Förläng dina fransar med Swiss Lashes!

I mitt yrke som artist  använder man ofta lösögonfransar på scenen och nu för tiden gör många även fransförlängning , vilket ofta leder till  besvär när man återgår till sina egna fransar. Korta, förstörda och livlösa.

IMG_5950.JPG

Nu har jag testat Swiss Lashes från Swiss Clinic , som jag har ett samarbete med. Jag har under en längre tid varit förtjust i deras produkter och det fina med detta ögonfransserum är att man kan använda det även om man har lösfransar eller förlängning. Det fungerar ändå och gör att dina fransar växer längre men också att dom blir starkare och tåligare.

IMG_5952.JPG

Jag som endast använder lösögonfransar på teatern och inte vill använda fransförlängning privat , har testat detta ett par veckor och är väldigt nöjd med resultatet och kommer definitivt att fortsätta!

Swiss Lashes innehåller vitaminer och mineraler som gör att dina ögonfransar lever längre.

Det innebär att fransarna växer under en längre tid och på så sätt blir längre. Förutom vitaminer och mineraler innehåller detta ögonfransserum även två nya aktiva ingredienser.  Alltså två ämnen som är tillsatta i produkten som ger en direkt förändring på håret/fransarna.    Man kan läsa mer om resultat och studier på hemsidan till Swiss Clinic.

Viktigt att veta om produkten är att den innehåller naturliga ingredienser och är formulerad i Schweiz. Vätskan är transparent så det färgar inte dina fransar i någon konstig nyans. Produkten är godkänd och innehåller inga parabener.

IMG_6029.JPG

När man fått resultat man är nöjd med så ska man fortsätta behandla för att bibehålla de långa fransarna.

IMG_6020.JPG

Tvätta först bort eventuell make-up. Stryk sedan på serumet längs ögonfransroten, på samma sätt som du använder en eyeliner.  För bästa resultat, stryk på både morgon och kväll. Vänta tills serumet har torkat innan du använder smink.

IMG_5972.JPG

Swiss Lashes 6 ml kostar 1440 kr men just nu är det kampanjprisendast 990 kr (för 6 ml).

Men nu har jag har fått en egen rabattkod bara till mina bloggläsare!

Ange koden ”WAHLGREN” så får ni ytterligare 200 kr rabatt under hela januari!

Ett väldigt bra pris för en av de senaste och bästa produkterna på marknaden.

Klicka HÄR.

 

I samarbete med Swiss Clinic

19 reaktioner på “Förläng dina fransar med Swiss Lashes!”

 • Sonja Karnfält skriver:

  Jag har använt produkten och tycker den är dyr, svider i mina ögon, har ingen effekt och är alltså totalt värdelös. Tyvärr.

 • Laila skriver:

  Jag vågar bara använda naturliga ögonfransserum då jag hört att iris kan ändra färg av dessa kemikalier. Jag gör en egen helt magisk ögonfransserum som har gjort mina fransar jättelånga! :) <3 Länk: http://lailas.me/2016/08/28/tips-ett-magiskt-recept-pa-en-ogonfransolja/

 • Sofia skriver:

  Jättefina fransar! Det verkar ju helt klart ge resultat!
  Kolla gärna min sida, har skrivit lite information om vad mans ska tänak på med ögonfransserum http://www.ogonfransserum.nu kolla gärna:)

 • Sofia skriver:

  Wow, jättefina fransar. Verkar fungera jättebra.
  Har skrivit lite om ögonfransserum, här, hur det fungerar och vad man ska tänka på! Kolla gärna :) http://www.ogonfransserum.nu

 • Jennie skriver:

  Har precis klickat hem :) Tyvärr missade jag din rabatt eftersom jag inte tog ”tjuren i hornen” i tid. Skall bli jättespännande att se om detta funkar. Förr innan de var tvungna att ta bort ämnet (jag nu inte kommer ihåg) fungerade ögonfransserum så otroligt bra. Hade turen att inte få några biverkningar, bara väldigt fina ögonfransar. Testade sen olika och inget har funkat. Ett serum, som varenda bloggare rekommenderade, förstörde mina fransar. Gjorde dem glesa, tunna, ljusa och korta. Har aldrig fått tillbaka någon vidare ”kvalitet”. Men hoppas och gör ett försök med det här serumet. DU har ju fina fransar. Försökte visserligen se om du hade det innan du började med serumet, men det var svårt att tyda. <3

  Funkar detta på mig är mitt ytliga jag dig för alltid tacksam! 😉

 • Maria skriver:

  Tack Pernilla för serumet! Har köpt ett annat serum för ett tag sedan som din rara dotter föreslog, visia tror jag det hette, det var kanonbra. Tror att detta blir precis lika bra!! Du är för härlig!!!!
  Kram

 • Gun skriver:

  Måste erkänna att du är nog den enda som har fått mig att köpa produkter genom reklam. Det tycker jag att du ska ta som en komplimang. Tänker liksom, om Pernilla gillar produkten så är det värt ett försök. Tack för tipset! Du är inte sugen att springa ett lopp igen ; ) ?

 • helene skriver:

  Förstår inte varför lite reklam mellan varven kan vara så störande, finns ju överallt i tv, tidningar mm. Tror många tycker det är bra med lite tips på olika produkter och dessutom rabatt på det, är ju kanon.

 • Linda H skriver:

  Bra :)

 • Stefan skriver:

  Varför är det så svårt att upplysa oss läsare när du gör reklam för olika företag??? Man får läsa hela inlägget och skrolla ner ytterligare några rader för att läsa följande rader: I samarbete med Swiss Clinic.

  Varför en sådan diskret placering för oss läsare att det handlar om ett sponsrat inlägg???

  Gör gärna reklam men stå för det och var ärlig och tydlig mot oss läsare, är väl inte för mycket begärt?

  • Petra skriver:

   Det. förstår man väl ändå? Heja Pernilla!

  • Oreo skriver:

   Håller med, mycket negativ kritik försvinner med uppriktighet och transparans.

  • Vanessa skriver:

   Stefan, du måste ha missat att läsa hennes inlägg. Under första bilden står det att hon har ett samarbete med Swiss Clinic och hela inlägget är väldigt tydligt!

  • Issa skriver:

   Men man förstod ju klart och tydligt att det var reklam innan man ens läste att det var sponsrat :) tillochmed du har ju uppenbarligen förstått att det är reklam, så vad fan gnäller du om människa 😀

  • Ullis skriver:

   Men Stefan! Redan på sjunde raden står det klart och tydligt att Pernilla har ett samarbete med det företag. Svårt att förstå? Knappast…

  • Eva skriver:

   Jag förstod direkt att det var reklam i alla fall. Behövde inte ens läsa att det var ett samarbete.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   STEFAN & ni andra som tycker att jag inte är tydlig nog med att skriva att detta är ett samarbete?!? Det kan väl inte bli mer tydligt än att jag skriver klart och tydligt både tidigt i texten samt i slutet att jag har ett samarbete med Swiss Clinic. Klaga gärna när klagas bör , annars känns det väldigt onödigt.

   • Eva skriver:

    Det står ju klart o tydligt så det är ju inga konstigheter. Sen såg man ju det ändå som jag skrev förut så förstår inte vad folk gnäller på. Reklam finns ju överallt.

   • Annika skriver:

    Ja, den här gången var du väldigt tydlig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram