Inte lätt det där med Humor…..

Hallå i stugan!

Hej på er alla glada – och alla mindre glada.

 

 

img_5621.jpg

 

Hängde med min UNDERBARA Kanal 5-kollega Carina Berg i går.

En tjej jag beundrar och vars TV-program jag älskar!!!

Carina har tidigare berättat för mig att hon är ett stort ”Wahlgrens-Värld-fan” 😂  – och inte missar ett endaste avsnitt!

 

I går berättade hon att när hon var på tjejresa så skulle dom komma överens om vad alla ville göra första kvällen , och beslutet föll på att dom alla stannade kvar på hotellrummet och beställde upp Room Service och kollade på Wahlgrens Värld , istället för att gå ut, haha.  

DET var ett betyg som heter duga, det…!  😅🙏

 

Jag blir också jätteglad så klart för alla ni som skriver positivt och kärleksfullt om programmet här på bloggen!  😍

 

MEN – det är tyvärr också så mycket dumheter som skrivs här inne just nu, att man inte vet om man skratta eller gråta.

Jag skrattar ju förstås , men när drevet går att jag kör bil full 😳 och jag vet inte allt, så får ni faktiskt ändå ta och kamma er lite…!! 😠

Jag tycker nästan synd om er alla små amatörpoliser och förståsigpåare här inne som ska veta bättre än alla andra och ”läxa upp” mig om min bilkörning eller handledarförmåga.  Och alla ni stackare som tycker så genuint illa om mig och inget hellre vill än våran Realityserie ska floppa.   Vilket jobbigt liv ni måste ha som måste lägga ner så mycket tid på någon som ni inte gillar…?!

Jag tycker så synd om mina gamla härliga trogna bloggläsare som bara undrar ; Vad är det som händer?!  Här som det brukade vara sån trevlig stämning…..?! 

Just nu fungerar dessvärre mitt kommentarsfält mest som en Skvallerblaska.

Det är väldigt lite som skrivs som stämmer med verkligheten,  och jag har varken lust eller ork att sitta och dementera vissa galna påhopp här inne.   Men FULL har jag aldrig varit när jag kört bil kan jag säga….!!   Vad får ni allt ifrån?!??

Och NÄR ska ni förstå att bara för att det är en Realityshow , så är det inte samma sak som en direktsänd liveshow – utan det är många olika scener och dagar som klipps ihop till ett program!  

Därför kan jag t  e x  åka i en bil till Dalarna – för att sedan lämna i en annan bil till nästa resmål.

Den s m a r t a fattar att detta inte är inspelat under samma dag eller vid samma tillfälle.  Vilket innebär att om jag dricker ett glas skumpa i scenen innan , och sedan åker bil i nästa , så kan det lika gärna har spelats in en vecka tidigare eller senare. 

Och ni behöver inte oja er mer om min förmåga som handledare här inne . Jag har gått handledarkursen. Det är allt ni behöver bry er om.

Vi är bra på att ”krydda” och göra rolig TV , och förstår ni inte det så tror jag inte att det är någon idé att berätta hur , var och när detta händer.    Vårt program ska tas med en stor nypa salt. Det ska vara vara lättsamt och härligt helt enkelt. 

Så lägg inte ner mer onödig tid på att rasa över min bilkörning eller hur jag lever mitt liv , för det blir bara väldigt tröttsamt i längden för mig och alla mina andra bloggläsare.

Ni är inte min riktiga mamma.  PUNKT.  😉😅😂

 

Här kommer lite FLER härliga INSTA-kommentarer 😅 som kom efter att jag tackade mina sköna Instagram-följare för alla fantastiska kommentarer efter torsdagens avsnitt! 

MÄRKLIGT att inte en enda av er som RASAR  och skriver dynga här inne , har kommenterar på min Instagram……  Är det kanske för att man inte kan vara Anonym där inne mån tro…..?!  😉

 

HÄR nedan mina vänner,  är folk som FÖRSTÅR underhållning och vår humor! 

Som VILL bli roade , och som väljer att skratta sig genom livet och må bra , istället för att vara bitter, avundsjuk, trångsint och bara jäääävligt tråååååååkig….. 😂

 

 

img_5616.jpg

img_5614.jpgimg_5564.jpgimg_5572-1.jpgimg_5577-1.jpgimg_5576-1.jpgimg_5617.jpgimg_5580.jpg

 

KÄRLEK säger jag bara.  KÄRLEK!!   ❤️🙌

 

img_5605-1.jpg

 

✌️😘

Och för er som INTE delar vår humor,   så har jag här ett klipp med FLERA OLIKA sorters humor ,  så kanske , kanske , KANSKE  ni hittar NÅNTING kul iallafall,  som faller just ER i smaken…?!

Om inte  – kan jag bara beklaga.

 

 

86 reaktioner på “Inte lätt det där med Humor…..”

1 2 3
 • Lotta skriver:

  Vill bara skicka lite💕Till dej Pernilla, jag tycker du är urskön o bra precis som du är,med alla dina ”fel” o brister precis som alla vi andra😉
  Kram o ha det bra!!!

 • Anngelicka skriver:

  Mycket bra skrivet Pernilla.Konstigt att man måste förklara för alla dom så skriver så elaka saker härinne.Tycker alla som inte har något vettigt att skriva inte behöver gå in här.Vi andra är här för vi tycker Pernilla är en riktigt glädje spridare.Är så tacksam som får följa med på nästan allt dom gör.Har så kul hemma i tv soffan när Wahlgren är på även tårar.Många miljoner kramar till dig Pernilla och hela din fam. Va rädda om er❤️❤️❤️

 • Jenny I England skriver:

  Hello Pernilla!
  Jag ville bara säga hur himla glad jag är över att jag kan följa dig och din fina familj här i England med. Jag behövde skratta lite extra häromdagen och tack kära ni för att ni fick mig att skratta, le och fnissa här hemma. Back off haters! Stay strong Pernilla och familj. Kramar från mig.

 • Heléne P skriver:

  Är så imponerad av att ni vågar visa hur livet är för oss alla men med en liten knorr som gör det SÅ roligt! Knorren kommer så klart från kunskap av människor som vet hur man gör bra tv. Tyvärr finns det allt för många människor som är olyckliga, bittra och inte mår bra i vårt samhälle. Wahlgrens värld kan och ska inte fixa det! Förhoppningsvis finns det andra instanser i samhället som kan ta hand om det. Lev livet, njut och hoppas att ni har det lika roligt som vi som uppskattar programmet bakom rutan!

 • Rut skriver:

  En artist som du Pernilla måste kunna ta kritik. Det borde du väl lärt dig efter 40 år i branschen. Att kalla de som har åsikter om programmet för bittra, trångsynta och tråkiga är inte klädsamt. Hur kan du ge omdömen om människor du överhuvudtaget inte träffat och därför inte vet något om.

 • Anna skriver:

  Ja, du reagerar som vanligt. Om inte folk hyllar dig så är de tråkiga och bittra enligt dig. Men fakta kvarstår att det inte räcker att gå en handledarkurs och det skulle sedan göra att kan man bete sig som man vill i bilen. Synd om Bianca som faktiskt efterfrågar handledning och stöd när hon ska lära sig. Du utsätter andra för fara men det skulle du aldrig någonsin erkänna. Ditt svar är förmodligen att du visst ger henne stöd, men det visas inte på TV. Och så kan det vara, men det gör inte det mycket olämpliga beteendet vi sett ogjort. Kanske kanske är det på sin plats att erkänna att det var dumt gjort att sitta i baksätet, att störa genom att bland annat uppmuntra till att avlyssna SMS (!), att vara helt ouppmärksam på trafiken och sist men inte minst att lyckas lägga i handbromsen vid körning.
  Du får gärna fortsätta att vara lättsam, men visa sunt förnuft någon gång emellanåt. Det är inte charmigt att bete sig idiotiskt

  • Millan skriver:

   Instämmer till fullo. Inte minsta förvånad över att P fortsätter bortförklara…..

  • Agnes Lindberg skriver:

   ….. zzzzzzZzzzz!!sååå jävla många bitter f*****!! att ni orkar?? Har ni inget annat att göra än att lägga energi på HAT!!!
   Sååå bra skrivit pernilla! All kärlek till dig& din underbara familj<3 love you!!

  • Heléne P skriver:

   Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz…

  • Emsa skriver:

   Håller med dig helt och hållet. Bara för att hon har ett realityprogram och vill roa som hon säger gör det ju inte att hon blir ansvarsbefriad. Vad hade hänt om Bianca krockat och hon hade varit tvungen att förklara för polisen att näää jag har inte gjort nåt fel när jag satt i baksätet och Bianca körde bilen med Benjamin jämte sig. Tror dom hade struntat i vem hon är utan det hade fått lagliga påföljder. Pernilla du kan inte skapa dina egna lagar och regler, dom finns redan. Sedan får du bli hur sur du vill.

 • Sofia skriver:

  Underbart! Instämmer med övriga, älskar WV som är en stor källa till skratt och värme.

 • Rosa skriver:

  KÄRLEK till dig Pernilla från mig också, du och hela din familj är helt underbara, älskar er humor, virrighet, självdistans och den enorma värme och kärlek ni har till varandra. Önskar bara att allt härinne kan gå tillbaks till det normala igen, det är så ledsamt att att du ska behöva få sådana här sjuka kommentarer och påhopp varenda dag, förstår absolut inte var alla dessa människor (fast de är nog inte så många, utan svarar säkert på sina egna kommentarer ibland också bara för att få igång en diskussion) har kommit ifrån helt plötsligt. Sköt om dig finaste Pernilla tycker du är fantastisk som orkar med allt detta skit rent ut sagt.
  Kram Rosa

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Tack fina!! Ja du , För vissa är det tydligen oerhört provocerande med såna som jag som faktiskt inte har något behov av att vara perfekt eller felfri eller BÄST på allt. Jag vet vad jag är bra på och därför är jag inte rädd för att visa upp även det som jag inte är bra på. Jag tror att det ”skrämmer” många , kanske just för att dom aldrig skulle våga själva .
   Är man trygg i sig själv så är man även trygg med folk som vågar göra bort sig eller göra sig lustig på sin egen bekostnad. Är man inte det , så blir man obekväm av detta och ser som sin plikt att tala om vad som är rätt och fel. Mitt tips till dom . Ta inte allt på så blodigt allvar och Relalalaxa – som Just D skulle ha sagt…! 😉

 • Åsa W skriver:

  Heja heja Pernilla,
  jag gillar dig, din familj och WV skarpt.
  Ni bjussar oss på underhållning och mycket igenkänning från mitt liv med min familj.
  Till er andra som inte tål det……blunda då.
  Kram Åsa

 • Hannah skriver:

  Flitig läsare av bloggen men har trots det aldrig skrivit någon kommentar.

  Wahlgrens värld är mitt BÄSTA sällskap om nätterna när jag är uppe och matar min 2-månaders bebis. Skrattar så tårarna rinner trots att klockan är ett, tre, fem, spelar ingen roll.

  Torsdagar kl 21.00 är helig, då ska bebis (helst) sova och mina stora barn ligga i sina sängar. Min man som först var något skeptisk är numera minst lika peppad inför vart nytt avsnitt så var torsdag tänder vi ljus, dricker en god kopp kaffe och tar en chokladbit (eller två) och i en timme kopplar jag bort kaoset att ha liten bebis, två barn som båda har diabetes typ 1 varav en även Aspergers och Adhd.

  Önskar bara att det fanns ännu fler avsnitt att njuta av!!!!!

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Men ÅH, HANNNAH!! Det är just när jag läser kommentarer som dina som jag får pepp att fortsätta att göra programmet! Det är för span som DIG – och din man såklart 😉 – som vi orkar köra vidare…! Kärlek till dig och din familj!

 • Lena skriver:

  Kärlek till dig Pernilla ❤️

 • Klara skriver:

  Ja jag har tänkt på vad dina ” trogna” fina fans tagit vägen. Vissa namn som jämt figurerat här har så gott som försvunnit. Dom orkar o vill säkert inte beblanda sig med människor som inte kan uppföra sig på ett vettigt sätt här.

  Folk som säger att vi som pratar bra om WV o annat positivt är några svansar o idoldyrkare och inte förstår att du är korkad o dum o ansvarslös o mediakåt narcissistisk​ och en jäkla massa annat skit skulle vara födda i farstun typ. Dom inser inte att man kan gilla nåt på ett sunt sätt utan att va idoldyrkare o försvara dig osv osv..

  Jag hoppas att dom försvinner och JAG kommer iaf inte att svara någon tbax som inte vill förstå o respektera min åsikt på ett spydigt sätt, då kanske dom tröttnat o drar..

  Trevlig helg 💜

  • Johan skriver:

   Jag finns här !
   Och kommer som troget fans sedan 85 fortsätta följa Pernilla! Jag har också mina vänner i mitt liv och även vänner jag lärt känna genom mitt Pernilla-intresse. Det spelar ingen roll vad någon säger eller tycker, jag fortsätter och hänger på mitt PW-intresse ! Det ger mig glädje, lycka och energi !

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    Tack Johan Du är allt bra härlig du! Världen skulle se bättre ut med fler som du!

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Helt rätt Klara. De enda som är som en svans här inne är alla nya ”haters”.. Som svansar i varandras kommentarer. Ni andra läser bloggen för att ni gillar den, men uppskattar mig på helt olika sett . Skillnaden är att ni är positiva och har ljus energi. Och vem vill inte föredra det framför att vara negativ med mörk energi …..

  • Anngelicka skriver:

   Mycket omoget skrivet👎👎 Stor kram till PernillaW.❤️

  • Anngelicka skriver:

   Förlåt Klara det blev fel namn.Det du skrev va inget fel på.Blev lite rörigt i kommentarfältet.🙏🙏

 • Daniella skriver:

  Pernilla, vi som har förmågan att se lite bortom det som ligger närmast näsan fattar naturligtvis att scener är ihopklippta och därför kan vara från olika dagar och tillfällen med syfte att skapa underhållning. Jag för min del ser fram mot torsdagarna då hela er härliga familj ”landar” i vårt vardagsrum. Ett härligt avbräck i vardagen som kommer lämpligt i slutet på arbetsveckan då man är lite sliten. Tack för att ni sätter lite guldkant på tillvaron och så generöst bjussar på er! Kram Daniella!

 • Anette i Malmö/Delfinaste skriver:

  BAAAARA KÄRLEK TILL DIG PERNILLA♥️
  Och mamma Christina är sån jäkla sköning alltså❣️
  Stor kram till dig också, Christina♥️

 • Johan skriver:

  Hej Pernilla !
  Äntligen är det snart dags för Sune ! Jag längtar så till att få se dig på scen igen och jag kommer hänga på turnén från Kalmar genom Sverige ! Ska bli sååå kul ! Vi ses nästa helg 🎉😉⭐️💕🎤😊

  Kram Johan

1 2 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram