Hälsningar från Dubai

Nu befinner jag mig i Dubai med ett härligt tjejgäng.

Det är fullspäckat schema, så det finns inte en lugn stund över. 

Resan kommer ni kunna se i Wahlgrens Värld och har ni Instagram så uppdaterar jag där tills jag får wifi och hinner sätta mig framför datorn för ett längre inlägg. 

Nu ska vi från skridskoåkning i världens största shoppinggalleria till kamelridning i öknen. I 40 gradig värme:) 

Nu måste jag springa

37 reaktioner på “Hälsningar från Dubai”

 • Eva skriver:

  Ha ha fick mig ett gott skratt! för jag trodde det var sex & the city 3 som kanske spelades in ha ha men påminner om filmen just där i Dubai :) gud va mysigt ni har det Pilla :) kram

 • Mia skriver:

  Sofia
  Syftet med de kritiska kommentarerna här är antagligen ett starkt behov att tillföra lite sans och vett. Men synnerligen svårt. ”Mot dumhet kämpar även gudarna förgäves”.

 • Betttan skriver:

  Tror definitivt att de som inte tål att någon kommer med minsta lilla ifrågasättande om P lever sitt liv genom henne. De har antagligen en trist tillvaro och njuter, i brist på annat, ,av hennes SANSLÖSA lyxliv ( bekostat av TV och indirekt av oss.) och NEJ jag är INTE avundsjuk bara oförstående inför detta fenomen!

  • Hanna skriver:

   EXAKT Bettan, det roliga är att det är så lätt att motargumentera deras kommentarer att man nästan måste skriva nåt negativt för att röra om i grytan lite…

  • Tina skriver:

   Hennes fans får ju i sig en bekräftelse av en ev kommentar från henne så de lever väl på det?

  • Kevin skriver:

   Herregud va de brinner i röven på några människor här inne. Så jävla typisk svensk avundsjuka. Njuter när jag ser att hon njuter av sitt liv why not? Pernilla njut så mycket du kan och låt några fortsätta brinna av avundsjuka !!

 • Annika skriver:

  Ser härligt ut!
  Jag måste dock påpeka att Jessica borde ha täckt axlarna av respekt för alla locals. Finns skyltar om det i Dubai Mall samt står på deras hemsida.
  Vet att regelverket har lättats upp, men det skadar inte att ta seden dit man kommer.
  https://thedubaimall.com/en/plan-your-visit/services

  • Charlotte skriver:

   Ta seden dit man kommer? Så jäkla trött på att VI svenskar ska vara så himla förstående när det kommer hit folk som definitivt INTE tar seden dit dom kommer!! Bra Jessica!!!

   • Tina skriver:

    Idiot. Att de inte tar seden dit de kommer bara för att vissa av alla invandrare vi tagit emot inte gör det för det fan inte rätt för den här Jessica att skita i att följa deras kultur. om hom inte sett skyltarna kunde hom lagt lite tid på att googla. Den här attityden (som jag tycker p har haft flera gånger då hon står över andra (soma att konstant skita i andra människors tid gnm att alltid va sen)) stör mig gravt men din attityd stör mig ännu mer. Sd väljare månne?

   • Annika skriver:

    Snarstucken eller bara allmänt trist attityd? 🙄

   • Annika skriver:

    Ovan var till Charlotte.

   • Charlotte skriver:

    Åh herre min Jesus! Sorry sorry visste inte att jag skulle orsaka sådana reaktioner. Tack o bock!

   • Charlotte skriver:

    Å du Tina! Skit på dig!!!!!!!

   • Tina skriver:

    Charlotte: ett lågt och inte oväntat argument från någon med dina åsikter.

   • Charlotte skriver:

    DU skrev ” idiot” och DET är något jag inte gillar.. ta hand om dig o din skit!

   • Eva skriver:

    SÅÅ bra svarat!! håller med dig!!

 • Helena skriver:

  Mia och Miss T; Vilka tror ni att ni är som tar er rätten att kommentera negativt om andra personer? Varför läser ni ens bloggen? Har ni inte något eget intressant liv? Jag tycker att Pernilla och hennes tjejgäng gör helt rätt i att resa. Jag till skillnad ifrån er gläds åt att läsa när andra har det bra och njuter av livet. Vad är för fel med det? Nu är det våran tid på jorden, och då ska man väl ta vara på den tiden och leva det liv man vill leva och har möjlighet till. Livet är kort, tänk på det. Njut så länge det varar. Till Pernilla och gänget; Ha det så kul och gör allt som är tillåtet att göra i Dubai. Ni är värda varenda trevlig upplevelse. Ser fram emot att läsa om det senare🤗

  • Lisa skriver:

   Ja Helena, tyck vad du vill men ge f-n i att säga vad andra ska tycka och kommentera får något, man behöver inte ha ett ointressant liv bara för att man skriver lite neggo i en blogg, det är sååå löjligt att fortsätta skriva nåt sånt, och man fåår läsa bloggen om man vill ändå, eller ska du bestämma att man inte får det kanske?!

  • Miss T skriver:

   Hej Helena.
   P själv har väl själv varit en person som sagt negativa saker om olika människor – till och med kallat en känd person för ful.
   Jag har ett mycket intressant jobb som jag älskar och krigat mig till – ni spelar ut avundsjuke kortet och har ni inget liv kortet så fort det blir andra kommentarer än gulliga p kommentarer.
   Jag läser inte bloggen – den är så sjukt ointressant: vi är bäst, vi är störst, vi är lyxigast, vi är viktigast, samarbeten, lyxiga igen.
   Förlåt men det bara skriker hävdelsebehov om allt den hör tjejen tar sig för. Ett helt tv program om sig själv. En blogg en insta alla vet allt om p förutom det hon aldrig lämnar ut. Jag tror liksom inte hon kan få tillräckligt med kärlek. Sorry men det är min åsikt.
   . Jag läser aldrig bloggen men kommentarerna för vissa, så som din, är intressant att kommentera för att nån enda gång försöka ge en annan åsikt än svansens. Och ibland verkar folk hålla med.
   En sak har du rätt i. Livet är
   För kort. Och utan att känna dig så vågar jag tro att du är mer värd resan än någon som just varit Italien, får sju miljoner för att visa upp sig och tjäna mesta sin inkomst på att skriva om vilka resor hon gör. Och om du tycker det är negativt så får du väl helt enkelt tycka det.

   • Mia skriver:

    MissT
    Så bra skrivet!!! Men jag tror vi är maktlösa mot ”njut njut-svansen”. De verkar leva genom P och familjen W.

   • Sofia skriver:

    Tja om neggo kommentarer inte innebär att man är avundsjuk så betyder väl inte positiva kommentarer att man är en ”svans”?
    Det intressanta tycker jag är vad man önskar åstadkomma med neggo som handlar om hur någon, man inte alls känner, är? Vad är så att säga den önskade effekten?
    Effekten av att både skriva egna och läsa andras positiva kommentarer är enklare – man blir glad, det blir en bra stämning som smittar av sig. (Även om man inte heller här känner den man gillar) Funkar dock ej om det positiva gäller någon man inte gillar, då får det motsatt effekt.

 • Rosa skriver:

  Så mysigt ni har det ser helt underbart ut och vilka härliga tjejer du har med dig. Fortsätt att mysa det är ni värda allihop 😀.

 • Mia skriver:

  Vad är grejen att lägga ut på instagram att du flög first Class när dina medresenärer såg dig flyga coach?
  Och vad är grejen att försöka leka sex and the city och tro du liknar Carrie?

  • Miss T skriver:

   Grejen stavas dåligt självförtroende och bekräftelsebehov som nån sa.

   Varför Pernilla är ”värd” det här förstår jag inte heller. Hon var nyss en massa dar i Italien? Varför är hon värd mer än du som skriver? Tror du är
   Värd det mer än henne.

  • Malin S skriver:

   Hahahaha skojar du nu? Fattar du inte att dom driver med sig själva o skojar om brudarna i sex and the city? Likna carrie? Jag dör av skratt😂😂

 • AnneM skriver:

  Ni ser ju ut att ha det bra!
  Njut så mycket du kan!
  Ha det gott!
  Kram Anne
  https://liteuppochner.blogspot.se/2017/10/forandringens-tid-ar-kommen.html?m=1

 • Johanna skriver:

  Kolla vad jag hittade på dig Pernilla och Sofia! Var det första gången ni träffades? https://www.youtube.com/watch?v=_2Z8bPlzpLs

  Kram på er, och ha en underbar resa!

 • Ingela skriver:

  Ha det så skönt i Dubai och njut av solen å värmen , ta hand om dej 😀

 • Sandra,Jkpg skriver:

  Vad kul med Dubai och vilket härligt tjejgäng ni är.
  Skridsko i 40 graders värme, tala om kontraster 😉

  Ha det så bra och ta hand om dig

 • OMG skriver:

  Ser fram emot bilder från denna resa….ni njuter av livet.
  Power girls 100%

 • JUNITJEJ skriver:

  Så underbart med en sådan resa!: Ha det så kul!

 • Ann skriver:

  Vilket roligt liv du har.men.det.är du värd.men du borde. Va med i ensam.mamma söker..Skulle va kul

 • Eva Maria skriver:

  Det ser härligt ut och ni slår lätt svenska Hollywood fruarna. Mindre drama och bara kul. 💚 hälsa fina Sofia, hela landets Ängel och älskar din och hennes serie.. Njut och ta vara på dagen 💕

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram