Julbord på Berns med Susanne & Emilia

Hej vänner!

Tusen tack för alla era fina kommentarer efter sista avsnittet av Wahlgrens Värld!

Blir alltid lika glad att höra hur mycket ni har gillat programmet!

Missade ni programmet i går , så kan ni se reprisen i kväll kl 19.oo på Kanal 5! 

 

Och så kan ni ju alltid se alla avsnitten när ni vill på Dplay.se

 

img_0921.jpg

 

 

Skål,  och tack för denna gång!  :-)

 

img_0705.jpg

 

Häromkvällen skålades det också , fast hemma hos Susanne! 

Jag hade bjudit ut  mina kära bloggkollegor ; Susanne och Emilia  här på Pernillas VärldJulbord på Berns.

Innan middagen tog vi ett glas skumpa i Susannes mysiga våning!

 

img_0706.jpgimg_0702-1.jpgimg_0703.jpg

 

Snygga tjejer dressade i min kollektion! 

 

img_0714-1.jpgimg_0717-1.jpg

 

Reklam för Linus kommande musikal på Chinateatern bredvid Berns där vi åt julbordet! 

img_0718.jpgimg_0719-2.jpg

img_0731-2.jpgimg_0721-1.jpg

img_0734-1.jpgimg_0722.jpgimg_0723.jpgimg_0735-1.jpgimg_0726-3.jpgimg_0737-1.jpgimg_0738-1.jpgimg_0732-2.jpgimg_0740-1.jpgimg_0743.jpgimg_0745-1.jpgimg_0741-1.jpgimg_0736.jpgimg_0750.jpg

 

Tack för en mysig kväll mina fina tjejer!  ♥ ♥

34 reaktioner på “Julbord på Berns med Susanne & Emilia”

1 2
 • Nkkr skriver:

  Det är inte trist att Pernilla inte kan ta kritik. Det har hon aldrig kunnat. Antingen om Theo åker på biltaket eller om hon kritiserar Fredde Wadling på oklara grunder. Då folk säger snälla saker om henne så är hon gullig. Då kritiken kommer blir hon svart och bitchig. Läs bara vissa kommentarer där hon verbalt sätter sig över Kritikerna. Hon har aldrig mött dem, slår bara ifrån sig (och hon har alltså hundratusentals fans jisses). Lägg till det här ett enormt bekräftelsebehov (just en sån reaktion) och en önskan att aldrig få vara ensam (sägs flera gånger i WV) Och det är inte trist. Det är tragiskt.
  För enligt mina 40 plus på jorden är det en människa som mår dåligt. Oförmåga att ta kritik och em vilja att synas överallt. Ju mer jag ser WV desto mer synd tycker bag om henne.
  Jag skulle aldrig viLja byta värld med henne som nån tidigare påstått. Kag har garanterat lika bra ekonomi och i mina ögon lika roligt jobb som p. Men den värld hon lever i skulle jag aldrig vilja vara en del av. De har säkert stunder jag också skulle uppskatta men det jag ser i media får mig att vilja springa pt andra hållet. Men lycka till till Pernilla och varumärket Pernilla för det är ett varumärke av gigantiska mått som någon gör bra med pengar på. Tomt och av plast och med en bottenresonans i Pernilla själv som lyser igenom i WV bitvis och jag ser en skärva där inne nånstans. Glad söndag.

 • Åsa Holmer skriver:

  Hej Pernilla och familjen! Vill bara säga ett stort TACK för att ni ställde upp på reality programmen och visade oss hur det är hemma hos Pernilla Wahlgrens. Och jag tycker det var underbart likt vilken familj som helst med bråk, gråt, skratt och tårar. Jag har haft riktigt roligt att titta varje vecka och känner igen mig mycket! Önskar hela familjen en rolig och innehållsrik jul.

 • PERNILLAS STÖRSTA FAN MALIN skriver:

  Vad mysigt ni hade på julbord och ni är jätte snygga :-) Jag älskar vantar jag fick av dig och även använder jag mycket av nya läsglasögon jag köpt på MiNilla sist :-) Jag hoppas ni kommer spela med ny avsnitt Wahlgrens värld eftersom jag inte sett att jag och Johan inte varit med när de filmat oss så jag undrar om det berodde på att de klippte bort? Hoppas du gillar väggkalender du fick av mig stor kram från mig

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Ja, tyvärr klipptes hela det inslaget från MiNilla bort . Tråkigt, men vi har filmat så oerhört mycket att allt material tyvärr inte fick plats.

 • Lisa i Norrköping skriver:

  Åhhh det blir trista torsdagar framöver men vad vi kan vara lyckliga som fått ta del av er glädje, sorg, humor, galenskap, fnissanfall, släktträffar, resor och mycket, mycket annat. Måste också säga att det är så kul att få se gamla bilder från när allt började för en som följt dig sedan du spelade Annika i Pippi Långstrump…har fortfarande sparat din o Kristin Kaspersens autografer i nåt gammalt block 😉
  Hoppas på en fortsättning…💕💖

 • Emma skriver:

  Åh älskade Berns! Hoppas ni fick trevligt!
  kram
  Emma

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram