ditt varumärke men jag fattar att folk reagerar.

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    Jag sjöng ingenting i Sune och de som bokar mig på ”båtgig” ställer inga som helst krav på hur jag sköter min röst …! 😅
    Om du tror att bokare & arrangörer ringer runt till artister & uppmanar dom att ta hand om rösten och sjunga upp innan gig , så tror du fel. Men inte lätt för dig att veta hur det funkar i vår bransch. 😉 Ang välgörenhet så har jag inget behov av att vara Maria Magdalena. Jag vet själv hur mycket jag skänker eller involverar mig i välgörenhet , och det räcker för mig.

  • Niklas skriver:

   Ok. Bra. Du behöver inte ta hand om rösten för att jobba. Manus då? Du behöver inte lära dig det heller? Och ändå helt utmattad i Dubai? Jo det håller ju fintfint det här. Men manus nu… hur var det där?

 • JUNITJEJ skriver:

  Så härligt att Benji är hemma igen!

 • Hemmarecept skriver:

  Vilka härliga bilder, så mycket god mat! Idag bjuder jag på ett grymt gott asiatiskt recept på bloggen!

 • Niklas skriver:

  Är han HEMMA?!?! 😲😲😲 Stoppa pressarna. Finnes utrymme kvar i dagens Expressen? Kan man få något samarbete med flygbolaget han flög med? En intervju iaf? 😂😂😂Förlåt P men ibland bjuder du på så öppna mål Ha det så fint med B. 🙂

 • Conny Stavros skriver:

  Hello!
  ⭐Benjamin pastakungen. Pernilla, en ny känsla, dukning, du gör det bra…

  Ha en fin söndag ☀️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram