I dag Sommarpratar Bianca i P1!

I dag kl 13 Sommarpratar hon , min älskade Bianca! ❤️📻

Det är STORT och hedrande att få bli Sommarpratar , och jag var  faktiskt tvungen att förklara för Bianca hur stort det var när hon fick förfrågan.

Annars hade hon nog bara trott att det var ännu en Pod som ville ha med henne som gäst , haha…

Själv Sommarpratade jag 2007 , så jag vet också vilket oerhört arbete det ligger bakom ett Sommarprat!

Biancas Sommarprat handlar om hennes barndom , uppväxt , Bulimin och den nya karriären som har tagit raketfart de senaste året!

Det handlar också mycket om mig och vår relation.

I dag har vi världens finaste relation. Är bästa vänner och Bianca gör mig stolt varje dag. 🙌🏼❤️

Men det har inte varit en enkel resa hit, & vår mor- dotter-relation har satts på hårda prov många gånger. Men kärleken övervinner allt. Och den kärlek jag har för mina barn kan förflytta berg! ❤️👊

I dag berättar Bianca sin historia. Om sitt liv & sin uppväxt.

En del saker kanske vi inte ser/minns på samma sätt , & det är lätt hänt att det blir fel årtal man minns från sin barndom.

Men som Bianca själv skriver på sin Insta , så är detta Biancas historia och inte någon annans. Det finns inga rätt och fel i det hon berättar, bara Biancas historia & hennes känslor. ❤️

Det är ett starkt & modigt sommarprat som berör & väcker känslor.

Som mamma vill man ju alltid sina barns bästa , & jag kommer alltid att känna sorg över allt som gick fel , & att jag inte såg hennes Bulimi tidigare & kunde hjälpa henne redan då.

Men jag har alltid och kommer alltid att finnas där för dig, Bianca.

Det vet du.   Oavsett. ❤️❤️❤️

Vet du att att att att att….

95 reaktioner på “I dag Sommarpratar Bianca i P1!”

1 2 3
 • Conny skriver:

  Jag hade inte tid att lyssna, men kommer absolut att göra det i efterhand – nu när jag läser alla kommentarer. Måste bara förbereda mig väl för jag vill ha våfflor som är gräddade på det nya lite roligare sättet då det har formen av en skål – Chvs100. Sedan behöver jag goda tillbehör som sylt och grädde eller lite frysta bär och så vidare. Dår är det dags att ta in Ingrosso i öronen.

 • M skriver:

  Har precis lyssnat på Biancas sommarprat, väldigt bra. Men undrar verkligen, hur kunde dessa fester fortgå gång på gång, du måste ju ha märkt förödelsen liksom, varför stoppade du dem inte? Hur kunde dina föräldrar luras hela tiden att hon sov borta? Fattar inte riktigt…

  • Linda skriver:

   Har du verkligen lyssnat ordentligt? Vad skulle pernilla göra tycker du? Dela på sig själv o åka hem o stoppa festerna? Hur vet man när ens barn tänker ha fest när man själv är ute på jobb som inkluderar natt? Anställa nån vakt då kanske?

   Mormor o morfar lurar man lätt haha de tror ofta inte att ens gulliga barn barn luras liksom…. Från mig som inte heter pernillawahlgren men som inte kunde låta bli 😉

   • M skriver:

    Men hallå! Det hände ju gång på gång på gång, är helt klart du som inte lyssnat. Och hur många gånger kan man luras innan nån fattar? Låter väldigt oansvarigt och slappt i mina öron, om det inte finns nån väldigt bra förklaring, och det var därför jag frågade. Och du har ju knappast svaret….

   • M skriver:

    Och var va Benjamin när dessa fester, som urartade hela tiden, pågick?

   • M skriver:

    Ser att det är fler ”M” här, som andra stör sig på, alltså inte jag, får nog byta till Madde. Inte för att jag bryr mig egentligen men ändå… Sen skulle det va trevligt med ett svar Pernilla, hur detta kaos kunde fortsätta så länge och var Benjie var.

 • Åsa skriver:

  Pernilla!!! Såååå stolt du kan vara över din dotter, vilket sommarprat 👍🏼😘
  Jag lyssnade o tårarna kom emmelanåt, vilken mogen o härlig tjej.

 • Anette i Malmö/Delfinaste skriver:

  Åh Bianca ❤️💔❤️ Håller med om alla fina ord som skrivits här❣️ Tårarna sprutade – vilken tjej du är och vilket imperium du håller på att bygga upp med allt du tar dig för nu också, gratttis till det👊🏻
  Framtiden är ljus💞
  Pernilla; extra stort ♥️ till dig – det har inte varit lätt nej, kollision på kollision… Men nu hoppas jag allt är lite mer hääärligt!
  Kram till er båda❣️

 • Helena skriver:

  Jag år så berörd av Din dotters program. Det är som jag förstår min dotter bättre, och förstår hur det var som det var här hemma i samband med skilsmässan & allt skit…..Tårarna bränns…men, jag hade fullt upp av med mig själv även om mina barn var mitt allt. Idag 25 år senare så är det ok, men jag önskar ungarna hade sluppit. DIN DOTTERS PROGRAM ÄR FANTASTIK!!!

 • Charlotte skriver:

  Håller med samtliga här på bloggen ang biancas fantastiska sommarprat. Det som jag tycker är så sorgligt i de fina om man säger så är att folk har och haft otroliga fördomar om bianca, en person det inte vet nånting om egentligen. Så mycket skit denna kvinna fått ta!

  Tyvärr finns det folk som behöver höra kändisar av olika slag prata om sig själva så här utlämnande som bianca för att faktiskt fatta att det är en människa av kött och blod och en jävla massa känslor!! ”

  Det är aldrig försent att bli lite ödmjukare och tänka några steg längre innan man så lätt idag kastar skit. All kärlek till Bianca 💜

  • Katarina Ellesson skriver:

   Har man sett Wahlgrens värld (som jag gjort) så var det inte svårt för mig att inse att Bianca hennes 2 helbröder haft en minst sagt jobbig barndom. Både Bianca och Pernilla har talat om det. Pernilla nämner bl.a den ”turbulenta relationen” mellan henne och hennes dotter Bianca och att de ser på saker på olika sätt. Verkligen fel om folk dömt Bianca som bortskämd eller något sånt, det är tvärtom. Inte svårt att förstå när man ser programmen. Beundrar Pernilla och hennes familj för att de är så utlämnande, det är enormt modigt. kanske är bra för familjen.

 • Pia Bodin skriver:

  Hej! Bianca gjorde ett fantastiskt program! Vartenda ord gick rakt in i hjärtat! ♥️ Kände hennes smärta, sorg, förtvivlan, men också kärlek och styrka! En ung tjej med så otrolig insikt, jag är imponerad! ♥️ Som föräldrar har ni ju en massa på pluskontot, som fått en sån underbar dotter! Sen gör vi alla våra misstag… Önskar hela Familjen Wahlgren-Ingrosso all lycka, ni är fantastiska allihop! Massor av kramar! ♥️♥️♥️

 • Susanne skriver:

  Lyssnade idag till Biancas sommarprat. All respekt och heder till henne för hennes öppenhjärtliga sommarprat. Helt fantastiskt bra och det berörde oerhört mycket. Många kramar till dig och Bianca ❤️

 • Majsan skriver:

  Åh, vilken underbart fin dotter du har ❤️ Så vuxen och fin när hon berättar. Jag grät och grät, samtidigt som jag kände den otroliga kärlek inom er familj ❤️Ge din fina Bianca en stor kram ifrån mig som närmar mig pensionsåldern så imponerad av er fina kärlek till ”hela” er stora familj 😘

 • Lena E skriver:

  Kan bara säja, jag grät floder…. jag hulkade… blev så berörd…

  Det var ärligt, som ju Bianca är, gripande & fantastiskt <3 <3 <3

  Varm stor kram <3

 • Carina skriver:

  Tror det är första gången jag kommenterar men vilken bra program Bianca gjorde. Berörde verkligen. Alla kramar i världen åt henne och åt dig. Har personliga erfarenheter av kollisionskurs med tonåring och nu när vi är på andra sidan är vi tightare än någonsin. Varmt lycka till i framtiden Bianca med allt vad du företar dig.

 • Karin skriver:

  Varande skilsmässobarn själv, känner man igen mycket. Föräldrar som sliter i barnen åt varsitt håll, kastar skit på varandra. Den största o bästa gåva ni kunde ge era barn var att bli sams och fungera i samma rum. Det var en börda ni tog bort från barnen. All respekt. Den gåvan fick inte jag o mina syskon från våra föräldrar, de är borta nu. Men ni gjorde det! Heder åt er.

  • Klara skriver:

   Precis så, heder till föräldrarna att det blev sams igen! Det är aldrig försent att ändra på saker, och nåt som vi alla vet är att stolthet går före visdom. Den bröt dom med bravur!

 • Susanne skriver:

  Så fint och bra Biancas sommarprat var. Så modigt och starkt att berätta om allt svårt men också bra saker som hänt på vägen fram till denna dag. Som barn känner man på sig och ser och vet mer vad som händer än kanske vuxna tror eller hoppas på att det är så. Men det stöd ni alla har i varandra trots det jobbiga som varit är helt fantastiskt. Som hon säger, skilsmässor är inte lättsamt och inte kan det väl vara lättare när alla kan läsa om det och se löpsedlar om det ena och det andra. Älskar eran Wahlgrens värld, ser det varje vecka! Sköt om er alla!

 • BE skriver:

  Jag är inget superfan av dig. Men efter att hört Biancas inledning i sommarprogrammet så säger jag bara: RESPEKT! 😉

  • BE skriver:

   Nu har jag lyssnat på hela programmet. Väldigt bra Lätt fyra av fem radioapparater). Jag tror absolut att det hon berättar är ärligt och uppriktigt (utan att förställa sig). Du kan vara stolt över henne (vilket du ju förstås redan är).

 • Sanna skriver:

  Vilket fantastiskt fint och ärligt sommarprat. Det känns i hjärtat att höra om hur dåligt Bianca mått. Förstår att det måste vara tufft för dig som förälder ❤️ känn dig stolt över din prestation, ingen är en perfekt mamma. All kärlek till hela er familj. Som många andra redan skrivit så är det lätt att glömma hur ung Bianca är eftersom hon hunnit med så mycket. Hon har en fantastisk framtid och så många talanger ❤️❤️❤️ Hoppas ni får en härlig sommar ☀️

1 2 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram