Härlig Let´s Dance-Premiär & Hockeymatch i dag

img_9764.jpg

TAAAAAACK för alla SUPERFINA kommentarer här på bloggen efter Biancas första dans i gårdagens Let´s Dance-premiär!!! ♥

img_9763.jpg

SOM hon dansade!!! Och SÅ skönt för henne att få visa att hon är så mycket mer än bara ”någons dotter” eller ”syster till”…..

img_9766.jpg

Det var tydligen inte bara jag som blev rörd till tårar efter Bianca och Alex passionerade Tango…!

img_9769.jpg

Två superglada ungdomar som nu hoppas få vara kvar i tävlingen så länge att dom får dansa många fler härliga danser för er! :-)

img_9760.jpg

Jag och  Theo var på plats och såg Let´s Dance-genrepet i går  , och Theo visade sig bli helt starstrucked av att få träffa Daniel Paris som håller i Let´s Dance mellansnack . Theo fick en autograf och bad mig ta en bild på dom tillsammans! :-) Det roliga är att jag visste inte ens att Theo visste vem Daniel Paris är , men tydligen är/var han med i Rackartygarna och Theo följer dom slaviskt på Youtube!

img_9772.jpg

I dag startade jag denna härliga vårdag med att bege mig ut mot Ekerö där Theo hade Hockeymatch mot Skå!

img_9774.jpg img_9775.jpg

Lidingö fick se sig utklassade av Skå, men Theo fick iallafall in ett mål, så det blev inga sura miner trots förelusten! :-)

img_9777.jpg

När vi kom hem dukade vi fram smarrig helgfrukost och väckte alla ungdomarna som fortfarande låg och sov efter gårdagens firande…!

img_9778.jpg img_9779.jpgimg_9680.jpg

Dom vackra tulpanerna jag fick av Johan , Nicklas och Marie lyser verkligen upp här hemma!

img_9679.jpg

Nu ska jag fixa mig i ordning och åka in till teatern . Dubbla föreställningar endast två helger till – sedan är det slut med Förklädet, sorgligt nog.  Fast lite skönt också , efter över 100 föreställningar…! 😉

Bild 2016-03-12 kl. 14.27 #5

Hej så länge!     Skriver mer till er från teatern och berättar om vad jag har gjort mer i veckan som har gått!

25 reaktioner på “Härlig Let´s Dance-Premiär & Hockeymatch i dag”

1 2
 • Maja skriver:

  Hej Pernilla!
  Jag hittade ingen annan kontaktinformation än att kommentera här på bloggen så då gör jag det helt enkelt. Jag är en trogen bloggläsare både på din och Biancas blogg och har varit sedan några år tillbaka. Jag är 22 år och läser Music & Event Management vid Linneuniversitetet i Kalmar och vi läser just nu om digital marknadsföring. Där har vi fått i uppgift att marknadsföra en artist digitalt och artisten som vi valt är Benjamin, vi tror att han har grym potential och att hans genombrott bara är en tidsfråga. Vi håller just nu på att klippa ihop en promotion video som vi kommer avsluta vår presentation med och min fråga är helt enkelt (eftersom jag inte hittat några kontaktuppgifter till Benjamin själv) om du skulle vilja fråga honom om han skulle vilja hjälpa oss med att kanske spela in en liten hälsning som vi kan ha som slutklipp i filmen. Om detta skulle vara något som han skulle vilja göra för oss, så kan han kontakta mig på majaostling@hotmail.se så kan jag ge mer information om vad vi skulle vilja ha med.

  Annars vill jag bara passa på att tacka för en grym blogg och en väldigt underhållande podcast som jag också lyssnar på :)

  Kramar Maja

 • Päivi skriver:

  Bianca var klart BÄST!!!! Vilken tjej, sååååå vacker och Dansa kan hon :)

 • Malin skriver:

  Jamen Bianca var ju helt klart bäst! Otroligt duktig, och vilken koreografi. Inte den lättaste minsann.
  Blir skoj att följa!

  Klippa sambon och lyssna på er pod blir det nu.
  Tipp topp!

  / Malin

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram