Inte coolt alls.

Såg en annons i dagens tidning om att Freddie Wadling ska ut på Turne. Nu är ju inte jag något fan av honom över huvud taget. Har aldrig sett hans ”storhet” , utan jag blir mest rädd när jag ser och hör honom.
Men det som skrämmer mig mest – eller iallafall gör mig oerhört irriterad – är varför han måste sitta med en CIGARETT i handen på sin Turneaffisch…?!


Missförstå mig rätt nu. Var och en gör vad den vill på sin fritid och jag  driver absolut ingen antirök-kampanj annars. Men det är så otroligt onödigt att stoltsera med det offentligt!
Självklart vet jag att det inte är nåt nytt med rockmusiker eller filmstjärnor som poserar med en cigg på bild. Det har funnits i alla tider. Men ärligt talat. Det är 2011 nu och ALLA vet väl vid det här laget att det Inte är ”coolt” att röka…!!
Så varför skylta med det?!
James Deans tid, så visste man liksom inte bättre. Men idag när man faktiskt vet hur farligt det är med rökning, så förstår jag verkligen inte hur man tänker när man väljer en sån här bild att representera en skivartist?!
Är det fotografen eller skivbolaget som tycker att:
– Freddie , sitt med en cigg på bilden vet ja! Det blir aaaaascoolt!
Eller är det Freddie själv som tycker att rökningen är en så himla viktig del i hans liv att han absolut måste ha med det på bild..?!
Hur som.
Ingen kan ju påstå att han ser ut som hälsan själv iallafall. Så man kan ju alltid sätta upp den här affischen i skolorna , som ett varnande exempel för att ungdomar inte ska börja röka.
Då gör åtminstone bilden lite nytta…..!

158 reaktioner på “Inte coolt alls.”

1 2 3 32
 • agneta blomberg skriver:

  Pernilla känner lite mobbingvarning när jag läser vad du skriver om denna man som inte har haft det så lätt i livet. Alla kan ju inte vara lika vacker som du! Han sjunger ganska bra. Du är lite ytlig nu tycker jag. Det är bra att du skriver vad du tycker och känner. Men du är allt lite taskig. Hellre en sådan man än kärringar som sprutar i sig botox för att vara snygga. Eller för att plåga möss till döds. Håller med om att det är dumt att han röker på bilden.
  Agneta Blomberg

 • Jonas skriver:

  Håller helt med om rökning, så totalt avtändande, mår illa när jag är i närheten av en storrökare.. :(

 • agneta blomberg skriver:

  Feströker inte du?! Det har jag sett på någon kändisfest.Har du slutat och i sånna fall good on you.
  Agneta Blomberg
  Cigaretter är skit!!!

 • Jonas skriver:

  Vet inte men jag hade aldrig klarat EN HEL konsert med honom, knappt en låt heller., Har dock inget emot honom i övrigt får väl tilläggas..

 • Tilda skriver:

  Håller helt med! Snacka om totalt onödigt. Han hade ju lika gärna inte behövt haft den där? Det går ju en del andra rykten om honom eller sanningar väl till och med då det stått i tidningen och det kan ju lätt kopplas samman med den där cigaretten.. Usch!

1 2 3 32

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram