Han Vann!!!

img_0201.jpg

 

H E R R E   G U D!!!!   VAD hände????!!!    Han VANN!!!!! 💥🎈💥

 

MELODIFESTIVALEN+FINAL+2018

 

 

Fina Felix och Benjamin!!!   Kompisar sedan dom var små –  och nu etta och tvåa i Melodifestivalen!!    Vilken glädjekväll!!!

 

preview

img_0199.jpg

 

Tänk att min älskade och begåvade unge gick och vann hela Tjottaballongen!!!!  😅😱😍👏❤️

 

img_0196.jpg

 

Så STORT!!!  💥🏆

Vi var på plats hela familjen i Friends Arena för att heja på Benjamin  Och det var en rörd och lycklig familj som brast ut i både glädejetjut och glädjetårar när det stod klart att vår Benjamin blev vinnaren av Meldofestivalen 2018!!!
fdsasgas

680gdag

img_0190.jpg

 

Fulgråt 1 ……

 

img_0207.jpg

 

Fulgråt 2 ….  😭😂

 

Jag och Bianca är så lika där, haha.  Sååå blödiga och lättrörda! 🙈😅

Men allt brast bara när spänningen efter omröstningen släppte och vi såg Benjamins lycka på scenen!

Som han har drömt om att få nå ut till så många som möjligt med sin musik – och nu blir den drömmen sann!!! 🙌

 

jbjbk.j

 

Stolt Pappa, lillebror och Syster fick krama om vinnaren direkt efter segern!

 

img_0166.jpg

 

Fina Theo var sååå stolt över sin storebror och så himla glad när han vann!!!  Hans pappa kom och hämtade honom efter sändningen ,  och det var en överlycklig liten kille som jag vinkade hej då till!  ❤️

 

img_0198.jpg

 

Gooooos!  😍

 

img_0203.jpg

 

SEGERYRA på efterfesten där vinnaren firades med Champagne och Folkets Jubel! :-)

Och vilken värdig vinnare han var!!

Inte nog med att Benjamin vann Internationella Juryns röster ! Han vann även Folkets röster –  vilket inte har hänt sedan Måns Zelmerlöv vann med Hero!

Dessutom var det röstningsrekord med över 13 miljoner röster!!!! 

Jag kunde inte låta bli att skratta åt några få bloggläsares kommentarer om att Benjamin bara vann på grund av mitt röstfiskande här på bloggen , och att det var orättvist mot de andra…!

TRO mig. Min blogg må vara populär 😘 , men jag har knappast miljontals läsare, haha.  Och jag har liiiite svårt att påverka Internationella Juryn med mitt ”kändisskap” , eftersom jag är totalt okänd utomlands….! 😂

 

img_0176.jpg

 

En lycklig vinnare och en lycklig Christer Björkman på efterfesten .   (Och en stolt morbror Linus i bakgrunden😘 )

Christer hyllade Benjamin både som artist och som människa, och tror stenhårt på Benjamin i Eurovision!

 

facetune_12-03-2018-02-08-34.jpg

 

Segerpuss från Linnéa – såklart!!!!

 

img_0205-1.jpg

 

Stolta päron! ❤️

 

facetune_12-03-2018-02-05-20-1.jpg

 

Tänk att Benjamins grymma Skivbolagsdirektör på TEN ; Ola Håkansson även var min Skivbolagsdirektör på 90-talet!

Såå kul att få fira Benjamins seger tillsammans med Ola och hans gulliga fru!

 

img_0173.jpg

 

Det blev Festernas Fest – som Benjamin skulle hade sagt! 😋 🎉   Bianca var i gasen,  och underbara Dennis och Zain som har gjort Benjamins fantastiska nummer dansade natten lång!!

 

img_0182.jpg

 

Sofia dök upp på efterfesten, och kunde så klart inte låta bli att spela in för Podden! 😅  Så vill ni höra skvaller från efterfesten , så får ni lyssna på senaste avsnittet av Wahlgren & Wistam! 😉

 

img_0183.jpg img_0184.jpg

Haha, det var verkligen ”Party on” – som Sofia brukar säga….! 😉 😅

 

img_0179.jpg

 

Emilio och hans fru Åsa som flugit hit från Palma, var också super-stolta och glada såklart!!

 

Apropå Emilio – så kanske ni inte vet det.   Men enligt Aftonbladet så var det tydligen HAN som vann Mellon igår….?! 😳
img_0192-1.jpg

😂😂

 

Nej , Aftonbladet . Det var allt Benjamin Ingrosso som vann Melodifestivalen 2018!  😉

 

Tänk om han hade vetat det när han som 9-åring vann LILLA Melodifestivalen….!! 

 

680 iHgf-xeUJPjgadbI7UN9uEKaBZs

Första och enda artisten som vunnit både Lilla OCH Stora Melodifestivalen!!!

 

120000

 

Och så Let´s Dance-vinsten också för några år sedan – icke att förglömma …!  😉

Och i år så tävlade både Benjamin och Sigrid i Mello!

 

benjamin_ingrosso_start

 

Min älskade lilla stjärna som alltid sedan han har varit liten har varit så speciell, varm , godhjärtad, rolig och så full av talang! ❤️

 

gsagg09026493-4d5f-4af4-b157-06e3f4ac2b4f180203-melfestingrosso-608779-se-gp-1-jpgbenjamin-LARGE

 

Nu fika han bara NJUTA av den här stunden,  och sedan ladda om batterierna inför Eurovison Song contest i Lissabon i Maj! 

Håkans-bild

 

TUSEN, TUSEN TACK för till alla er som har skrivit så otroligt fina Gratulationer här på bloggen och stöttat och röstat på Benjamin genom hela den här resan som tog honom till vinsten i Melodifestivalen 2018!!!

❤️

 

 

img_0193.jpg

 

Klicka på bilden ovan 👆 för att lyssna på vårt häääärliga Mello-Podavsnitt! 

 

86 reaktioner på “Han Vann!!!”

1 2 3 4
 • Fru B skriver:

  Så fantastiskt roligt att se Benjamins glädje och hela familjen som slöt upp bakom honom. Stort grattis! Det var verkligen välförtjänt.

 • Katarina Ellson skriver:

  Blir så rörd när jag ser bilderna på er gråtandes, säjer så mycket. Stort grattis till Benjamin, han har talang, så det sjunger om det. Han fixade det.

 • M skriver:

  Jag fulgrät också. Och gör fortfarande <3<3<3 Grattis fina Benjamin!!!! Som han har fått kämpa för det här.

  Kärlek.

 • Agneta skriver:

  😀Grattis Benjamin🎉🎉🎉bästa låten!!
  Ha en toppendag😀🌺

 • Åsa Mattsson skriver:

  Grattis till en underbar och talangfull kille! :-)
  Det var ett häftigt nummer han gjorde i Mellon, man fick lite Michael Jacksonfeeling.. 😉

  Var stolt & glad!

  Kram Åsa

 • Jennifer skriver:

  VAR ÄR DINA BYXOR IFRÅN SOM DU HADE PÅ MEEEELLLOOOO

 • Pia Widlund skriver:

  Härligt, jag tippade honom som vinnare. Det är en låt med internationell touch så vi får hoppas det går bra!!!

 • Hej Pernilla! Sitter och känner mig så blödig just nu! Missade Mellon för att jag jobbade, men kände på mig att Benjamin skulle vinna, eftersom låten var grym och Benjamin har en karisma som man kommer långt med. Och Han gjorde det verkligen, så kul. Förstår att ni är stolta, vilken grym familj ni är, fortsätt så… Vi följer Whalgrensvärld hela familjen och vi skrattar så vi tjuter varenda vecka. Dottern tittar på Bianca på youtube. Jag följer både dig och Bianca på era bloggar. Alltså inget påklistrat, ni är så genuint verkliga och ärliga, underbart roliga… Vi är sju tjejer som skall till Palma i vår och hoppas kunna äta hos Emilio och i November är vi ett gäng som skall komma på din show när du kommer åter till Örebro. Så ni rockar fett hela familjen.
  Kram på er.
  Helena

 • Helena skriver:

  Ett stort och hjärtligt grattis till Benjamin! Han hade helt enkelt bästa låt och uppträdande – en enastående kille. Bara att säga tack för underhållningen och önska lycka till i Lissabon. Kram//Helena

 • Pia skriver:

  ♥️♥️♥️

 • Märta skriver:

  Grattis till fina Benjamin! Helt klart bästa låten, hör den på radion just nu! Så proffsig, och det hade jag tyckt även om jag inte hade följt dig och din blogg😉

 • Cecilia skriver:

  En sådan talang han är, och en såååå värdig vinnare. Grattis både till vinnaren och hans fina mamma 😃🌸

 • Annelie Henning skriver:

  Kära Pernilla! Tusen grattiskramar till din son Benjamin till hans Mello-vinst! Han var helt enkelt BÄST när man ser till helheten- bästa sång-dans – att han skapat sitt bidrag! Jag blir djupt imponerad av hans TALANG! Jag blir så innerligt lycklig över att DU har så äkta barn! Jag har ju förstås ingen annan kännedom än genom Wahlgrens Värld! Men det räcker för mig!( Jag fyller 60 år ung i år) Det är så viktigt vilka förebilder ungdomar har idag för att klara av livet! Den genuint delade glädjen mellan Benji och Tvåan ger mersmak ingen egoism på något vis utan bara genuin lycka! Samma gäller för Bianca i Talang hon slår alla de övriga på fingrarna genom sin direkthet och äkthet mot de som står skräckslagna på scenen! Hon har medkänsla och empati! Oliver är så trygg, godhet och inger respekt till sina småsyskon och övriga medmänniskor! Dina ungdomar bidrar så världen (Inte bara Wahlgrens Värld-fniss ) blir bättre att leva i ! Känn dig stolt över att ditt föräldraskap skapat så fina ungdomar. Jag hoppas innerligt att DU tar mitt omdöme till ditt hjärta- för det är sant och äkta!

  • M skriver:

   Kan upplysa dig Annelie att det finns många…många fina , duktiga och äkta unga människor där ute i vårt sammhälle. Som har kämpat och banat sin egna väg och lyckats utan skjuts i rumpan av släktnamn eller att det just nu går en show på tv. Jag tycker inte alls att Pernilla är någon bättre förebild än det flesta föräldrar. Hon är fruktansvärt grov och ful i mun när hon pratar med barnen och beter sig fruktansvärt illa och omoget många gånger, det man får se på tv iaf. Jag håller med om att barnen är jättefina, gulliga och artiga men det tror jag mer kommer från pappan och hans sida. Det finns ju nämligen en till förälder som många verkar missa.
   Men att Wahlgrensbarnen bidrar till att världen blir bättre låter bara urkorkat och sjukt. Så pratar bara någon som är besatt av någon… sjukt.

   • Sara skriver:

    Nu är ju det här Pernillas blogg och hennes barn det handlar om så ganska självklart att vi relaterar till de. DU kan väl tala om för de andras föräldrar hur bra deras barn är så slipper du skriva det här. Tror vi alla vet att det finns fler så en helt onödig kommentar.

   • Annelie Henning skriver:

    DU som inte ens vågar skriva ditt namn är verkligen inte någon förebild för dagens ungdom! Jag tycker synd om dig att ditt hjärta är så fylld av hat istället för kärleksfullt bemötande. Jag håller med dig att det finns massor av ungdomar som är ett föredöme! Men jag blir ändå glad att man ser känslosamt beteende i vår media istället för ilska och egoism.Jag ska berätta för dig att jag är varken korkad eller sjuk i huvudet! Rakt inte besatt av Pernilla och hennes familj! Däremot kan jag känna glädje och kärlek i min själ och hjärta! Livet är fylld av svårigheter som kommer till oss alla. Därför ska vi kämpa för att vara goda för ondska får vi på köpet. Så Ms M jag hoppas att DU får en underbart Liv och att Ditt hjärta till sist känner kärlek till de medmänniskor DU möter!

   • Mari skriver:

    Avundsjuk, jag är så avundsjuk !!!!

  • Malin skriver:

   Håller mig dig till fullo Annelie! ❤️❤️❤️😊😊😊

 • Conny Stavros skriver:

  Hello!
  Nyhetsmorgon live.
  Snart besöker Benjamin Ingrosso TV4.
  …Titta LIVE här ➡ https://www.tv4play.se/program/nyhetsmorgon/3957424

 • Lotta Lux skriver:

  Ett stort grattis! Och i Lissabon kommer det också att gå superbra! Det är en världsartist på gång! Jag hoppas jag hittar nåt ställe i Palma i maj där jag kan se finalen. Skönt också att din pappa fått komma hem från sjukhuset! Vilken dag!

1 2 3 4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram