Inte lätt det där med Humor…..

Hallå i stugan!

Hej på er alla glada – och alla mindre glada.

 

 

img_5621.jpg

 

Hängde med min UNDERBARA Kanal 5-kollega Carina Berg i går.

En tjej jag beundrar och vars TV-program jag älskar!!!

Carina har tidigare berättat för mig att hon är ett stort ”Wahlgrens-Värld-fan” 😂  – och inte missar ett endaste avsnitt!

 

I går berättade hon att när hon var på tjejresa så skulle dom komma överens om vad alla ville göra första kvällen , och beslutet föll på att dom alla stannade kvar på hotellrummet och beställde upp Room Service och kollade på Wahlgrens Värld , istället för att gå ut, haha.  

DET var ett betyg som heter duga, det…!  😅🙏

 

Jag blir också jätteglad så klart för alla ni som skriver positivt och kärleksfullt om programmet här på bloggen!  😍

 

MEN – det är tyvärr också så mycket dumheter som skrivs här inne just nu, att man inte vet om man skratta eller gråta.

Jag skrattar ju förstås , men när drevet går att jag kör bil full 😳 och jag vet inte allt, så får ni faktiskt ändå ta och kamma er lite…!! 😠

Jag tycker nästan synd om er alla små amatörpoliser och förståsigpåare här inne som ska veta bättre än alla andra och ”läxa upp” mig om min bilkörning eller handledarförmåga.  Och alla ni stackare som tycker så genuint illa om mig och inget hellre vill än våran Realityserie ska floppa.   Vilket jobbigt liv ni måste ha som måste lägga ner så mycket tid på någon som ni inte gillar…?!

Jag tycker så synd om mina gamla härliga trogna bloggläsare som bara undrar ; Vad är det som händer?!  Här som det brukade vara sån trevlig stämning…..?! 

Just nu fungerar dessvärre mitt kommentarsfält mest som en Skvallerblaska.

Det är väldigt lite som skrivs som stämmer med verkligheten,  och jag har varken lust eller ork att sitta och dementera vissa galna påhopp här inne.   Men FULL har jag aldrig varit när jag kört bil kan jag säga….!!   Vad får ni allt ifrån?!??

Och NÄR ska ni förstå att bara för att det är en Realityshow , så är det inte samma sak som en direktsänd liveshow – utan det är många olika scener och dagar som klipps ihop till ett program!  

Därför kan jag t  e x  åka i en bil till Dalarna – för att sedan lämna i en annan bil till nästa resmål.

Den s m a r t a fattar att detta inte är inspelat under samma dag eller vid samma tillfälle.  Vilket innebär att om jag dricker ett glas skumpa i scenen innan , och sedan åker bil i nästa , så kan det lika gärna har spelats in en vecka tidigare eller senare. 

Och ni behöver inte oja er mer om min förmåga som handledare här inne . Jag har gått handledarkursen. Det är allt ni behöver bry er om.

Vi är bra på att ”krydda” och göra rolig TV , och förstår ni inte det så tror jag inte att det är någon idé att berätta hur , var och när detta händer.    Vårt program ska tas med en stor nypa salt. Det ska vara vara lättsamt och härligt helt enkelt. 

Så lägg inte ner mer onödig tid på att rasa över min bilkörning eller hur jag lever mitt liv , för det blir bara väldigt tröttsamt i längden för mig och alla mina andra bloggläsare.

Ni är inte min riktiga mamma.  PUNKT.  😉😅😂

 

Här kommer lite FLER härliga INSTA-kommentarer 😅 som kom efter att jag tackade mina sköna Instagram-följare för alla fantastiska kommentarer efter torsdagens avsnitt! 

MÄRKLIGT att inte en enda av er som RASAR  och skriver dynga här inne , har kommenterar på min Instagram……  Är det kanske för att man inte kan vara Anonym där inne mån tro…..?!  😉

 

HÄR nedan mina vänner,  är folk som FÖRSTÅR underhållning och vår humor! 

Som VILL bli roade , och som väljer att skratta sig genom livet och må bra , istället för att vara bitter, avundsjuk, trångsint och bara jäääävligt tråååååååkig….. 😂

 

 

img_5616.jpg

img_5614.jpgimg_5564.jpgimg_5572-1.jpgimg_5577-1.jpgimg_5576-1.jpgimg_5617.jpgimg_5580.jpg

 

KÄRLEK säger jag bara.  KÄRLEK!!   ❤️🙌

 

img_5605-1.jpg

 

✌️😘

Och för er som INTE delar vår humor,   så har jag här ett klipp med FLERA OLIKA sorters humor ,  så kanske , kanske , KANSKE  ni hittar NÅNTING kul iallafall,  som faller just ER i smaken…?!

Om inte  – kan jag bara beklaga.

 

 

86 reaktioner på “Inte lätt det där med Humor…..”

1 2 3
 • Emelie skriver:

  Här är en till som uppskattar ert program! Ni verkar vara en underbar familj. Stor kram

 • Helena skriver:

  Jag och mamma sitter klistrade framför tv:n varje torsdagkväll och gapskrattar, tack för ett underbart roligt och varmt program! <3

 • Anette skriver:

  Bra skrivet Pernilla! Om man nu inte gillar Wahlgrens värld så behöver man ju inte titta o heller inte läsa din blogg eller lyssna på podden. Lämna det till oss som gillar det istället. Jag o min man sitter o asgarva varje torsdag o tycker ni är helt underbara o härliga. Trollen ska bara vara tysta❤

 • Ulrika skriver:

  Den här förklaringen om hur det fungerar fick du ihop riktigt bra (väldigt synd att förklaringen behövdes)!!
  Önskar nu att ni bara får fortsätta med att underhålla oss !!

 • Ullis skriver:

  Om man nu retar sig så mycket på Pernilla och hennes familj och liv finns det ju ett super enkelt sätt att slippa göra det . Läs inte bloggen ! Titta inte på programmet ! Gör något annat ! Super enkelt ! All kärlek till dig Pernilla och din familj ❤️Från en som uppskattar att läsa din blogg och titta på ditt program. 🙂💕

 • Catarina skriver:

  Du är så häftig Pernilla och alltid så glad 😃 fortsätt med det

1 2 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram