Inte lätt det där med Humor…..

Hallå i stugan!

Hej på er alla glada – och alla mindre glada.

 

 

img_5621.jpg

 

Hängde med min UNDERBARA Kanal 5-kollega Carina Berg i går.

En tjej jag beundrar och vars TV-program jag älskar!!!

Carina har tidigare berättat för mig att hon är ett stort ”Wahlgrens-Värld-fan” 😂  – och inte missar ett endaste avsnitt!

 

I går berättade hon att när hon var på tjejresa så skulle dom komma överens om vad alla ville göra första kvällen , och beslutet föll på att dom alla stannade kvar på hotellrummet och beställde upp Room Service och kollade på Wahlgrens Värld , istället för att gå ut, haha.  

DET var ett betyg som heter duga, det…!  😅🙏

 

Jag blir också jätteglad så klart för alla ni som skriver positivt och kärleksfullt om programmet här på bloggen!  😍

 

MEN – det är tyvärr också så mycket dumheter som skrivs här inne just nu, att man inte vet om man skratta eller gråta.

Jag skrattar ju förstås , men när drevet går att jag kör bil full 😳 och jag vet inte allt, så får ni faktiskt ändå ta och kamma er lite…!! 😠

Jag tycker nästan synd om er alla små amatörpoliser och förståsigpåare här inne som ska veta bättre än alla andra och ”läxa upp” mig om min bilkörning eller handledarförmåga.  Och alla ni stackare som tycker så genuint illa om mig och inget hellre vill än våran Realityserie ska floppa.   Vilket jobbigt liv ni måste ha som måste lägga ner så mycket tid på någon som ni inte gillar…?!

Jag tycker så synd om mina gamla härliga trogna bloggläsare som bara undrar ; Vad är det som händer?!  Här som det brukade vara sån trevlig stämning…..?! 

Just nu fungerar dessvärre mitt kommentarsfält mest som en Skvallerblaska.

Det är väldigt lite som skrivs som stämmer med verkligheten,  och jag har varken lust eller ork att sitta och dementera vissa galna påhopp här inne.   Men FULL har jag aldrig varit när jag kört bil kan jag säga….!!   Vad får ni allt ifrån?!??

Och NÄR ska ni förstå att bara för att det är en Realityshow , så är det inte samma sak som en direktsänd liveshow – utan det är många olika scener och dagar som klipps ihop till ett program!  

Därför kan jag t  e x  åka i en bil till Dalarna – för att sedan lämna i en annan bil till nästa resmål.

Den s m a r t a fattar att detta inte är inspelat under samma dag eller vid samma tillfälle.  Vilket innebär att om jag dricker ett glas skumpa i scenen innan , och sedan åker bil i nästa , så kan det lika gärna har spelats in en vecka tidigare eller senare. 

Och ni behöver inte oja er mer om min förmåga som handledare här inne . Jag har gått handledarkursen. Det är allt ni behöver bry er om.

Vi är bra på att ”krydda” och göra rolig TV , och förstår ni inte det så tror jag inte att det är någon idé att berätta hur , var och när detta händer.    Vårt program ska tas med en stor nypa salt. Det ska vara vara lättsamt och härligt helt enkelt. 

Så lägg inte ner mer onödig tid på att rasa över min bilkörning eller hur jag lever mitt liv , för det blir bara väldigt tröttsamt i längden för mig och alla mina andra bloggläsare.

Ni är inte min riktiga mamma.  PUNKT.  😉😅😂

 

Här kommer lite FLER härliga INSTA-kommentarer 😅 som kom efter att jag tackade mina sköna Instagram-följare för alla fantastiska kommentarer efter torsdagens avsnitt! 

MÄRKLIGT att inte en enda av er som RASAR  och skriver dynga här inne , har kommenterar på min Instagram……  Är det kanske för att man inte kan vara Anonym där inne mån tro…..?!  😉

 

HÄR nedan mina vänner,  är folk som FÖRSTÅR underhållning och vår humor! 

Som VILL bli roade , och som väljer att skratta sig genom livet och må bra , istället för att vara bitter, avundsjuk, trångsint och bara jäääävligt tråååååååkig….. 😂

 

 

img_5616.jpg

img_5614.jpgimg_5564.jpgimg_5572-1.jpgimg_5577-1.jpgimg_5576-1.jpgimg_5617.jpgimg_5580.jpg

 

KÄRLEK säger jag bara.  KÄRLEK!!   ❤️🙌

 

img_5605-1.jpg

 

✌️😘

Och för er som INTE delar vår humor,   så har jag här ett klipp med FLERA OLIKA sorters humor ,  så kanske , kanske , KANSKE  ni hittar NÅNTING kul iallafall,  som faller just ER i smaken…?!

Om inte  – kan jag bara beklaga.

 

 

86 reaktioner på “Inte lätt det där med Humor…..”

1 2 3
 • bson skriver:

  Älskar inte bara WV utan din blogg och ditt Instagram. Du och din familj är underbar, personliga och bjussar på er själva. Kan inte första hur korkade människor kan vara som följer någon de inte gillar?
  Stå på dig Pernilla – du är grymt!!!

 • Katarina Ellson skriver:

  Sitta i baksätet när man ska vara körkortshandledare?… hm….aldrig tänkt på det förut. Kanske inte så viktigt, Bianca är väl dock godkänd på förarprovet. För övrigt så är det Wahlgrens värld väldigt roligt, kan skratta långt efter programmet åt de komiska situationer som uppstår. Och jag skrattar inte alls annars. Sedan tycker jag det positivt att du försvarar dig så klart och tydligt.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Katarina : Vad glad jag blir av din kommentar. Inte bara att du uppskattar bloggen och programmet – utan även att du gillar att jag säger ifrån på ett tydligt sätt. Det gillar jag.

  • EM skriver:

   Är det isf ändrade regler ikring detta med hur det fungerar om att ta körkort.. förr fick man göra teorin först,
   för att sen köra upp. Klarade man inte teorin fick man inte köra upp.
   Nu verkar man anses ha klarat det hela om man bara klarar uppkörningen, folk tror då att man har körkortet?
   Så är det ju inte. Man måste klara teorin också. Och Det har inte Bianca eller Benjamin gjort. (Då skulle man hört om det att de klarat det) Gäller uppkörningen fortfarande? Bara undrar.

 • Lena skriver:

  Ni är bara för sköna och så roliga 😂😂😂 Har läst din blogg sedan du börja blogga 😊 En stor kram och stort tack till hela eran underbara familj ❤❤❤❤❤

 • Susanne skriver:

  Håller inte med ,Har nog följt eran familj dina syskon och dig sen ja var tonåring,fortsätt som bara ni är,kram

 • Maria/Caramia skriver:

  Ett Madonna-citat:

  ”If you don’t like me and still watch everything I do, bitch you’re a fan”

  /Maria <3

 • Birgitta skriver:

  Vill bara ge ett tips,sluta läs bloggen och titta inte på WW så behöver ni inte störa er.Kolla på något eller läs sånt som lyfter er.Lägg era kommentarer på instagram,men det vågar ni inte.Man ska bemöta människor som man själv vill bli bemött.Smaken är som baken…….

 • Salt skriver:

  Kanske var ditt mest
  Patetiska och osjälvsäkra inlägg någonsin. 😂😂😂

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Det var en väldigt märklig kommentar som absolut inte hade nånting med mitt inlägg att göra. Det går tydligen inte att förklara för en som inte förstår , så jag släpper det. Börjar bli tjatigt nu även för mig.

   • linda skriver:

    Pernilla, om det är någonstans man kan vara anonym så är det just INSTAGRAM, har du ett privat konto kan ju inte någon du inte godkänt se dig. Du verkar inte så påläst som du vill få folk och tro. Du är inte så allmänbildad heller.

 • Cecilia i Malmö skriver:

  Kärlek till dig Pernilla! <3 Du är bäst!! Jag ska se dig nästa helg i "Sunes jul" här i Malmö, ska bli så skoj!! Finns det möjlighet att säga hej efteråt??
  Kram <3

 • Lena E skriver:

  Ja du Pernilla, är det något du kan, då är det att i alla fall få mej & gubben att skratta till max!! :) :) gubben som är bilmekaniker tar (talar vi tyst om 😉 ) tillockmed ”rast” för Wahlgrens värld :) Vi skrattar så in i vassen! & att du satt i baksätet & övningskörde fick oss att både tappa hakan 😉 & skratta så vi kiknade!!! :) :) Jag gillar din modell av glömska & förvirring, känner mej inte så ensam då!! :) :) :)

  Torsdagar är & förblir heliga för Wahlgrens Värld! så de så 😉 :) :) Varm stoooor kram!! <3

 • Nicklas skriver:

  Huvudet på spiken igen, bra där! Hade jag varit du härliga Pernilla hade jag nog tänkt ungefär så här….

  ”TÄNK att människor som ändå inte riktigt verkar gilla mig, min familj eller det jag gör ÄNDÅ tar tid från sitt (antagligen) dyrbara liv och går in på MIN blogg och skriver när jag publicerat ett nytt inlägg. DET är ändå lite kärlek någonstans i botten det också….”

  Make love not war – Ord som aldrig blir slitna! :-)

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Haha, så sant Nicklas. Dom är hemligt kära i mig hela bunten. Eller så är det är deras män som är det, och det är DÄRFÖR dom är så jäkla bittra och sura, haha…..! :-)

 • Lollo skriver:

  Vi får bara bita ihop och låta de här galenpannorna vara, de kan svara och hålla med varandra istället utan mothugg är det inte lika kul bästa sättet att utrota de tror jag.
  All kärlek till dig Pernilla 💕.

 • Anneli skriver:

  Jag och min familj tittar gärna på Wahlgrens Värld och får många skratt 😂
  Ni som inte vill eller tycker illa om Wahlgrens Värld, gör något annat, vad jag vet så är det ingen skyldighet att verken se eller ge elaka kommentar. De finns många idella organisationer som kan behöva hjälp. Hjälp till där istället.

 • Helena skriver:

  Ja men självklart. Alla som inte tillhör din svans är bittra och avundsjuka. Såklart! Själv är jag tillsammans med min man sedan snart 20 år tillbaka och vi har tre barn. Alltså ingen skilsmässa med ovärdiga bråk, inte flera pappor till mina barn utan en trygg och stabil kärnfamilj. Då måste du alltså vara väldigt avundsjuk och bitter på det? För jag har ju lyckats med något som du så kapitalt misslyckats med… Du lever och gör ju inte som jag menar jag. Inte lätt det där med tvåsamhet inte, stackars de bittra människor som, till skillnad från mig, inte klarar av det!

  • Lena skriver:

   Det där var ju elakt skrivit !! Mår du bra nu ?

  • Ct68 skriver:

   Oj! Va duktigt! Bara EN pappa? Fantastiskt! Har du inget bättre att komma med? Då är jag hellre Pernilla o lever med barn som har TVÅ pappor o lever livet! Resor, sjunga, roliga o sköna kompisar , bra ekonomi, få spela teater o mycket mycket mer😉

  • Sofia skriver:

   Helena, att vara gift i många år och ha barn med samma pappa är inget man ska ”lyckas med”. Kärlek och barn är de största gåvor man kan få i livet, du låter inte särskilt tacksam.
   När jag var barn fanns det sådana som du bland mina kompisars mammor som sa precis sådär om min mamma, bara för att vi syskon har olika pappor. Sånt snack når alltid fram till barnen, som även uppfattar blickarna, så tänk på det nästa gång du ger dig på någons mamma av den orsaken. Riktigt lågt.
   FYI så spelar det ingen roll om man har olika pappor, kärleken är lika stark ändå.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   HELENA: Oj du verkar inte må så bra. Så där skriver man inte till någon, om man är en lycklig och trygg människa . Och din kommentar riktar sig ju till ALLA separerade familjer som du då menar är misslyckade och olyckliga….?! Hur tänkte du nu?
   Hade vi haft ett pris för veckans mest korkade kommentar så hade du garanterat vunnit!
   Men här kommer mitt pris till dig :
   Köp biljetter till min show istället för att sitta hemma i ditt luftslott , så ska du få dig en härlig kväll fylld av skratt, kärlek och musik! Det kan du behöva!

  • Helena skriver:

   Helena, det är väl det som gör dig bitter, att du är kvar i samma förhållande.

  • Linda skriver:

   Kunde inte hålla med dig mer. Du har såååå rätt. Hellre ett lugnt och fint äktenskap än skaffa barn med en bunte män bråka gapa skrika och anmäla varandra för diverse saker OCH sedan se ner på andra och bortförklara sina dumma misstag med att vi andra är bittra och avundsjuka på henne. Är inte avundsjuk för fem öre.

 • Conny Stavros skriver:

  Hello!
  Spännande kväll.
  🌟Sverige vann mot Italien med 1-0 i VM-kvalet. Nästa match San Siro Milano måndag 13/11. All kärlek till ” Wahlgrens Värld ” …
  http://www.dplay.se 😘

 • Malin skriver:

  Om du var så trygg i dig själv och vad du kan så förstår jag verkligen inte hur du kan vara så dålig på att ta kritik? Är det så världsfrämmande för dig att inte alla älskar dig att du måste dels flamsa bort det med emojis och dels kalla folk som inte dyrkar dig för bittra och humorbefriade? Har man läst din blogg genom åren vet man mycket väl att du knappast är främmande för att bete dig ganska illa mot personer du inte uppskattar. Allt från folks utseende till beteende har du hoppat på. Och när du kallar kritiker bittra, försöker skratta bort det med emojis och klistrar in hyllningskommentarer till dig själv så framstår du som allt annat än trygg i dig själv och mogen.

  • Ludde skriver:

   Bra skrivet där!! Håller helt med.

   • Sofia skriver:

    Finns givetvis fler Sofior, men eftersom jag varit aktiv de senaste inläggen kan det vara på sin plats att förtydliga att det denna gång inte var jag. Pernilla kan se det, men inte ni andra.
    Själv har jag inga synpunkter på vilka kommentarer Pernilla väljer att svara på.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Malin : Kritik kan jag ta OM jag tycker att den är befogad . Däremot har jag alldeles for bra självförtroende för att ta åt mig av sånt som skrivs här som jag absolut inte håller med om. Kommentarer om min övningsbilkörning med Bianca tröttar bara ut mig eftersom jag vet att dom är överdrivna. Jag ska väl inte behöva sitta och förklara för vuxna människor att det tar över två timmar att köra upp till Dalarna och TV-tittarna fick se 2 minuter…. Om man inte kan se det fruktansvärt r o l i g a i våra bilscener – så har man ingen humor . Punkt. Och har man ingen humor så lever man ett jävligt tråkigt liv. Man måste absolut inte älska mig. Om man inte är mina barn eller min mamma och pappa, förstås! Då MÅSTE man älska mig! 😉 Vad gör det att jag har emojis i min blogg?! Det är väl knappast KAFKA du läser. Det är min blogg. Som de flesta uppskattar och läser för att den är lättsam och lite härlig. Precis som jag! :-)
   De härliga positiva kommentarerna på Instagram visar jag dels för att ni ska se skillnaden i hur man skriver när man är anonym – och när man inte är det. Och för att ni som envisas med att skriva att vi är pinsamma, självupptagna och att det inte är humor etc , ska kunna se hur fel ni har, eftersom det uppenbarligen är så oerhört många sunda människor som faktiskt älskar det vi gör, och mår BRA av vårt program!

   • Sofia skriver:

    Men varför ens kommentera kritik som du uppenbarligen inte tycker är befogad? Du behöver ju inte lägga tid på att försvara dig eller övertyga dina kritiker.

   • Christina skriver:

    Men Sofia, jag fattar det som att Pernilla svarar på VARFÖR hon inte bemöter viss kritik. Tänk ett litet steg längre..

   • Hanna skriver:

    Pernilla Wahlgren, klart att du kan vara anonym på INSTA, det är då du har ett privat konto och ingen annan kan se vem du är om du inte bjudit in personen i fråga. Bara detta visar ju hur lite allmänbildad du är.

1 2 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram