Korvgrillning med MAX i Skogen & rep på Rival

I söndags hade Theos nya fotbollslag bjudit in till lite ”Korvgrillning i skogen” för att fira helgens matcher.

Man fick ta med sig valfri mat , och då ingen av oss är så förtjusta i korv , och Theo brukar vara vrålhungrig efter sina matcher, så körde jag på ett säkert kort ; MAX! :-)

Inte så ”Skogsmulle-aktigt” kanske, men både Theo och Theos pappa var mycket nöjda med det valet, haha…. 😉

 

img_9537.jpg

 

Inte det mysigaste vädret , men vi slapp iallafall regn…!

 

img_9516.jpgimg_9529-1.jpgimg_9527-1.jpgimg_9517.jpgimg_9521.jpgimg_9515.jpgimg_9525.jpgimg_9534.jpg

Ska erkänna att det var ganska skönt att komma in i värmen sedan och tillbringa resten av kvällen hemma i soffan….
img_9375.jpg

 

Nu står det ju rep på schemat hela dagarna , och testföreställning med publik i kväll och i morgon på RIVAL innean premiären! 

 

img_9376.jpgimg_9364.jpg

 

Hann även med ett möte med söta Roshie på Rival inför min kommande riktiga 50-årsfest….!

 

img_9597.jpg

 

Middagen igår tillsammans med Benjamin blev Majskyckling med Blomkålsris och Mozzarella. 

Nyttigt, fräscht och SÅ gott!

Nu mina vänner ska jag fixa i ordning mig inför kvällens publikrep!

Håll tummarna för att det går bra! 😋👍

59 reaktioner på “Korvgrillning med MAX i Skogen & rep på Rival”

1 2
 • Mona skriver:

  Du är Amazing Pernilla!
  Ser fram emot att se din show och hoppas att få höra ’för jag vill ha en STOR kuk’
  Klockrent, så mycket humor för oss som fattar humor.
  Bara fortsätt att vara som du är, underbara DU ❤️❤️❤️❤️❤️

 • Jeanette skriver:

  Hej! Vart har du köpt din underbara soffa?😀

 • Bath skriver:

  Varför dessa jobbiga reklaminslag emellan inläggen. Det är så himla tråkigt att det hela tiden ploppar upp. Jag är trött på skräpet.
  Kan du inte få bort detta Pernilla, snälla.

  • @bath skriver:

   Det är dessa ”samarbeten” som reklam
   Nu kallas (eget vin Är topp 1 här – utnyttja varumärke är rätt ord) som gör att du kan läsa den här underbara bloggen. Eller nä. P skulle blogga för en bråkdel om det krävdes för fansens (läs sin egen) skull. Så det är bara att hacka i sig. Så farlig är den ju inte. :)

 • Therese E skriver:

  Vissa människor är mer positiva än andra helt enkelt och de mår nog väldigt mycket bättre än de som alltid måste klaga på något/andra.
  Förstår mig verkligen inte på de som inte kan se saker med ’glimten i ögat’.
  Herregud vilket trist liv de måste ha!
  Skrattade så jag grät när du sjöng ’Jag vill ha en stor kuk’, så otroligt kul. Och alla på jobbet nynnade på låten dagen efter och vi skrattade så tårarna rann.
  En artist kan inte tillfredsställa alla, och för er som stör er: Byt kanal, läs inte bloggen etc…gör något vettigt istället, något som får er att må bra! Enkelt!
  Vad det gäller Anna Book så är ju hon verkligen den som spyr galla på folk, går ut i pressen tex som hon gjorde mot Arga snickarn m.fl….
  underbaraste, vackraste, härligaste och bästa Pernilla fortsätt att vara precis som du är! Det är just därför vi är så många som älskar dig! – För att du är du!
  Kram

  • Anna skriver:

   Där kom den kommentaren!Trist liv tro jag inte folk ha för att dom har en annan åsikt än du.. man måste kunna kunna ta det negativa också, så skratta på du om du tycker det är så roligt.

   • Frida skriver:

    Skrattade också så jag kiknade när jag hörde låten 😀
    Så kul, absolut min humor.
    De som inte tycker det är kul…har nog i gen humor.
    Varför ens bry sig om man inte gillar det liksom?!
    Hoppas vi får höra låten på din show Pernilla! 😘

   • Malin skriver:

    Anna jag håller med dig. Det är ju ändå besynnerligt att den kommentaren om att man måste ha ” ett trist liv” alltid ska komma upp så fort man tycker nåt som inte bloggerskan tycker osv.

    Själv gillar jag o skrattar åt låten ” kuken” döper jag den till nu haha men inte fasiken får jag för mig att just MIN humor är den som gäller liksom. Det inte jag skrattar åt skrattar nån annan åt. Då ska jag har ett trist liv då? 😂

  • Marie skriver:

   Åh, vad jag håller med dig!
   Kan inte med folk som inte kan se det roliga i saker och ting, så tråkiga och trångsynta de måste vara.
   Förstår mig heller inte på att de ens orkar engagera sig i att skriva om de inte gillar något?! Kan man inte bara hålla käften då och titta/lyssna på något man gillar.
   Jag o mitt tjejgäng (ålder 37-52) på 10 st, vi fullkomligt ääääälskar ’jag vill ha en stor kuk’ och sjunger den varje gång vi har party! Så roligt och vi skrattar så vi får ont i magen.
   Behöver jag nämna att dessa kvinnor är extremt sköna och lättsamma.
   Tänk att det finns så tråkiga människor? Ja, man blir brydd.
   Vi alla ska se din show i Sundsvall Pernilla, lääängtar!

 • Anna skriver:

  Hej! Om man vill gå och äta en fin middag nära Rival, har du något förslag då? Hur lång är din föreställning?

 • Sandra,Jkpg skriver:

  Mysigt att Theos nya fotbollslag bjöd in till skogsdag med korvgrillning, eller om man hellre föredra MAX 😉Skulle jag med gjort 😊
  Förstår att det var skönt att komma in i värmen sen. Riktigt rått och kallt ute. Här regna det och är ruggigt väder. Inte skönt alls.

  Hoppas du har en bra ons. Och repen går bra nu så här inför premiären 😊
  Lycka till med allt.
  Kram Sandra

 • Jonne skriver:

  Har lyssnat på din podd och läst en del på bloggen då tjejen följer. Måste ge dig en del kritik för ditt omogna beteende.
  Dels att du tokmobbar/ hånar Anna Book. Vad får du ut av att sänka en annan människa och dessutom göra det publikt? Du kränker människor i ditt sätt att svara oliktänkande på din blogg.
  Du säger till Bianca att ta till sig bra kommentarer och inte ta åt sig av de dåliga men själv blir du förbannad även om någon inte menar något illa.
  Du som klagar på Booken, du är rätt lik henne till sättet. Aggressiv i ditt sätt att svara många gånger.
  Jag försvara inte Booken men du är inte bättre.
  Pernilla, tänk dig för hur du beter dig mot andra. Du gör dig själv till åtlöje.
  Vilken trevlig och sund kvinna sitter i tv och sjunger att hon vill ha en stor kuk tillsammans med sin son?
  Du är bra på mycket men otroligt omogen.

  • Ludde skriver:

   Jättebra skrivet!!!👍🏽Jag tänkte på detsamma och håller helt med dig.

  • Anna skriver:

   Jag håller med dig helt, kuksången var hemsk!! Och man kan tycka vad man vill om personer men man drar inte upp det i pod o annat..

  • Ann skriver:

   Håller hel med. Pernilla du har nog nu sänkt ditt varumärke till botten. Börja bete dig som en vuxen ansvarstagande person.

  • K skriver:

   Kör du bara på Pernilla, du var inte alla elak mot Anna Book undrade bara hur man kunde prata om trosor så lång tid en enkel tanke, tror inte heller Anna Book tar åt sig av det. Sen får ni sjunga vilka sånger ni vill att komma på en text i hastigheten är nog inte det lättaste och då kom ”ORDET” upp rimmade säkert perfekt så vad är fel med det. Ni har underbar humor du och hela din familj fortsätt ni bara 👍.

  • @jonne skriver:

   Totalt medhåll. P går i taket för minsta lilla kritik och kopierar in beröm från sin insta till sin blogg då hyllningarna och kärleken här inte räcker till (sen när gjorde de inte det?) Sen så har de som tycker stor kuk är sjukt billig humor INGEN humor medan p och hennes svans HAR humor. Vi behöver mer av det där elitistiska småfacistiska tänkandet men den här bloggen och dess kommentatorer kolar ju över av det så vill man drunkna i intellektuelll försnustsning så är det hit man ska komma.

   • L skriver:

    Börja inte nu igen med din svans nu har det varit så lugnt och skönt härinne ett bra tag så uppenbart kan ni gnällspikar göra andra saker so please gå tillbaks till det och låt oss som tycker om Pernilla vara här själva.

   • @L skriver:

    Det har varit lugnt för att det inte har hänt nåt speciellt men nu har Pernilla-elitismen börjar gro igen där man enligt hennes eget maner delar upp folk och folk (känns beteendet igen?) i de som har humor och inte har humor beroende på om folk nyttjar åsiktsfrihet som vi begåvats med i vår demokrati, I frågan om kuk-sången är kul eller ej. Så ja. Då häller tydligen varken jag eller andra käft.
    Och vad yttranden om Book beträffar (inte tio vilda hästar skulle få mig att lyssna på podden) så är jag noll förvånad. Inte första gången hon för sig förmer än andra och GARANTERAT inte sista heller.
    Bianca däremot. Vet inte vad de har för stolpskott till klippare i wv – troligen vill prodbolaget bara driva med dem – men bara 5 min Talang får
    Mig att älska kvinnan. Något tvä säsonger wv totalt misslyckats med. Här snackar vi _inte_ sådan mor sådan dotter. Bianca är grym!

   • Jon skriver:

    Lägg ner det här är Pernillas blogg hon skriver och delar med sig av det hon vill så lätt är det gillar man det inte så läser man det inte. Tror knappast att ni sitter och tittar på en film ni inte gillar bara för att sen spy galla över den tror inte heller att ni jobbar dom journalister då skriver ni inte här. Låt oss vara ifred och fantastiskt att ni ”alla” dyker upp samtidigt igen host host.

   • @jon skriver:

    Vad vet du om vi är journalister eller inte (vad nu det skulle spela för roll) men jag hörde av en kollega att du tydligen skulle utses till ny kommunikationsminister så jag är med på att du iaf för debatt för en begränsning av åsiktsfriheten.
    Det här ps blogg, hon har öppet kommentatorsfält och då kan folk skriva att vissa inte har humor och andra att kuk-sången suger. Svårare än så är det inte (eller jo det verkar ju verkligen vara det)

   • Glad skriver:

    Vilken sorglig varelse du är @ fortsätt du (och din svans) att vara bitter och gnällig medans vi andra glädjer oss åt Pernillas framgångar och allt hon gör och ger oss. Heja Pernilla och all lycka ikväll 😀👍

  • Cissi skriver:

   Hallo! Jag har inte lyssnat på Wahlgren o wistams pod på några ggr men blev nu nyfiken i en strut av som som skrivs här om en viss Anna Book och att Pernilla skulle kränkt henne eller nåt liknande iaf.

   Jag fattar ingenting? Vad de de hela? Att hon påpekade de om trosorna som för övrigt Sofia fnissade åt? Kom igen va, så jäkla barnsligt av er att tycka så. Lättkränkta människor är vad ni är och jag är då sannerligen glad att inte ni är mina vänner haha….

   • @Cissi skriver:

    För det första ger du en bra inblick i hur en dyslektiker har det för skiljetecken och grammatik var inte ditt huvudämne i skolan. Det blir lite svårt att begripa förstår du. För det andra skulle jag säga att den här bloggen kryllar av ”lättkränkta”
    Människor (ordet kränkt kommer försvinna från SAOL pga dränering 2017) fast som blir kränkta å PS vägnar!!! Vilket i sig är en fars som gör det väl värt att skratta loss lite här. Och för det tredje. Av vilken anledning behöver du poängtera att du är glad över att du inte är vän med åsiktsmotståndare – ”haha”? Men förvisso rimmar det väl med elitsmen tidigare: jag är inte er vän för ni är dumma i huvudet.
    Jag har sagt det förr. Den här bloggen är en fernissa av gullighet tills dess nån gör en liten liten reva. Då väller varet ut som en dyngrak tjugoåring från den lokala pizzeria. ❤️

  • Ja tjena! Ang min grammatik så slarvar jag mest. Tänker att man förstår ändå. Jo jag skrev så pga att vi skulle inte kunna vara vänner då du tycker att Pernilla ” tokmobbar” Anna Book, och för mig är tokmobba en helt annan kaliber än detta. Så för mig är du o de andra som tycker likadant i frågan inget annat än lättkränkta.

   För övrigt tycker jag definitivt inte att detta är en gullegull blogg. Här skrivs väldigt väldigt mycket skit.

   • Klara skriver:

    Om nu någon tycker att detta är en sk ” gulle” blogg så LÄS Maggan graafs. Där om nåt är de gulle blogg. Ingen ifrågasätter oftast nåt, och gör nån det så är Maggan där med klös o du är inte värd smutsen under dina skor. Tycker det är bra att Maggan säger ifrån då hon gör de när de är befogat anser jag då. Just saying…

   • K skriver:

    Det är nog snarare du som snackar skit faktiskt, för mycket av kritiken här inne är befogad och konstruktiv, alltså inte skit, och är bara sunt i mina ögon. Allt kan inte vara rosenrött och lismande, skulle bli pisstråkigt dessutom.

   • K skriver:

    Inte alls K det har inte varit ett dugg pisstråkigt här den senaste tiden utan helt tvärtom lugnt, skönt, humoristiskt och glatt. Pisstråkigt är det när du och dina likar är här och förstör allt igen.

   • K skriver:

    Lessen om ”vi” spräcker din rosa lilla bubbla, men sånt är livet vettu… Btw så skriver jag båda ros och ris, sunt förnuft kallas det.

 • Pia Widlund skriver:

  Mozzarella, det var länge sen.

 • Marie skriver:

  Du & Jocke alltså… Det är ni två, precis som Bianca & Philippe. Jag hoppas såå att det blir ni igen 😍
  (Har har väl ingen ny.. eller?)
  Puss o Kram på Er!!

 • Anki skriver:

  Kollade precis Talang på TV4play, men jag för så underbar Bianca är!!!!! HON berör mig så otroligt med sitt sätt att vara! Hon är unik, finns ingen i tv-världen som slår henne!
  Hoppas hon får massor av priser för att hon är så otroligt äkta och bjuder på sig själv så mycket.
  Amazing är ordet, hälsa henne det!
  Gillar dig också, lyssnar på er podd varje vecka, så bra!

  • O skriver:

   Jösses.. ja tur att alla kan tycka olika! *skämskudde* sorry!

  • Y skriver:

   Har inte sett programmet själv men kan tänka mig att hon är helt fantastisk efter att ha sett henne i Wahlgrens Värld hon går verkligen igenom rutan, heja Bianca och Pernilla så klart 😉.

 • Susanne skriver:

  Mysigt med korvgrillning. Det smakar så gott att äta ute.
  Repet kommer gå toppen. Ni kommer lyfta taket, helt säkert :-) Längtar tills jag får se showen.

 • Ingela skriver:

  Så skönt å vara ute i skog å mark , såg jättemysigt ut 🌳.. Håller tummarna för att det kommer att gå bra på publik-repet !
  Kram 😀

 • Rosa skriver:

  Håller tummarna hårt, kommer att bli ännu en kväll fylld av skratt.
  Kram Rosa

 • JUNITJEJ skriver:

  Majskycklingen ser väldigt god ut!

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram