En typisk Pernilla-fredag

Hej vänner!

Bild 2016-01-08 kl. 23.48 #2

Kom nyss hem , och har haft vad man skulle kunna kalla för en typisk ”Pernilla-dag”.  En blandning av vila, mys , stress, jobb och ledighet…! :-)

Var uppe i ottan med en pigg Theo som inte kunde sova,  och som passade på att först Instgramrejpa mig halvfem på morgonen för att sedan lura upp mig klockan fem genom att ställa om min väckarklocka så att jag på riktigt trodde att det var dags att gå upp då….! :-)

IMG_4880.JPG

Det var mörkt och kallt i morse på väg till skolan…

När jag lämnat Theo gick jag direkt hem och la mig på soffan och tog igen några timmars sömn…! Såå skönt!

Klockan elva ringde väckarklockan igen, och det var dags att gå tillbaka till skolan och hämta Theo som skulle till tandläkaren.

IMG_4883.JPG

Snö, snö , snö vart man ser…! Och jag mer eller mindre bor i mina sköna joggingbyxor och varma UGGS. Inga stilpoäng, men orkar inte bry mig när jag är hemma och ledig.

IMG_4885.JPG

I dag skrapades det bort tandsten,  så nu är tänderna som nya och ingen mer tandläkartid är inbokad.

IMG_4884.JPG

Theo hade gjort fina presenter till sin mamma och pappa i syslöjden som vi fick idag!  Mini-monstret är till pappa, och Hjärtat är till mig..! ♥

Efter tandläkaren hade jag ett roligt och givande möte inne i stan. Ännu ett nytt projekt tog fart idag, som jag ser fram mot väldigt mycket! Kunde inte plåta under mötet eftersom det än så länge är hemligt , men lovar att berätta vad det är så fort jag får!

IMG_8600.JPG

Efter mötet i stan bar det av hemåt igen , där en brunbränd Sofia snart dök upp tillsammans med Kid.  (Jag hade jeans på mig på mötet,  men bytte om så fort jag kom hem!)   😉

Vi spelade in söndagens Pod-avsnitt i mitt kök iklädda våra nya fina Pride-mössor som vår gulliga Podlyssnare Katarina Wigren  hade virkat till oss!  Tusen tack Katarina! ♥

IMG_4901.JPG

Sofia som är nyss hemkommen från Thailand, hade köpt med sig Thailändskt Snacks till mig. Torkat Sjögräs med chili och räksmak.  Smakade ”så där”…… 😉

Vi blev klara med inspelningen exakt när det var dags för mig att åka in till teatern för att spela kvällens föreställning av Förklädet. Theo fick hänga med en stund han också.

Vi roade oss i min loge med att bland annat att göra en klassisk Face swap med min Iphone!

IMG_4905.JPG

Alltid lika kul!!!  :-)

Var tvungen att göra en med Ola också!

IMG_4915.PNG

Hahahahahahaha…..!!

När Linus hade slutat spela Cabaret på Stadsteatern , så kom han och Linn och Colin förbi Göta Lejon och plockade upp Theo och åkte vidare hem till oss för att ha Fredagsmys.

IMG_4908.JPG

Och så här såg det ut när jag och Dino kom hem från teatern….

IMG_4909.JPG

Tydligen någon intressant film på TV´n….

IMG_4920.JPGBild 2016-01-08 kl. 23.47 #2

Nej, nu ska jag ta och tvätta rent det här tok-sminkade ansiktet.   ”Kitty-sminket” fick sitta kvar när jag åkte från teatern,  eftersom jag skulle direkt hem.

Joggingbrallor och Knallrosa läppar är min nya grej! 😉

21 reaktioner på “En typisk Pernilla-fredag”

1 2
 • Lena skriver:

  Hej,
  jag måste bara få fråga vad det är Theo har på huvudet där i soffan?
  En jättetoffel ser det ut som för mig. *s*

  P.S.
  Tack för en bra och roligt blogg! :-)

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram