Lunchmöte på Långängens Gård

TACK för all fin respons på grabbarnas nya låtar!  ♥

Jag är en väldigt, väldigt  STOLT mamma  – och det känns så himla kul när ni också håller med mig om att båda låtarna ÄR sjukt bra!!! :-)

 

Dagarna går i ett rasande tempo just nu!

Filmar för det mesta hela tiden,  om jag inte dubbar tecknad film, gigar eller spelar in underhållningsprogram.  Utöver detta har jag Poden som vi spelar in varje vecka , Bloggen såklart, olika samarbeten, skapande av nya klädkollektionenfotograferingar samt massa viktiga möten som ska klaras av mellan alla de olika resor som jag är inbokad på framöver. …

Däremellan har jag ju också en lite sporttokig 10åring som ska skjutsas till diverse fotbollsträningar och matcher vardag som helg, och det måste också få plats i schemat.  Såklart! 

 

Jag ÄLSKAR mitt jobb och gillar att ha många järn i elden , men det ska villigt erkännas att det är inte lätt att få ihop schemat ibland…

Försökte trycka in en skön Ansiktsbehandling i schemat,  men nu ger jag upp.  Den tiden finns tyvärr inte just nu….

 

Emilia min fina vän som även bloggar här på Pernillas Värld   fyllde år häromdagen , men vi har ännu inte fått ihop en ”födelsedagsträff” med båda våra hektiska scheman…!

Så Emilias födelsedagspresenter ligger här hemma oöppnade,  och väntar på henne tills vi kan ses!  :-)

Men grejen är den att Emilia är väldigt upptagen hon också , och det är mitt fel,  kan man säga…

Bloggen ska uppdateras och få ny Header samt bättre & tydligare funktioner och det är Emilia som håller i dom bitarna , förutom att hon bloggar själv och hjälper mig med alla mina sponsorer och samarbetspartners både här på bloggen och med Podden. 

Så kontentan av detta blir helt enkelt att Emilia jobbar så mycket med mig,  att vi aldrig hinner ses,  haha…! 😉

 

Men för ett tag sedan , en dag när vi hade en timme över ,  så var jag och Emilia och hade lunchmöte  på underbara 

Långängens Gård här på Lidingö! :-)   

 

 

img_0026.jpg

img_0047.jpg

 

Emilia med sin ständige följeslagare ; Fernando The dog.  

 

img_0023.jpg

img_0025.jpgimg_0027.jpgimg_0048.jpgimg_0028.jpgimg_0039.jpgimg_0003.jpg

 

Jag åt deras grymma Potatis & Purjolökssoppa. 

 

img_0005.jpg

 

Emilia åt en  Chevre sallad som var lika fräsch som henne själv!  😉

 

img_0004.jpgimg_0031.jpgimg_0035.jpgimg_0033.jpgimg_0029.jpgimg_0022.jpg

 

Vi satt kvar ända tills köket stängde , och då flyttade vi ut i  trädgården och tog resten av mötet där.

 

img_0020.jpgimg_0019.jpgimg_0007.jpgimg_0015.jpg

 

Vi har många nya planer för bloggen och många nya roliga samarbeten,  så för att kunna fokusera endast på det,   och slippa folk som drar i oss från alla olika håll, så har jag faktiskt bokat in en liten resa för oss bloggare här på Pernillas Värld,  där vi i lugn och ro kan skapa en bättre plattform –   och få vara i fred och jobba ostört!

Låter inte det som en dröm så säg…! 😉

36 reaktioner på “Lunchmöte på Långängens Gård”

 • Född 1970 skriver:

  Smaken är som baken…delad!
  Trasiga byxor eller inte tycker jag är ointressant. Det viktiga är väl att var och en hittar sin personliga klädstil och känner sig trygg med att klä sig därefter. Oavsett modets svängningar!

  Det viktiga är väl istället att försöka ta reda på under vilka omständigheter kläderna har tillverkats. Försöka handla så klokt och miljömedvetet som möjligt med tanke på kemikalier, barnarbete mm.
  Detta behöver inte minst JAG bli bättre att ta reda på inser jag nu i skrivandets stund…
  Trevlig helg önskar en som lappar och lagar sina byxor.
  (Lever kvar i 80-talets lappade jeansmode! Nu blev jag plötsligt påmind om på kilarna i sidorna som man sydde in! Jag ska bestämt ta och sy i sådana i ett par jeans som har krympt i garderoben😃😃😉
  Men för den skull har jag ingen åsikt eller värdering om de som bär trasiga jeans. Olikheter inspirerar och berikar!

  Trevlig helg!

 • OMG skriver:

  Grymt bra låtar Benji och Oliver skapat….men Theo kommer gå långt, bara så du vet det :)
  Han har bollsinne utöver det vanliga
  kram

 • Anneli skriver:

  Har du sett Måns Natanaelson i Black Widows? Helt underbar 😃

 • Sandra,Jkpg skriver:

  Fina ni, vad ni jobbar och slitet. Fantastiska tjejer 👏🏼👏🏼💥💥
  Låter verkligen som en dröm att ni åker iväg på en resa och få jobba ostört. Helt rätt 👍🏼😊
  Ikväll blir det Fest hos Bindefeldt, ska bli kul 😃

  Kram kram 💕

 • Linda H skriver:

  Fina ni är :)

 • Pia Widlund skriver:

  Härligt med ett liv där det händer saker, jag är likadan jag. Regisserar två teaterpjäser med premiärer i sommar, dansavslutning i helgen, inläsning av noveller, planering inför hösten, bloggen, hunden, gräsklippning och, inte att förglömma, pilla navelludd!! :)

 • Lena skriver:

  Ska bli såååå härligt att få följa er fina ”pinglor” på en förhoppningsvis lugn jobbresa (om ni nu orkar blogga därifrån fniss fniss) det kan i alla behöva <3

  Jag kommer inte in på Emilias blogg & har så inte gjort dom senaste dagarna! den sidan är helt vit! …

  Kläder?? ha ha ha jag tycker alla stilar är mysiga 😉 cabychick, romantik, stilrent, bohemian, bara man trivs själv! :) :)

  Varm kram & vacker torsdag <3

 • Annika skriver:

  Tycker ändå att du träffar vänner och familj väldigt ofta.
  Vi får knappt ihop våra träningspass i en familj på tre och vi jobbar vanliga kontorstider. Att få ihop tjejgänget från förr lyckas vi med två gånger per år typ!!

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   När jag är nog ganska bra ändå på att ha folk hemma och ibland gå ut och äta. Men det är även mega vänner som jag tyvärr inte hinner med….

   • Annika skriver:

    Ja, det är trist det där när tiden och logistiken inte går ihop. Jag tänker alltid att jag ska bli bättre på att fånga upp mina vänner, men så går tiden. Dumt. Vips är man jordgubbe :-(

 • Conny Stavros skriver:

  Fånga dagen 🕶
  Njut Pernilla Emilia…

 • Gertrud skriver:

  Skärpning! Vi kvinnor får klä oss hur vi vill, sluta gnäll. kanske är ni avundsjuka för att ni inte vågar bära dessa byxor?

  • Anna skriver:

   Avundsjuk?? Ne du ..verkligen inte jag har förmånen att klä mig i rena och hela kläder, detta ” mode” är skitfult och alla har väl rätt och tycka vad dom vill..

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   *Exakt! Trasiga jeans har varit modernt ett bra tag nu, så det kan väl knappast ha kommit som en surprise att det fortf är modernt. :-)

 • Eva skriver:

  Hej Pernilla och hejsan,hejsan Emilia!

  Låter som att erat dygn skulle behöva utökas med minst 10 timmar… Kan inte finnas mycket tid över för att ”bara peta navelludd”, eller bara vara…
  Jag har stor förståelse för att Emilia ”inte hunnit” köpa sej ett par nya hela byxor. Men jag är en förstående och mycket omtänksam bloggläsare här i Pernillas värld. Så jag anmäler mej givetvis att förära Emilia ett par nya HELA byxor.
  Det får bli min födelsedagspresent i efterskott till henne.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Haha, ja det kan hon behöva så att hon slipper bli portad på diskoteken i Malmö p g a sina trasiga jeans … 😉

   • X skriver:

    Jag tycker gott att vi härinne kan skramla ihop till ett par nya och hela jeans till Emilia. Det är hon värd! :-) :-)

 • Sofia skriver:

  Modernt eller inte är ju inte poängen. Oavsett ålder kan man klä sig som man vill. Dessutom tror jag knappast Emilia kan räknas som äldre. (om du inte själv är tre år).

 • Elenor skriver:

  Jag blir ju alldeles slut av att bara läsa hur mycket du har att göra hit och dit. Tur du har såna fina pojkar som gör så bra musik så du får varva ner till deras musik när det behövs. Både jag och grabben (11år) lyssnar om och om igen dagarna i enda. Grabben kan Good lovin i princip utantill :)

  Grattis i efterskott härliga Emilia :)

 • Eva Lundström skriver:

  Jag tycker dom är jätte fina skulle själv vilja ha dem fast jag är 62 år fräsch och äldre kvinna.

  Isa

 • Marie skriver:

  Ursäkta, men finns det inga gränser på hur trasiga byxor man kan ha? Riktig lump hon fått på sig.
  Trist att se på en fräsch lite äldre kvinna.

  Marie

  • Eva Olsson skriver:

   Ja en ursäkt är verkligen på sin plats!
   Seriöst skäms du inte över kommentera hur någon ser ut el klär sig?
   Det är 2017 o man FÅR se ut precis som man vill o eftersom du tydligen inte följer med det minsta i vad som är *modernt* så kan jag upplysa dig det varit/är väldigt inne med trasiga byxor de säljs så redan i affären hur du nu lyckats missa det.

   Jag brukar inte kommentera men jag blir så less o se när folk klankar på hur andra ser ut o förstår inte varför?!
   Vi är alla olika o med tanke på alla diverse världsproblem som finns idag så känns det ganska meningslöst att bry sig en sekund för hur någon ser ut trasiga byxor eller inte.

   Hade varit MYCKET trevligare om du hade sagt någon liten snäll kommentar och berömt Pernilla för vilket jobb hon gör i det dagliga o kanske gett henne lite positiv feedback för hon tar sig tid o dela sina dagar med oss som bara kan drömma om hennes ibland underbara liv (som hon sliter attans för o få ihop)
   Hon förtjänar all cred för det o skulle verkligen hellre se en liten kommentar där man berömmer henne istället för o behöva läsa avundsjuka kvinnors kommentarer på hur någon ser ut.

   Pernilla JAG tycker du är underbar o gör ett underbart jobb med din familj o hoppas det ger dig någon glädje för allt du offrar för deras skull!

   • Hanna skriver:

    Klart man får ha på sig vad man vill, men vem har sagt att det är förbjudet att TYCKA vad man vill också, även om andras klädsel?! Jag tycker också dom är skitfula, med synliga fickor osv, hon ser trashig ut, men det kanske är det hon vill…

   • Tessy skriver:

    Men allvarligt??? ”Jobbar och sliter för sina barn”??? För det första är tre av dem vuxna och tjänar egna pengar och för det andra gör hon bara sånt hon tycker om. Hon är väldigt priviligerad på den punkten. Den som däremot jobbar 8-17 med 5 v semester DET kan vi kalla ”slit”. Dags att vakna upp och sluta glorifiera.

   • Nike skriver:

    Kan du inte passa på att avkräva Pernilla en ursäkt också då hon inte ens kritiserade klädsel utan utseendet på Fredde Wadling?

  • Eva skriver:

   Men nu måste jag protestera. Jag är 65 år och sitter just nu på kontoret i mina ”lumpliknande” och trasiga jeans. Trasiga jeans har varit high fashion i säkert 20 år nu. Och säga ”ofräscht på en äldre kvinna”, du den där tjejen du pratar om är bara några år över trettio OCH kan jag tillägga den mest gulliga och goa, bara en sån sak.
   Må så gott

   • sia skriver:

    Men Eva nu får du läsa inlägget en gång till.

   • Fia skriver:

    Tessy! Word :) ja man kan ju inte låta bli att småle o förundras över vissa kvinnor som skriver att hon ” sliter” för sin familj? Det HAR hon ju gjort förr och nu har hon glädjen att få vara med i olika sorters sammanhang som hon säkert stortrivs med.

    Att även Pernilla blir trött ibland vilket jag förstår är ju helt normalt som hon levererar;) det blir lite patetiskt att skriva att hon som sagt var skulle ” slita” hårt för sin familj. Haj haj :)

  • Charlotte skriver:

   Jag har en lite mer förstående syn på kommentarer som t.e.x din Marie. Min pappa som är 80 år kan aldrig sluta att förundras över dessa ” trasiga byxmode” så du är inte ensam…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram