Mello-dags för Benjamin!

benji

 

Nu är det bara några få dagar kvar tills Benjamin ställer sig på scenen i ”stora” Melodifestivalen för första gången!

Lilla Melodifestivalen var han ju med i som åttaåring , där han vann med sin egenskrivna låt ”Hej Sofia”! 

 

680

 

Pluttskrutt,  var liten han var då…! ♥    :-)

 

I går åkte Benjamin ner till Malmö där hans deltävling är , så nu är det bara Melodifestivalen som gäller för honom fram till lördag – och FÖRHOPPNINGSVIS även efter lördag, så klart, så att inte hans Melloresa tar slut där och då….!

Precis som alla andra som är med så hoppas han ju såklart på att gå vidare och att Svenska folket ska gilla Good Lovin så mycket att dom röstar honom vidare…!

Vid första lyssningen av låtarna i går så fick Benjamins låt fått väldigt fin kritik av Aftonbladets Markus Larsson ,   vilket gjorde Bianca så glad att hon började gråta…! :-)

 

 

Pirrigt såklart,   men också så jäkla kul för Benjamin att få göra detta nu!!!

Skriva musik och stå på scen och underhålla – det som han älskar mest av allt!

 

Jag kommer inte att vara på plats i Malmö på lördag,  utan ska sitta bänkad framför TV´n!  Jag spelar SUNE i Norrköping på dagen , men hinner som tur är, precis köra hem så att jag hinner se det på TV! :-)

 

Dessutom är jag ju PORTAD om man läser tidningarna i dag…  😉

Nja, ”portad” är jag inte , men Benjamin vill gärna göra den här resan själv ,  och det är så lätt att det blir fokus på mig (eller hans pappa) om vi kommer dit. 

Dessutom kommer han att ha sina bästa kompisar och Oliver på plats i Areanan , som support och bästa stödet! 

Benjamin är och har alltid varit så klok i hur han tänker och känner tycker jag ,  och vill ni höra honom berätta med sina egna ord kan ni se en väldigt bra intervju av Helena Trus  på Aftonbladet,  där Benjamin berättar om sin ”Mello-resa”.

För att se intervjun  , Klicka HÄR!

 

ae0d4fa5-23ff-4b95-b38b-d4325bbff64d

 

40 reaktioner på “Mello-dags för Benjamin!”

1 2
 • Helene skriver:

  Hur det än går är jag säker på att det är början på en fin karriär för honom. Jag tror han går vidare direkt och ska absolut rösta på honom!

 • Sophie skriver:

  Vilken überbegåvad son du har. Är övertygad om att han vinner hela tävlingen.

 • Eva skriver:

  Jaa, mamma Pernilla – så här är det
  Att Benjamin är född att underhålla, det såg vi ju redan för många år sen. Nämligen på Diggi-loo scenen i Vadstena. Benjamin var väl sisådär 10 år. Men vete sjutton om han inte redan då, var den mest lysande stjärnan på den himlen.
  Ut på scenen kommer han klädd i vit kostym, jag tycks minnas att han hade hatten på. Han drar av sitt rock-medley och dansar som den självklaraste saken i världen. Totalt oblyg. Charmigt leende. Och att Benjamin gillade att stå på scenen och leverera, det syntes och kändes.
  I pausen var vi flera som sa: Vad ska det bli av den gossen?
  Nu har ju den lilla gossen växt. Både på längden och musikaliskt. Och dansa kan han. Och trevlig och ödmjuk är han.

  Det måste vara något musikaliskt som har läckt ut med bröstmjölken från mor – till son…

  Och Pernilla om du undrar – självklart får Benjamin röster av mej. Inga konstigheter.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Men Eva, vilken otroligt fin och härlig berättelse! Ser honom framför mig när du beskriver honom , som liten charmig estradör redan då…! :-)

 • Märta skriver:

  Nu har lag lyssnat på smakprovet, och jag säger bara vilken låt! Jag vill ha mer! Hur det än går på lördag så blir ju det här en hit, men jag tror att han går vidare direkt, han har i alla fall min röst, vilken talang han är! Lycka till Benjamin :-)

 • Malin skriver:

  Shit vilken grym låt och vilken grym Benjamin! Jag tror tyvärr inte jag kan rösta eftersom jag är utomlands men håller tummarna. Ser fram emot hans karrär fortsättningsvis wow. 😀

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Det beror på var du befinner dig?! Mina föräldrar kan rösta från Spanien iallafall!

   • Malin skriver:

    Kanon då ska jag rösta – befinner mig nämligen oxå i Nerja! (Du kommer inte ihåg det men det var jag och min man som sprang på dig och dina föräldrar utanför er favorit klädbutik här i Nerja för ett år sedan ca) 😀

 • Annica skriver:

  Håller alla✊🏻✊🏻På Benjamin o kommer rösta till tusen på honom🌟✨🎤✌🏻😍

 • LottaJ skriver:

  Wow vilken låt!! Har lyssnat på de där 30 sek om och om igen och den blir bara bättre och bättre. Till saken hör att vår 19 år unga son blev dumpad av sin första stora kärlek nyligen efter 1,5 år och jag ska be honom lyssna på denna

  <3 <3

 • Tove skriver:

  Vad roligt! Marcus Larsson är ju inte den som öser lovord över någon i onödan precis… Nu håller vi alla tummar vi kan för att det ska gå bra på lördag!

 • Annette skriver:

  Håller tummarna för duktige Benjamin!!! tror stensäkert på honom!! Detsamma gjorde de på morgonprogrammet på lokalradion här i Halland!!! De trodde på Benjamin o Mariette, (patriotiskt kanske?)!!! Tänk vad kvällsblaskorna kan få till det!! Att du är portad av Benjamin!! Suck!!! Ha dè gött!!!

 • Pretty Home Blog skriver:

  Stort lycka till för Benjamin på Melodifestivalen. Det skall vi självklart titta på och rösta.

  Själv är jag med i den senaste numret av M-magasin. Där kan ni läsa om min resa med klimakteriet och den viktuppgång som det medförde, och vad jag gjorde åt det. Läs även mer på min blogg om detta för mig kära ämne.
  Jag är rädd att många därute har en viktuppgång och tror att det har med ålder att göra och att det är svårt att göra något åt. Min önskan är att hjälpa så många jag bara kan så att ingen hamnar där jag hamnade. Läs mer på min blogg http://www.prettyhomeblog.se

  Självklart röstar vi på Benjamin för om hans sång är lika fin som dom andra han släppt så är jag säker på att det kommer att bli superbra!
  //Berith

 • päivi Sandin skriver:

  Heja Benjamin!

 • Linda H skriver:

  Heja fina Benjamin! Hoppas verkligen han tar sig till final! Kram

 • Anette i Malmö/Delfinaste skriver:

  ….efter direkt till FINALplatsen på lördag så hoppas jag på en intervju där Benjamin får prata om sitt låtskrivande och vad han gjort i USA, mer om honom som musikhungrig kille och vad han vill med livet. Kanske pratades om det under denna intervjun men inget som släppts, förstår att det ska skapas en buzz och intresse för artisten på lördag först och främst och då var det dessa gamla godbitarna som drogs fram, så det var kul att se – så nu är det gjort. Mer fokus på Benjamin och hans karriär får jag hoppas på sen 😊✌🏻
  För detta är inte det sista vi får höra från honom🎶

 • Cissi skriver:

  Lycka till Benjamin!!

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram