Busy helg! Turné med Sunes Jul, samt TV & Podinspelning!

Sista Turnésvängen med Sunes Jul innan Jul är avklarad. 

I morgon söndag intar vi Cirkus igen , och sen är det JULUPPEHÅLL!  Sååå skönt!! 🙌

Det betyder visserligen inte att jag är ledig för det.

Repeterar och filmar varje dag fram till den 23 december. 

Vet faktiskt inte hur jag ska hinna få klart här hemma till Julafton när hela släkten ramlar in…?!

Just nu är det KAOS!!! 😩    Jag hinner varken plocka undan, packa up resväskor , städa , fixa julgran eller julpynta..

Jag är liksom aldrig hemma!!

Och när jag väl är hemma , så hamnar jag bara i en hög i soffan framför TV´n , där jag sedan somnar inom loppet av några minuter…

Häromdagen var jag på Julmiddag med mina tjejkompisar och lyckades  t om s o m n a under middagen ….!!  DÅ vet man att man är utarbetad och lätt slutkörd… 😲
img_7620.jpg

 

Njöt därför extra mycket av mitt nystädade och fina hotellrumElite i Karlstad…! 

 

img_7622-1.jpgimg_7624.jpg

Fantastiskt fint badrum!!!  Jag unnade mig t om ett varmt bad efter föreställningarna!

img_7623.jpgimg_7625-1.jpg img_7626-1.jpg

 

img_7663-1.jpg

 

Fantastiskt fint Pepparkakshus som var men miniatyr av hotellet!

 

 

img_7666-1.jpg

 

Tidig avfärd från Karlstad till Uppsala i morse…

 

img_7668.jpgimg_7667-1.jpg

 

Fina gänget!!! vi har så himla KUL tillsammans !  Skrattar konstant och är som stora barn på våra små resor, haha..

Och tänk att jag, Måns och Hanna kommer att fortsätta att turnera ända till december nästa år – fast då med min show …! 😋

 

img_7679-1.jpg

 

Eder Pörnie backstage innan soundcheck.

 

img_7700.jpg

 

Eftersom jag och Sofia inte fick till en enda dag i veckan då vi båda var lediga samtidigt för att spela in vår Pod, så tog hon bilen och körde till Uppsala  dit vi anlände med tåget exakt en timme innan föreställningen skulle börja.

Så jag bara hängde av mig jackan och sedan började vi att spela in Poden i min loge.

För att hinna var jag tvungen att sminka mig och sätta på mig peruken under tiden som vi spelade in…!! 😅

Haha, vad gör vi inte för våra kära Podlyssnare!!  😍

 

img_7696.jpg

 

Sofia passade på att ta med sig 5 grabbar till Uppsala , så efter inspelningen stannade dom alla kvar och kollade på Sunes Jul.  Därmed fick ju också bilresan fram och tillbaka till Uppsala ett mervärde direkt!  😉

 

img_7689-1.jpg

 

Multitasking har annars varit temat den här helgen.   Filmade även för Wahlgrens Värld , som fick följa mig backstage… 

 

img_7699.jpg

 

Hade riktigt finbesök i publiken i Uppsala!    Mina trogna fans Marie och Nicklas var och kollade för andra gången!

Jag fick en superfin bukett med blommor som jag ska visa er bild på sen, och då ska ni även få se den FANTASTISKA JUBILEUMSBOK  som dessa två gullisar har gjort till mig med  tanke på mitt kommande 40-årsjubileum som artist!  

Sååå många fina bilder och så snyggt och roligt gjort!!!    Bilder kommer sen, lovar!  👍

 

img_7659-1.jpg

 

Åh, vad jag längtar till Julhelgen och att bara få ha egentid med min äskade familj just nu…!  ❤️
img_7661-1.jpg

 

Men när man är på turné och saknar sin familj extra mycket  – så är det ju en himla tur att man som jag kan ligga i sängen på hotellet och kolla på de här finisarnaBiancas Youtube-kanal! 

 

img_7690-2.jpg

 

Och så kan jag titta på det här klippet  som bloggläsare David tipsade om –  från när Benjamin  uppträdde på Musikhjälpen i helgen!  💫

Benjamin är såklart också med och samlar in pengar till Musikhjälpen!

Så vill man,  kan man buda på att få hänga med honom backstage på Melodifestivalen samt två biljetter till Benjamins deltävling den 3 febr i Karlstad!  

HÄR kan du vara med och buda!

51 reaktioner på “Busy helg! Turné med Sunes Jul, samt TV & Podinspelning!”

1 2
 • Emma skriver:

  Du MÅSTE vila! Även om det kliar i fingrar och hjärncellerna av de kickar man får av jobb så är det inte värt det i slutändan!
  Din hälsa är A och O för både dig själv och din familj ❤️❤️❤️🌷

 • Annica skriver:

  Både du och Bianca har för höga krav på er själva. Strunta i all negativ kritik! Läser din blogg och kollar Wahlgrens värld för att du ser ut att vara lika fin i verkligheten som på tv blogg mm.
  Tråkigt när folk är elaka och negativa. De kanske inte är så nöjda med sina liv.

  • Liz skriver:

   1. ”Drev, massa negativ kritik, elakheter. ” Få kändisbloggar är så älskade som den här. Lägg ner hat-snacket.

   2. Var inte du just småsarkastisk eller rent av elak själv i din sista replik?

   3. Liten bloggskola: a) nej de flesta är inte avundsjuka eller bittra för att de kommenterar med saker som går emot vad p skriver b) detsamma gäller våra liv. Jag älskar mitt liv men kan ha motvalls åsikter trots det. c) när kommenterade du själv något med motsatt åsikt en den presenterade och när var du själv lite elak? Just det. I ditt senaste inlägg.
   Låt andra få tycka eller moderera bort kommentarerna eller stäng komentatorsfältet. Och varför i hela världen skulle vi vara avundsjuka eller ha dåliga liv? De där kommentarerna är så mögliga av ålderdom och dumhet och förljugenhet att de borde självdö men det är väl att hoppas för mycket.

 • Hanna skriver:

  Nåja, det går nog ingen nöd på dig med tanke på all bekräftelse du suktar efter samt massa gratisprylar du får. Var ju lite komiskt häromdagen när du och Läckberg nästan samtidigt la ut på instagram om en jullåda man kan beställa från en gård. Camilla som nöjd betalande kund i flera år och du som sponsrad… Gratis är gott, eller vad man säger. Sen har du ju din turné nu, din kollektion, din pod samt din kommande egna show. Att du då väljer att göra en säsong TRE av Wahlgrens värld och fläka ut dig ännu mer är ju bara självförvållat. Är ju knappast så att du sitter utan jobb, men abstinensen skulle kanske dyka upp om du inte fick synas ännu mer??

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Det var en märklig kommentar. Så du tror att man blir pigg av gratisprylar?! Eller att man inte får känna sig slutkörd bara för att man får bekräftelse…. Ang Läckbergs Jullåda så kan jag berätta att hon också var sponsrad – då vi gjorde precis samma samarbete . Jag valde att annonsmärka det , medan hon valde att skriva att hon inte var sponsrad. Varför vet jag inte. Men rätt ska vara rätt – om du nu ska framställa mig som sämre än henne i just detta fall! Wahlgrens Värld säsong 3 är så gott som inspelad och klar och jag tackade jag för att efterfrågan är så stor och för att vi själva tycker att det är så jäkla kul!!

   • Hanna skriver:

    Intressant.. Camilla skriver två gånger i sitt inlägg att hon inte är sponsrad och att det inte är ett samarbete. Så enligt dig ljuger hon alltså alla rakt upp i ansiktet? Vad har du för belägg för att anklaga någon för det? Känns inte särskilt fräscht.

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    Jag frågade henne .

  • David skriver:

   Hanna men då har du ju nu gett uppmärksamhet och bekräftelse till Pernilla. Helt gratis! Ännu en gratis grej till Pernilla. Ja jisses, ta inte åt dig P! Bara ignorera.

   Du har inte ett ”vanligt” jobb men det betyder inte att du inte jobbar! ❤️👌🏻

   Pernilla måste jobba mycket just på grund av att hon både sjunger, skådespelar, poddar, filmar WV etc etc.. Sen kan det ju vara så att P har ett flexibelt jobb att hon jan välja vad hon vill göra. Och att hon i perioder har det lugnare. Och att hon tjänar bra, men så ör det för alla med alla jobb. Det är olika förutsättningar vad man än jobbar med❤️👌🏻

  • Mia skriver:

   Suck är du här igen GE dig för F.. du är så tröttsam och gnällig vi har fattat att du ogillar allt Pernilla gör så du behöver inte fortsätta.

 • Susanna skriver:

  Jösses vilket tempo, var rädd om dig!
  Kommer sakna er på tv!!
  kram
  http://www.jagraktuppochner.se

 • Anette skriver:

  Hej fina Pernilla! Kul att läsa din blogg. Ja att du jobbar mycket nu så här innan jul är ju inget konstigt och väldigt många gör detsamma. Det ÄR stressigt innan jul, tyvärr..
  Nu har ju du förmånen i ditt liv att förena nytta med nöje som det så krasst låter i den värld där man får jobba med det man brinner för. Få förunnat detta, och då ser kanske människor bara hur du stressar runt och ser det mest negativt.

  Vad många glömmer är ju att du faktiskt klarar av att njuta i ditt jobb oxå ( antar jag) och då laddas batteriet inte ur som det säker gjort för en som mig som jobbar med saker jag inte direkt gillar. Tror att väldigt många går till sina jobb med tunga steg. Ska förresten sätta mig på skolbänken efter jul vid 46 års ålder ( inget konstigt med de) för att göra nåt annat. Jag är modig..

  En annan sak, ni ska ju vara hos dig i jul o du har ju inte hunnit att pynta o annat. Kanske nån go vän läser detta och gör en ” Läckberg”.. hoppas på det för din skull 😉

  • Helen skriver:

   Har läst din kommentar om och om igen. Funderar så kring att få människor förenar nytta med nöje i sitt jobb. Är själv lärare på gymnasiet och älskar mitt jobb. Och på fritiden finns det nog en matematisl tanke med mycket jag gör. Skulle säga att jag lever för att undervisa!

   Om det är nytta med nöje? I min värld är det så, och jag vill verkligen tro att fler människor än ”få förunnat” gör nytta och njuter av sitt jobb, likt Pernilla ❤️

 • Inger skriver:

  Hej!

  Har ofta funderat på varför du inte tar hjälp i hemmet med städning osv. Sedan är de väl onödigt att passa upp vuxna barn, låt dom i stället hjälpa dej. Det är väl dags att de ger tillbaka lite av all hjälp och passning du har gett dom.
  Grattis på födelsedagen och GOD JUL.

  Inger.

  • Camilla skriver:

   Vad jag förstått så jobbar nog hela familjen Wahlgrens/Ingrosso arslet av sig så det kanske inte är självklart att barnen ska ta hand om julpyntet o annat även om jag håller med dig i sak. Bara en tanke…

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    Precis dom jobbar ju dom med , men Vi kommer att hjälpas åt så mycket det går. Men jag är den enda som har koll på var julpyntet är dessvärre …!

  • Ludde skriver:

   Håller helt med! Snacka om curlade ’ungar’ (=vuxna)……..

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Jag har städhjälp tack o lov. Så det är inte dammet jag lider av – utan röran när jag aldrig är hemma och hinner rensa och fixa inför jul. Och mina barn hjälper mig alltid, bara jag ber om det!

  • Maria skriver:

   Men det finns väl ingen annan människa som har/ haft så mycket hjälp som Pernilla har. Städhjälp, en som tar hand om ekonomin, en Susanne som rensar fixar och slänger, en morfar som tagit hand om barnen genom åren samt vänner som tar hand om Pernilla. Och vips skall ni se så står ett bud med en fördigklädd gran vid dörren och ett annat bud med hela julens mat i en korg. Pernilla behöver bara tänka på att ta sig från A till B resten sköter andra åt henne. Det är julefrid det mina vänner🎄⛄️

   • Heléne skriver:

    Håller med! Mycket kommer serverat. Lite komiskt att Pernilla i poden skrattar åt att folk googlar på recept på korv stroganoff, för det är ju inte svårt. Ja, och de flesta vuxna människor kan betala sina egna räkningar eller har koll på allmän fakta som när andra världskriget var, för det är inte svårt!

   • Charlotte skriver:

    Ja jag vet inte, men har Pernilla uttryckt sig på nåt sätt att hon inte är tacksam för allt det du räknar upp här ? Får man inte vara stressad trots att man får/fått mycket hjälp o presenter? Jag har ett flertal gånger hört henne uttrycka sin enorma tacksamhet till sin pappa för all den hjälp hon fått i livet och att hon inte skulle kunnat ro iland allt utan denna hjälp. Det har du missat kanske?

    Angående julgranen som ” vips” kom hem var väl till Bianca ? Nej jag tycker inte att folk tänker så långt här ibland utan bara njuuuter av att få trycka till för att få må lite bättre själv en liten stund. Urk….

   • Maria skriver:

    Men snälla lilla Charlotte!! Har du inget annat att göra än att i varje inlägg Pernilla gör sitta och vara en polis. Du stackars lilla människa utan eget liv om DU hade följt Pernillas blogg så hade du vetat att även Pernilla ibland fått julgran levererat till dörren. Vad skall du svara nu då? Du måste vara en mycket ensam bitter f…a!

   • P skriver:

    Undrar hur du Charlotte uppskattar charmen hos p då hon skrattar åt folk som inte kan laga stroganoff då hon själv inte har koll på när andra världskriget började. Att visa sig förmer än andra som hon då o h då gör, det tycker jag är urk. Fattar inte hur ni fans kan älska någon som beter sig så utan förbehåll.

   • Charlotte skriver:

    Där ser man, missat att även Pernilla fått gran/granar hemlevererade. Det var hon värd, härligt!!

 • Annica skriver:

  Du måste vara rädd om dej själv! De veckor du inte har Theo och du känner för att sova lite extra gör det. Säger din kropp att den vill vila är det vad den behöver. Att bli helt utmattad är allvarligt. Fina Nanne Grönvall har varit öppen med hur det blev för henne när hon blev helt utmattad. Problem med minnet trötthet som inte går att vila bort och andra svåra symptom.
  Hoppas du inte stressar hela julen utan kan ta det lugnt! Dina barn utom Theo är vuxna men de vill säkert ha en pigg utvilad mamma.

 • Malin skriver:

  Ta hand om dig nu Pernilla ❤️❤️❤️ Ska se din show i Gbg i april. Ser verkligen fram emot det 😊 Glad tredje advent!

 • Ullis skriver:

  Världen går inte under om det skulle gå några dagar utan din podd och din blogg… men man kan ju undra hur din familj mår…

  • Klara skriver:

   Intressant inlägg Ullis. Får man fråga dig vad du menar med ” undrar hur din familj mår” ? Jag är inte ironisk på nåt vis utan bara lite undrande. Hej!

  • 9 skriver:

   P är en rastlös själ med ett gigantiskt bekröftelsebehov så jag tror att ju mer jobb hon tar på sig desto mer bekräftelse desto mer jobb osv. Eftersom det här behovet är hennes bränsle så tror jag aldrig det kommer knäcka henne men förstår er oro. Många hade säkert eller skulle säkert gå in i väggen. Hon besvarar ju kommentarer här två på natten vissa dagar. Kan ju va smartare att sova och ta hand om dig. Prioritera som en del så riktgt påpekar. Men det gär handlar andra saker som sagt.

   • Klara skriver:

    Alltså jag får inte in i min hjärna varför så många tjatar om att Pernillas har ett stort bekräftelse behov? Och ? Kan hon inte få ha det då OM hon nu har det? Alla artister eller själar som besitter nån slags konstnärlig ådra i form av sång, teater, film, whatever HAR behov av att synas. Det är inget konstigt alls med det, de sitter i generna o är helt naturligt för dessa människor.

    Att Pernilla har många strängar på sin lyra som t.o.m jag kan tycka är för mycket ibland ska väl jag skita i. Att andra artister inte har lika mycket ” behov” av att synas som ni skriver innebär väl inte att Pernilla inte ska få syssla med allt hon gör för att HON ska o vill må bra ? Att stressa innebär inte alltid nåt negativt. Och sen att ni är så oroliga o ska tala om att P måste stanna upp o lyssna på sin kropp osv är ju rart i sig. Alla är vi födda med olika sårbarheter o Pernilla verkar vara av ett segt virke och pallar mer än kanske nån annan. Ni som skriver om bekräftelsebehov o annat liknande ni gillar ju inte Pernilla. Varför är ni här? Ni tycker att ni ska få bästa er åsikt ja. Ett tips till er är att tänka ett steg längre men tyvärr är det nog för mycket begärt.

   • 9 skriver:

    Klara. Vi gör det. Tänker alltså. Ingen anledning att vara otrevlig. Ta hand om dig. ❤️

   • Cilla skriver:

    Det är ju faktiskt frivilligt och heeeeelt självförvållat, det P tar på sig…..

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Min familj mår bra tack ?!

   • K skriver:

    Nä, det gör den inte, Bianca mår ganska dåligt faktiskt, men det ser du inte, dålig mamma kallas det.

 • David skriver:

  Ta hand om dig. Och försök hitta stunder av lugn! ❤️👌🏻

 • Lena skriver:

  Blir nästan själv stressad utav att läsa ditt tempo. Ta hand om dig ❤️

 • Maria skriver:

  Fast det är väl ett kaos du själv är orsaken till med tanke på att du verkar tacka ja till ALLT du blir bjuden på. Ibland måste man planera och framför allt prioritera för att få gjort det viktigaste. Jag förstår att en del är ditt arbete men allt det andra, alla middagar och hänga med vänner kanske kan pausa lite nu så här en vecka innan jul och 50 års firande. Bara lite hur jag ser på ditt kaos😉

  • Kim skriver:

   Mitt sätt att se på kaoset är att det hör är vardag för alla egenföretagare med skillnaden att de inte bombas med kärlek på samma sätt som artister. Jag fattar att den här bloggen är ett arbete och det är tur det för annars skulle dessa inlägg tyda på ett enormt bekräftelsebehov. Jag jobbar stundtals lika många timmar men som sägs: jag skulle aldrig ta så mkt jobb att familjen blir lidande en längre tid. Finns inget som är värt det. Men p är ensam varannan vecka och har ingen partner att ta hänsyn till så det är ju lättare för henne än mig.

 • Kina skriver:

  🎄Glad Advent älskade Pernilla 💗
  Tänk om en vecka fyller världens snyggaste och gulligaste tjej 50 år 😄
  Ha en underbar dag och tusen tack för att Du förgyller våra liv med din underbara blogg
  Kram Kina från Härnösand 🙋 ❄🎄

 • Jessica skriver:

  Jag som tycker jag har det körigt… (ska inte klaga mer )
  Ta hand om dig♥
  Kram Jessica

 • Anngelicka skriver:

  Fina Pernilla.Du är så mycket värld all ledighet sen.Tänk vilken höst man haft tillsammans med dig och din fam.Wahlgrensvärld,Eran podd Sunes jul och lite annat smått gott.Ja ni har verkligen gjort så vi har fått skrattat mycket framför tv apparaterna,radion och på scen.Ni är underbara.Ni är verkligen det❤️❤️Önskar dig och din fina fam en fortsatt skön sön kram från mig❤️❤️

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram