#Jotexfamily – hemma hos mig

img_4154.jpg

 

Jag och Bianca har fått chansen att göra ett väldigt härligt samarbete med Jotex

 

Tillsammans med Jotex har vi arbetat med stylister och experter för att hitta vår personliga stil till vardagsrummet och matsalsdelen. 

Denna hjälpt har varit perfekt för Bianca som precis har flyttat hemifrån och inte riktigt hunnit boa in sig än.

Vår smak är snarlik på mycket, med mässing, sammet och varma färger,  och jag ska erkänna att en del saker ”försvunnit” sedan Bianca  har flyttat,  vilket jag mest tar som en komplimang att hon tycker det jag har hemma är fint!  😅😘

Men det känns också bra att få sätta min egna personliga touch här hemma nu,  när ännu ett barn har flugit ut.

 

Skärmavbild 2017-10-23 kl. 08.53.53

 

Kuddar, vas och Ananas-ljusstakar från Jotex. 

 

Skärmavbild 2017-10-23 kl. 08.53.37

 

Jag har också länge letat efter en ny matservis, något som jag fann på Jotex i exakt den varma ton med guldkant som jag sökt utan att finna.

 

Skärmavbild 2017-10-23 kl. 08.53.19

 

 

Vackert med guldbestick och detaljer i servisen tycker jag.    Jag dukar gärna till fest även i min vardagsdukning. För man äter även med ögonen, eller hur?!

 

Skärmavbild 2017-10-23 kl. 08.52.54

 

I bakgrunder på bilden nedan ser ni också vår nya ”lounge hörna” i fönstret.  Denna plats har tidigare mest bara varit en stökig avställningsplats.    Nu får den ett härligt syfte, en plats där barnen och jag själv kan krypa upp och njuta av utsikten eller bara sitta och blogga på.  Som ett ”extra rum” i rummet.

 

Skärmavbild 2017-10-23 kl. 11.23.58

 

Även gardinerna är nya och jag blir glad varje gång jag möts av denna lilla ”nya” plats i mitt hem.

 

Skärmavbild 2017-10-23 kl. 08.52.36

 

I vardagsrummet har mina något slitna sittpuffar bytts ut mot dessa stabila och snygga puffar i hög kvalité med –  igen – min favorit ; mässingdetaljer.   Älsk på dem!

Mattan under bordet är av ull och även kvalitén på den överträffade alla mina förväntningar. Så glad att det finns ett företag som Jotex i Sverige som till rimliga priser skapar inredning med hög kvalité!

 

wahlgren03185

 

Dino fick också en ny favoritplats att ligga på,   i denna härliga divan i rosa!  

Jag hade en divan i mitt förra hus och har försökt hitta en till mitt nya hem ,  men inte lyckats hitta en som passat in. Tills nu.

Min nya Divan går perfekt ihop med soffan, är stabil,  mjuk och av bra kvalité.   De rosa tonerna skapar värme och ljus utan att den tar för mycket fokus från resten av inredningsdetaljerna i rummet.

 

wahlgren03296 2

 

Turkost är en annan favoritfärg som jag gärna adderar in i mitt hem. ÄLSKAR min nya fåtölj!

Den underbara Mattan ger rymd och skapar hemtrevnad.

 

Skärmavbild 2017-10-23 kl. 11.43.51

 

Här ser ni också min nya favoritspegel som verkligen blev pricken över i´et i mitt samarbete med Jotex.    Kunde lika gärna ha kommit från Versace Home! 👌

Även Golvlampan kommer från Jotex och bidrar till ett tacksamt läsljus så här när det börjar bli mörkare ute.

 

Skärmavbild 2017-10-23 kl. 11.44.19

 

Älskar mitt hem ännu mer nu!  🙌

 

img_4157.jpg

 

Ni kan se hela kampanjen #Jotexfamily –  och även förvandlingen i Biancas lägenhet ;   Här 🌟

 

Just nu får ni 20% rabatt på Jotex inredningssortiment med koden PERNILLA20 (obs stora bokstäver)

Där hittar ni  alla mina personliga favoriter och mycket mer!

Erbjudandet är enbart giltig fram till 5/11 – så skynda att fynda!

Handla gör ni här

 

I stolt samarbete med Jotex

 

89 reaktioner på “#Jotexfamily – hemma hos mig”

1 2 3
 • Amalia skriver:

  Hej!

  Letade efter servisen med guld på Jotex men plöjde allt och hittade inte den där.. kan det vara att den kommer in i lager senare?

  Mvh

 • victoria skriver:

  hej!!
  ditt hem och inredning är typ det vackraste jag någonsin sätt och jag drömmer mig bort om mitt egna hus! jag undrar var du köpt alla inredningsåker du har från missoni, jag har letat på nätet men hittar ej, vart har du köpt allt?

 • Sanna skriver:

  WOW, vad snyggt det blev och vilken fin smak du har! Vi verkar ha lite samma stil inredningsmässigt med mässingsdetaljer, mycket textiler, turkost osv. Hade önskat att min plånbok var lite större dock, eller att jag själv fick in ett sådant fint samarbete med Jotex, för mitt hem är långt ifrån de hem jag drömmar om.

  Kram Sanna

 • Beth skriver:

  Intressant att läsa alla kommentarer här. Somliga för ibland upp nivån på kommentarerna med lite etiska synpunkter på all reklam, enorm konsumtion och ytliga saker. Men snart är fansen framme igen med smarta frågor som ”Var har du köpt det plagget?” Haha!

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Det är så det går till i bloggvärlden förstår du. Att man frågar vad man har köpt sina kläder eller möbler. Man behöver inte vara fans för att undra det. Jag undrar ibland ni som skriver dessa kommentarer om ni inte läser andra bloggar….??! Det är liksom ingenting ovanligt eller märkligt med det.

   • Beth skriver:

    Ja, bloggande hör samman med reklam. Jag vet. Men, förstår du, det hindrar inte att man reagerar över bristen på variation i kommentarsfältet.

   • Mari skriver:

    Helt naturlig fråga om man tycker något är snyggt och samma typ av kommentarer finns nog överallt helt normalt med andra ord.

 • Therese skriver:

  Hej, gillar din blogg, snygg o rolig att läsa!
  Den runda sittpuffen i hallen som skymtar i ett inlägg, var är den ifrån? Har länge letat efter en puff att ha som vardagsrumsbord /fot-/sittpuff o din såg prefekt ut!

1 2 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram